Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Hisse En Etkileşimli Ve Yaratıcı E-Ticaret Sitesi Tasarımı

Web sitenize online mağaza ekleme gelirinizi artırmak ve hedeflemek için mükemmel bir yoldur tüm dünyada yeni müşteriler. Herhangi bir fiziksel konumu ve büyük bir bütçesi olmaksızın müşteri tabanını genişletmek isteyen küçük işletme sahipleri için özellikle iyi. Bir e-ticaret web sitesi kurmaya gelince, harika ve interaktif web tasarımları şarttır. Duyarlı, dikkat çekici ve güzel bir şablon, ürünlerinizi spot ışığına sokabilir ve satışları hızlandırmaya yardımcı olabilir.

1. Kurşun Kalem 53

Büyük aletler harika fikirlere ilham verir. Kalem FiftyThree tarafından internette en iyi ve en güzel e-ticaret web sitesi tasarımlarından biridir. Bu, mobil cihazlara uygun siteleri tasarlamak için iyi bir yoldur ve sitenizi akışta tutar. Çok sayıda renk, etkileşimli seçenek ve özellikler siteyi mükemmel kılıyor. Sürdürülebilir şekilde hasat edilen ahşap gövdeden zarif bir teknolojik çekirdeğe kadar Kurşun Kalem'teki tüm ayrıntılar, titiz zanaat ve güzel mühendisliği birleştiriyor.

2. Fred Jourdain

Online mağazanız için basit ama çekici bir web tasarımı arıyorsanız, Fred Jourdain ilham almak için en iyisidir. Canlı ve eğlenceli bir tasarım, bu e-ticaret sitesine çekici ve inanılmaz bir görünüm sağladı. Farklı renk kombinasyonlarından ve desenlerinden ilham alabilir ve kendi e-ticaret sitenize çekici ve profesyonel bir görünüm verebilirsiniz.

3. Wrightwood Mobilya

Wrightwood Mobilya başlıca perde, mobilya ve benzeri diğer ürünlerde internette gezinir İnteraktif ve harika e-ticaret sitesi tasarımıdır ve renk desenlerinden ilham alabilir ve kendi web sayfalarınıza çekici ve inanılmaz bir görünüm.

4. Kutoa

Güzel animasyonlar eşliğinde harika bir renk şeması bu siteyi şık ve canlı kılar. Kutoa interaktif bir tasarıma sahiptir ve siz kendi benzersiz renklerinden ve güzel görünümlerinden ilham alabilir.Eğer kendi e-ticaret sitenizi inşa edecekseniz ve kısa süre verecekseniz, Kutoa ilham almak için en iyi web tasarım.

 5. Dodocase 

Mobil kutudan dizüstü bilgisayarlara kadar çok çeşitli ürün yelpazesine sahip bir web sitesi için bu site çok sayıda şöhret ve popülerlik kazanmıştır.Dodocase her zaman kullanıcılarını memnun etti, etkileşimli web tasarımı, herkesten çok sayıda ziyaretçiye Dünyanın farklı bölümlerinde üretilen ürünler farklı bölümlerde gösteriliyor ons ve kategoriler, ve ilham almak için çok şey var.

6. Au Lit Güzel Linens

Basit ama çekici bir web tasarımı. Au Lit Fine Linens, insanların uyuması biçimini değiştirdi ve hayatlarının kalitesini geliştirdi. Marka benzersiz bir şekilde kurulmuş ve kullanıcılarına özgünlük, kalite, bilgi, uzmanlık ve kişiselleştirilmiş deneyim sunmaktadır. Benzer bir e-ticaret sitesi kolayca oluşturabilir ve işletmenizi internet üzerinden artırabilir. Daha fazla ziyaretçi katmak için resim ve ürün açıklamalarının eklendiğinden emin olmalısınız. Çok fazla alan var ve her sayfada birkaç basit resim var, bu da harika görünmesini sağlıyor.

7. Doğal Güç Beslenme

Joseph Rakoski ve Justin Quinn Doğal Güç Besinleri kurdu. 2009'da bu siteye başladık ve çekici ve ilgi çekici görünmesi için çok çalıştılar. Alışılmadık estetiğin ana sayfayla sınırlı olduğu diğer e-ticaret sitelerinin aksine, bu web sitesinin tasarımı tutarlıdır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport