Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürün listenizi Amazon'da nasıl görürsünüz?

Amazon, tüm satıcılar için iyi bir servet getirebilecek müreffeh bir ticaret platformudur. Bununla birlikte, giderek artan yeni çevrimiçi Amazon satıcıları, birkaç olası satış ve alım hakkında şikayet ediyor. Düzenli bir para kazanma umuduyla işlerine başlamışlar ve artık envanterlerinin ne kadar yavaş sattıklarıyla hayal kırıklığına ve hayal kırıklığına uğradıklarını hissediyorlardı. Çoğu satıcı, yanlışlıkla Amazon pazarının tüm dünyadaki kullanıcılar arasında büyük bir popülerliğe sahip olduğunu düşünüyorsa, bu alıcıların önemli bir bölümünün kesinlikle ürünlerini bulup satın almasını bekleyebilirler.

Maalesef, gerçeklikten uzaktır. Amazon rekabet seviyesi azami seviyeye ulaştı. Dolayısıyla, potansiyel müşterilerinize, işletmenizle başkalarını ayırt etmek için tamamen yeni bir şey sağlamalısınız. Bununla birlikte, yüksek talep gören yüksek talep görmüş ürünleri satıyorsanız, kalabalığın öne çıkmasının tek yolu Amazon ürün listelemenizi optimize etmektir. Bu, ürünlerinizi alıcılar tarafından görünür kılmaya ve mümkün olduğunda müşteri beklentilerini aşmayı taahhüt eden sürecin bir parçasıdır. Niş rakiplerinizden daha iyi işinizi yürütmenin yollarını ve fırsatlarını aramalısınız. Hatalarından ve ihmallerinden yararlanmalısınız. Bu e-ticaret oyunu acımasız ve yalnızca en güçlü, en cana yakın ve en şanslı satıcılar hayatta kalacak.

Bu yazıda, ürünlerinizi milyonlarca Amazon alışverişçisine daha fazla görünür kılmanın yollarını tartışacağız. Satışlarınızı artırmak ve marka görünürlüğünüzü artırmak için, girişinizin iyi dönüştürülmesini nasıl sağlayacağınızı açıklayacağım. Amazon'taki satışlarınızı arttırmak için, potansiyel müşterilerinizin ürünlerinizi satışa sunduğundan emin olmalısınız ve herhangi bir şeyle meşgul olmanız gerekir.

Arama yoluyla ürünlerinizin görünürlüğünü artırın

Amazon'daki satışlarınızı arttırmak için, potansiyel müşterilerinizin satış ürünlerinizi görmesini sağlamanız ve envanterinizi Amazon'da kolaylıkla bulabilmenizi sağlayacak herhangi bir şeyle meşgul olmanız gerekir.

Arama sonuçlarını Amazon'da gerçekleştiren çevrimiçi alışveriş yapanların çoğu, ürün kategorilerine göz atmak için sol dolaşma aracını uygular. Bununla birlikte, ana arama çubuğu halen öğeleri Amazon'da bulmanın en yaygın yöntemidir. Böylece, Amazon arama sonuçları sayfasında görünür hale gelmek için, alakalı arama terimlerini bulmak ve bunları buna göre optimize etmek için güçlü bir arama motorları optimizasyonu yaklaşımı almalısınız.

Amazon A9 sıralama algoritması, arama sonuçlarının, ürünlerin başlıklarını, mermileri ve açıklamalarını ve fiyatlandırma politikasını, inceleme sayısı ve satıcıların sıralamasını ayrıştırarak kullanıcı sorgularıyla alakalı olmasını sağlamaktadır.

En alakalı arama terimlerini bulmak için, müşterilerinizin ayakkabılarına adım atmanız gerekiyor. Sadece envanterinizi doğal olarak nasıl bulacaklarını ve bu kelimeleri listenize ekleyeceklerini düşünün. Ardından, profesyonel araştırma aracı yardımıyla tüm elde anahtar kelime fikirlerini kontrol etmenizi öneririm. Göreviniz, arama hacmini, alaka düzeyi ve rekabetçiliğini kontrol etmektir.

Amazon başlıkları optimizasyonu

Hedeflenen arama terimlerinizi bulup kontrol ettikten sonra, bunları girişinize dahil etmeniz gerekir. Başlık optimizasyonuyla başlayın. Tanımlayıcı, yararlı ve anlaşılması kolay olmalıdır. Anahtar kelimelerle doldurmaya gerek yoktur. Doğal olduğu yerde birkaç anahtar kelime eklemeniz yeterlidir. Noktalama, marka ve satıcı bilgilerinden ve diğer gerekli olmayan ayrıntılardan kaçınarak Amazon optimizasyon gereksinimlerine göre başlıklarınızı hazırlayın. Alış veriş yapanlara satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olacak birincil ürün özelliklerine vurgu yapın.

Bazı Amazon alışveriş yapan müşteriler arama çubuğuyla ürünler ararken diğerleri kategoriler arasında soldaki gezinme sütunu üzerinden bakıyorlar. Bu nedenle, ürün listelemenize, potansiyel müşterilerinizin ürün kategorilerinize girerken ürününüze ulaşmasını sağlamak için iki göz at düğümü bulundurmanız önemlidir. 

Amazon mermi optimizasyonu

Birçok satıcı, bu listeyi kaçırıyor ve derecelendirmenin önemini unutuyor. Madde işareti başlıkları, başlığın altında görünür ve alışveriş yapan kişiye önemli ürün özellikleri ve avantajları anlatır. Bu liste bölümü, hedeflenen arama terimlerini eklemeniz gereken önemli bir alan olarak değerlendirilmelidir. Özellikle dönüşüm amaçlıdır, çünkü "Sepete Ekle" düğmesine yakın görünür.

Mermilerinizin tüm önemli ürün özelliklerini ve alışverişten envanterinizi sipariş vermek için başlıca avantajları içerdiğinden emin olun. Hedeflenen arama teriminizi stratejik olarak mermilerinize dahil etmelisiniz. Bununla birlikte, onları doğal ve net görünmesini sağlayın. Mermilerine bilgi yüklemeyin. Her kurşun için bir kısa cümle fazla.

Amazon ürün açıklamasına optimizasyon

Bu liste bölümü ürün sayfasında daha fazla görüntülenir. Bu zorunlu bir alan değildir. Ancak, ürünleriniz hakkında daha fazla bilgi yazma şansınızı kaybetmek akıl almaz olur. Hedeflenen tüm arama terimlerinizi ekleyebileceğiniz büyük bir içerik parçasıdır. Bu bölümün tüketicilerin ürünlerinizi kullanmasından nasıl fayda sağlayabileceğini açıklamak için ayırmanız önerilir. Ürün açıklaması, alışveriş yapanları envanterinizi satın almaya ikna etmek için son şansınızdır. Unutmayın, açıklamalarınıza promosyon bilgilerini dahil etmek yasaktır; şirket ve marka hakkındaki bilgilere izin verilir. 

Doldurulması ve optimize edilmesi gereken diğer önemli liste alanları

Ürün detaylarında çok önemsiz, işe yaramaz veya farklı görünen çok farklı alanlar bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır rekabet etmek için standartlarınızın altına. Bununla birlikte, Amazon'taki ürünlerinizin sıralamasını da etkiliyorlar. Birden fazla işe yaramayacak gerekli alanlarda marka, özellikler, varyasyon temaları ve UPC bölümleri bulunur.

Ürünlerinizin sıralandığı kategoriye bağlı olarak Amazon, bu alanların arama sonuçlarının listelemesini engelleyebilir. Bu nedenle sadece gerekli olanları değil, tüm alanları doldurmalısınız. Ürünleriniz hakkında ne kadar fazla bilgi sunarsanız, ürününüzün Amazon'un aramasında iyi derecelendirilmesi için daha iyi bir fırsat olur.

Ürün listenizi Amazon'da iyi bir şekilde dönüştürülür hale getirmek için, ürün başlıklarından, Amazon madde işareti noktalarından, tanımlamadan ve anahtar kelime alanından ve diğer liste bölümlerinden faydalanın. Girişinizi oluştururken müşterinin ihtiyaç ve sorunlarını göz önünde bulundurun ve satışlarınızın gece boyunca fırladığını göreceksiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport