Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Agenty, Grepsr ve Veri Kazıyıcı - Bu Google Screen Scrapers'ın Semalt Karşılaştırması

Google Chrome'u kullanıyorsanız, bir tarayıcı uzantısı olduğunu fark etmişsinizdir. Scraper olarak adlandırılan ekran kazıma veya veri çıkarımı için. Bu hizmeti kullanarak bir web sitesindeki içeriği kolayca çıkarabilir ve dosyaları Google Dokümanlarınıza yükleyebilirsiniz. Google Chrome, en iyi ve en ünlü tarayıcılardan biridir ve tüm ekran kazıyıcıları veya veri çıkarıcılarıyla uyumludur. İlk kez 2008'de Microsoft Windows için piyasaya sürüldü ve ardından Mac OS, Android, iOS ve Linux'a aktarıldı. Kazıyıcıyı düzgün şekilde kullanamazsanız veya Google Chrome'da yüklenmezse, Agenty, Data Scraper veya Grepsr'ı deneyebilirsiniz. Bu ekran kazıyıcıların tümü Firefox, Chrome, Internet Explorer ve diğer web tarayıcılarıyla uyumludur.

 1. Agenty  - Advanced Screen Scraper Agenty, Google Chrome'u birincil web tarayıcıları olarak kullananlar için son derece verimli bir ekran kazıyıcıdır. Kullanımı kolay, güçlü ve kapsamlıdur. Agenty, CSS seçicilerini kullanarak içerik sızıntısı çekebilir ve ajanlar ve veri çıkarıcıları daha iyi bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olabilir. Agenty'nin en belirgin özelliklerinden biri, web sitelerindeki verilerin okunabilir biçimde kazınması, bunun mümkün kılınması için tıklama ve tıklama CSS Seçici sayesinde olmasıdır. Verileri rahatça TSV, JSON ve CSV formatlarına alabilirsiniz.

2. Data Scraper - Data Scraper, Google Chrome ve diğer web tarayıcılarıyla uyumlu, ünlü bir ekran kazıyıcıdır. Şimdi kurabilir ve gelişmiş ekran kazıma teknolojisinden yararlanabilirsiniz. Veri Kazıyıcı HTML ayrıştırmaya yardımcı olur ve görevlerinizi gerçekleştirmek için şaşırtıcı seçenekleri ve özellikleri vardır. İster perl, JavaScript, Ruby, Python, PHP, C ++ veya başka bir programlama dilinde ekran kazıma görevleri yapıyorsunuz olsun, bu Chrome uzantısını kolayca kullanabilirsiniz ve jQuery tarzı CSS seçicileri üretebilirsiniz. Artı, Data Scraper, listeleri, tabloları ve çizelgeleri ayıklayıp Microsoft Excel'e ve Google E-Tablolar'a yüklemenizi sağlar.


 3. Grepsr  - Screen Scraping Tool Grepsr, karmaşık veya dinamik sitelerden kolayca veri ayıklayan başka bir Google süpürgesidir. kazıma seçenekleri, kolayca ünlü siteye dönüştürebilirsiniz s'dan CSV'ye. Tüm verileriniz gizli ve sadece size görünür durumda. Grepsr, Google Chrome ile uyumludur ve en iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. İndirildiğinde ve etkinleştirildiğinde, ekran kazıma görevlerini otomatikleştirmek için API'sını kullanabilirsiniz. Grepsr'in veri raporu ekranında, indirme simgesini tıklamanız ve istediğiniz çıkış biçimini seçmeniz yeterlidir. Alternatif olarak, Dropbox, Google E-Tablolar, Amazon S3 ve Box.net gibi popüler doküman yönetim sistemleriyle entegre entegrasyonu kullanarak verileri dağıtabilirsiniz.

 Sonuç 

Tüm bu hizmetler her web tarayıcısı ve işletim sistemi ile uyumludur. Ekran kazıma görevlerinizi Agenty, Grepsr veya Data Scraper'ı kullanarak herhangi bir gün veya zaman aralığında zamanlayabilirsiniz. Diğer ekran kazıma hizmetlerinden farklı olarak, kazıma görevlerinizi etkili ve hızlı bir şekilde yönetmek için API'lar sağlayarak veriyi tükermez ve ötesine geçmezler.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport