Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: jQuery Screen Scraping için En İyi JavaScript Kütüphanesi Nedir?

JQuery, istemci tarafında komut dizaynını basitleştirmek için tasarlanmış çapraz platform JavaScript kitaplığıdır HTML'den. JQuery'nin en iyi ve yaygın olarak kullanılan JavaScript kitaplıklarından biri olduğunu söylemek güvenlidir. Bu kütüphaneyle, veri çıkarma görevlerinizi gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde sitenize animasyon efektleri ekleyebilir, web belgelerinizi kazıyabilir veya ekran kazıyıcıları oluşturabilirsiniz. Ayrıca, jQuery'nin çerçevesi olan Cordova'yı kullanarak Android, iOS ve web uygulamaları oluşturabilirsiniz.

Ekran kazısı veya veri çıkarma, internette botlar ve örümcekler kullanılarak bilgi veya verilerin alınması işlemidir. jQuery sözdizimi, web belgelerinde dolaşmanızı, veriyi kazıyıp DOM öğelerini seçmenizi, animasyonlar oluşturmanızı, AJAX uygulamaları geliştirmenizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Bu JavaScript kitaplığının en belirgin özelliklerinden biri, geliştiricilerin ve programcıların gelişmiş ekran kazıyıcıları oluşturmalarını, WordPress temaları ve aletler için soyutlamalar oluşturmalarını sağlar. JQuery'ye modüler yaklaşım, güçlü ve dinamik web sayfaları ve uygulamaları oluşturmamızı sağlar. 

Dikkat çekici diğer JavaScript Kitaplıklar:

Farklı JavaScript çerçeveleri ve kütüphaneleri, iş akışını düzene sokar, ekran kazıyıcıların gelişimini artırır ve duyarlı olarak daha iyi özellikler sunar tasarımı. En ünlü JavaScript kitaplıklarının bazıları aşağıda tartışılmıştır:

 1. D3.js 

Veri odaklı belgeler (D3.js) en iyi ve en iyi olarak kabul edilir en etkin açık kaynaklı JavaScript kitaplığı. Web kazıyıcıları oluşturmaya yardımcı olur ve sitenize etkileşimli bir görünüm vermek ve internette bulunan verileri sıyırmak için çok sayıda eklenti içerir. Bu JavaScript kitaplığı tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleriyle uyumludur.

 

2. Chart.js  

Import.io ve Octoparse'ye benzer özelliklere sahip sıyırıcılar oluşturmak için kullanılan başka bir açık kaynak kodlu JavaScript kitaplığıdır. Ancak küçük çaplı web kazıma görevlerini ancak sıyırıcılarıyla yapabilirsiniz. kapsamlı dokümantasyon ve Chart.js HTML5 tuval yerine SVG üzerine kurulmuştur.

 3. FusionCharts 

Geliştiriciler ve tasarımcılar için uygun bir grafik kütüphanesi. FusionCharts, MetricsGraphics ve Google Charts'ı çok geride bırakarak 80'den fazla grafik türü ve binlerce haritadan oluşur. Bu JavaScript kitaplığı sayesinde herhangi bir web kazıyıcı yapılamaz ve internetten veri ayıklayamazsınız.Ancak bu çerçeve, Oracle'ın ön seçimidir, Microsoft, IBM ve Google gibi programlar için kullanılabilir.Ayrıca, IE 6, 7 ve 8 gibi tarayıcılarla uyumludur.

 4. Google Grafikleri 

Düz çizgi çizelgelerinden karmaşık ağaç haritalarına kadar her şeyi inşa etmenize olanak tanır. Google Charts önceden hazırlanmış grafik galerileri, farklı özelleştirme seçenekleri ve veri araçları ile birlikte gelir. Bu JavaScript kitaplığını kullanarak basit ekran kazıyıcıları inşa edebilirsiniz, ancak gelişmiş veri çıkarıcıları (ParseHub ve Kimono Labs gibi) oluşturamazsınız.

 Sonuç 

jQuery mimarisi sayesinde farklı eklentileri ve sıyırıcıları kolayca oluşturabilirsiniz. Diğer JavaScript kitaplıklarından çok daha iyi ve hem programcılar hem de geliştiriciler için uygundur. Diğer JavaScript kitaplıkları, temel görevleri gerçekleştirmek için yardımcı olur ve sınırlı sayıda seçenek ve özelliklere sahiptir. Bununla birlikte, tüm JavaScript kitaplıkları kullanıcı deneyimini geliştirir ve tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleriyle uyumludur. Yeni kütüphaneler günlük olarak tanıtılıyor, ancak jQuery JavaScript'i daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde ekran kazıyıcıları geliştirmek için kullanılmaktadır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport