Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: YouTube'dan Video Bilgilerini Kazıma ve Koparma Araçları

YouTube, farklı videoları görüntülememize, yüklememize, paylaşmamıza, puanlandırmamıza ve raporlamamıza izin verir. Ayrıca favorilerimize video dosyaları eklememize ve kanallara abone olmamıza izin verir. TV şov klipleri, belgesel filmler, film fragmanları, ses kayıtları, canlı akışlar ve diğer içerik gibi kullanıcı tarafından üretilen ve kurumsal medya dosyalarının geniş bir yelpazesi sunar. Eğitim videolarına, animasyonlu videolara ve YouTube'daki orijinal içeriğe erişebilirsiniz. BBC, Hulu, CS ve Vevo gibi dev medya şirketleri YouTube ortaklık programının bir parçası olarak YouTube aracılığıyla bazı içerik sunuyor. Kayıtdışı bir kullanıcı olarak, YouTube videolarından bilgi kazımayabilir, yorum ekleyebilir ve belirli dosyaları beğenip paylaşamazsınız. İçeriğinin çoğu, yalnızca kendilerini en az 18 yaşında teyit eden kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Sitenizi optimize etmek ve YouTube videolarını kazıma ile ilgilenmek istiyorsanız, aşağıdaki araçlar sizin için en uygun seçenektir:

1. YouTube Kazıyıcı:

Rakiplerinizin YouTube videolarıyla ne yaptıklarını kontrol etmek istiyor musunuz? YouTube Kazıyıcı ile, verileri ses ve video dosyalarından kolayca çıkarabilir ve bilgileri istediğiniz forma verebilirsiniz. YouTube'u taramamız mümkün olmayabilir - çok büyüktür ve ses ve video içeriğinizi dizine eklemenize yardımcı olan birkaç araç vardır. Neyse ki, YouTube Kazıyıcı farklı YouTube videolarını taramanıza yardımcı olur ve web içeriğinizi daha iyi bir şekilde düzenler. Bu araçla, URL'leri, başlıkları, açıklamaları, görüntüleme sayısını ve kullanıcı adlarını kolaylıkla kazıyabilirsiniz. YouTube Kazıyıcı, komple proxy desteği sağlar ve bir kerede birden fazla video dosyasını sıyırmanıza izin verir. Buna ek olarak, bu aracı kullanarak YouTube videolarınıza hedef anahtar kelimeleri veya etiketleri ekleyebilir ve video dosyalarınızı etkin ve verimli bir şekilde optimize edebilirsiniz. Daha önce, YouTube videolarını bir kişisel bilgisayarda görüntülemek, Adobe Flash Player eklentilerinin tarayıcıya yüklenmesini gerektiriyordu. Ancak YouTube Kazıyıcı ile, videoları herhangi bir eklentiye gerek olmadan görüntüleyebilir ve onlardan kullanışlı verileri kolaylıkla kazıyabilirsiniz.

2. GitHub:

GitHub'un metin ve resimlerin kazınmasına yardımcı olan etkili ve harika bir araç olduğunu belirtmek isterken, YouTube ve DailyMotion videolarını da kazıyarak bu aracı kullanabilirsiniz. GitHub'ın son sürümü verileri gerçek zamanlı olarak sıyırmanıza olanak tanır ve kaliteden ödün vermenize gerek yoktur. Videoların Adobe Flash Player'a veya başka bir eklentiye ihtiyaç duymadan düzgün şekilde görüntülenmesine olanak tanır. GitHub temelde Git'in tüm sürümlerini kontrol ve kaynak kodu yönetimi (SCM) işlevlerini sunan web tabanlı bir uygulamadır. Özel ve ücretsiz depolar için tek bir hesapla planlar sunar. GitHub'daki projelere, standart Git komut satırı arayüzü kullanılarak erişilebilir ve manipüle edilebilir. Web sitesi aynı zamanda yayınlar, takipçiler ve wikiler gibi işlevler de sağlamaktadır. Yazılımı çalıştırabilir ve istediğiniz kadar çok YouTube dosyası kazıyabilirsiniz. Aslında, GitHub'ı kullanarak bir seferde birden fazla web kazıma görevini üstlenebilirsin. GitHub Enterprise, işletmeler ve yazılım geliştirme takımları için tasarlanmıştır. Bu araç ayrıca, resimlerdeki ve YouTube videolarındaki bilgileri sıyırmak için de kullanılabilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport