Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürün listenizi Amazon'da iyi sıralanabilir mi?

Amazon, hem alışveriş yapan hem de satıcı için çok sayıda fırsat sunan dünyanın en büyük online perakende platformudur. Burada her tüccar bir servet kazanma ve milyoner olma şansına sahiptir. Perakende ürünlerin üretimini Amazon'da yapmanız bile gerekmez. Üçüncü taraf satıcılar Amazon'da satılan tüm öğelerin% 45'ini satmaktadır.

Amazon tüccarı olabilmek için hesabınızı sisteme kaydettirmeniz gerekir. Bir işletmeyi başlatmak için web mağazası oluşturmaktan daha kolay ve anlaşılabilir bir yöntemdir. İhtiyacınız olan her şey, "Profesyonel Olarak Sat" bağlantısını tıklamak veya "Bireysel Olarak Satış" bağlantısını tıklamaktır. Bundan sonra, bazı basit adımları atmanız ve yaklaşık 5 dakika içinde envanterinizi satmaya başlaması gerekecek.

Ancak, potansiyel müşterilerinize envanterinizi görünür hale getirmek ve satın almalarını yapmak kolay değildir. Bu makalede, Amazon'da iyi dönüştürülmüş hale getirmek için ürün listelemenizi iyileştirmenin bazı ipuçlarını tartışacağız. Üstelik Amazon'da satış yapmak için bazı ipuçlarını sizinle paylaşacağım. Amazon'da profesyonel bir tüccar satmak için gerekli temel bilgiler Profesyonel bir satıcı hesabı kayıt.

Amazon'da profesyonel bir tüccar gibi satılacak temel bilgiler

Profesyonel satıcı hesabı kaydettirme

Profesyonel bir satıcı olarak, bireysel bir satıcı olarak komisyon satmak için% 15, artı satış başına 99 sent, yalnızca% 15 ücret alınmış profesyonel bir satıcı olarak ücret alır. Amazon'da toplu olarak satış yapacaksanız, paranızı ücret karşılığı kaydedersiniz. Ayrıca, profesyonel bir satıcı olarak şu anda Amazon'da satılmayan ürün listelemelerini yapabilirsiniz. Bu satış programını kullanarak, yayınlarınızı, e-tablolarınızı ve raporlarınızı uygulayan envanterinizi yönetebileceksiniz. En iyi yanı, promosyonları, hediye servislerini ve diğer listeleme özelliklerini kullanarak yararlanabilmenizdir.

İyileştirme hizmetlerinden yararlanın

Amazon, tüccarlara özel gerçekleştirme hizmetleri (FBA) sağlar. Bu satış programına göre, satıcılar stoklarını Amazon'a gönderebilir ve sattıklarında Amazon sizin için gönderir. Dolayısıyla, sevkıyat ve teslim süreçleri hakkında endişelenmeniz gerekmez. Tüm bu özellikler, Amazon tarafından profesyonelce idare edilmektedir. Üstelik Amazon, FBA'da müşteri hizmetleri, iletişim, iadeler ve iadeler konularında da sorumludur. Tabii ki, bu ücretsiz değildir ve Amazon bu hizmetler için ücreti alır, ancak bu paraya değmektedir. Envanteriniz çok daha hızlı satacak ve yine de daha yüksek kazanç sağlayacaksınız. Ayrıca, iş geliştirme ve iyileştirme için ayırd edebileceğiniz çok zaman kazandıracaksınız. Amazon'un optimizasyon kurallarını izleyin.

Amazon, SERP'yi üst seviyeye çıkarmak için takip etmeniz gereken bir sürü kural ve optimizasyon yönergelerine sahiptir. Bu kurallar genellikle gözden geçirilir ve güncellenir. Bu nedenle, oyunun başında kalmak için tüm son güncellemeleri ve değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor. Bu kuralları anlamak ve izlemek kolaydır. Bunları Amazon Satıcı Merkezi Sayfasında veya çok sayıda Amazon optimizasyon rehberinde bulabilirsiniz. Bu yönergelerin çoğunda, listeleme optimizasyonuna değinilmektedir. Müşteri çıkarlarını savunmak ve Amazon'daki hileli satıcıların sayısını azaltmak için tasarlanmıştır.

Amazon ürün listesi

Amazon üst düzeyine gelmek için daha dönüştürülmüş trafik üretmeniz gerekir. Bununla birlikte, soru şu ki bu trafiği ürün açıklama sayfanıza nasıl çekeceksiniz? Tabii ki, optimizasyon listesinin yardımıyla. Nişinizdeki rekabetçi satıcıların kalabalığından öne çıkmak istiyorsanız, iyi optimize edilmiş ürün listeleme zorunluluğu vardır.

Amazon listenizi oluşturmaya veya iyileştirmeyi düşünmemiz gereken etkenler şunlardır:

  •  Listeleme Başlığı 

Başlığınızın olması gerekir açık, okunaklı ve tanımlayıcı olmalı. Bir kerede öğenin görünüşte tüm özellikleriyle birlikte bir ürün başlığı görmüşseniz, profesyonel olarak hazırlanmış görünmüyor biliyorsunuzdur. Elbette, başlığınızı açıklayıcı tutmanız gerekir, ancak çok fazla ayrıntıyla aşırı yüklemeye hiç gerek yoktur. Açıklamada veya mermide açıklayabileceğiniz ek ayrıntılardan kaçınarak, birincil şey üzerinde bir vurgu yapmalısınız. Hedeflenen arama terimleri stratejik olarak ürününüzün başlığına eklenmeli ve okunaklı ve doğal olarak bakılmalıdır.

  •  Mermi 

Envanterinizin özelliklerinden sayılabilecek herhangi bir özellik mermi olarak eklenmelidir. Mermiler, başlığın altına yerleştirilir ve genellikle müşterilerin dikkatini çeker. Bu nedenle, iyi yazıldığından ve öğe hakkında gerekli tüm bilgileri içerdiğinden emin olmalısınız. Mermilerin hassas olmasını sağlamak, her ürünün özelliklerini ve avantajını basit bir cümlede ifade etmek önemlidir.


  •  Açıklama 

Açıklama bölümünde minyatür olarak ele alınabilir ürün açıklaması, envanterinizin güçlü noktalarını sunmalı ve müşterilere bu satın alma işleminden sonra hayatlarının nasıl iyileştirilebileceğini göstermelidir. Yazma becerilerinizden emin değilseniz, zorlayıcı bir içerik parçası oluşturacak profesyonel bir yazar tutabilirsiniz.

  •  Resimler 

Resimlerim Resimlerim Görsel açıdan Amazon'da çok önemlidir. Bu yüzden müşterilerinize yakınlaştırma yeteneğine sahip birkaç büyük boyutlu resim sunmalısınız .İdeal bir listeniz varsa ancak kaliteli ürün resimlerine sahip değilseniz, sayamıyorsunuz.

Sizi en iyi şekilde artırmak için en iyi yolu ales, Amazon'da Satın Alma Kutusunu kazanmaktır. Son endüstri rakamlarına göre, tüm satışların% 78'inden fazlası Amazon Satın Alma Kutusu aracılığıyla yapılır. Bu nedenle, Satın Al Kutusu'nu kazanmak, Amazon iş başarınızda çok önemlidir.

Amazon Satın Alma Kutusunu kazanmak için uygulayabileceğiniz birkaç kanıtlanmış teknik vardır:

  •  Pazardaki en düşük fiyatı 

Sevkıyat hizmetleri de dahil olmak üzere nişinizdeki envanterde en düşük fiyatlı olduğunuzdan emin olun. Satıcı hesabınız iyi durumda ise, hisse senedi diğer satıcıların önünde Satın Al Kutusunda gidecek. Envanterinizi zamanında yeniden tasfiye etmek için rakiplerinizin fiyat etiketlerini takip etmeniz gerekiyor. Bu işlemi otomatikleştirmek için, envanterinizdeki ortalama bir pazar fiyatının her değiştiğinde size uyarı verebilecek özel Amazon yeniden fiyatlandırma araçları uygulayabilirsiniz. 

Eğer yerli üretimin her bir ürününü kendi olduğunuzdan daha fazla satıyorsanız, sadece bir satıcı ve sizden uygun bir sorguya her bakarsanız Satın Al Kutusuna sahip olursunuz. Benzersiz öğenizi oluşturmak için bazı ürünleri de birleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, eşsiz ürün paketlerine yönelik bazı kısıtlamalar bulunmaktadır. Örneğin, medya ürünleri içeren bir paket oluşturursanız bunları ortam kategorisinde listeleyemezsiniz. Dahası, medya ürünlerini diğer ilgili medya ürünleriyle birleştirme imkânına sahip değilsiniz. Son olarak, Satın Alma Kutusu'nu kazanmak için, Satıcının Sıralaması, Satıcının Sıralaması gibi satan hesap metriklerini iyileştirmeniz gerekir.

  •  Hesap metriklerini iyileştirin  olumlu geribildirim sayısı, hemen çıkma oranı ve kullanıcıların ürün açıklama sayfasında harcadığı zamanı içerir. Bu nedenle, müşteri destek hizmetlerinin kalitesini yükseltmeniz ve Amazon ürün listenizi geliştirmeniz gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport