Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Google Kazıyıcı Nedir? Online İşiniz İçin Google Kazıyıcının Şaşırtıcı Faydaları

Google Scraper, internetteki en iyi ve en kullanışlı web kazıma araçlarından biridir. Bing, Google ve Yahoo gibi arama motorlarından bilgi çıkarmanıza yardımcı olur. Google Kazıyıcı ile, PA ve DA'yi bir URL için kolayca kontrol edebilir ve birden fazla kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimeleri arayabilirsiniz. Bir iş adamıysanız, bir site geliştirmeniz ve arama motoru sıralamalarını iyileştirmeniz zorunludur. Sıradan araçlar sayesinde, içeriği dinamik sitelerden düzgün şekilde kazıyamaz ve web sayfalarınızı dizine ekleyemezsiniz. Ancak Google Kazıyıcı ile, verileri daha iyi kazıyabilir ve sitenizi daha iyi sonuçlar elde etmek için tarayabilirsiniz.


 1. İşletme web siteniz için anahtar kelimeleri ara: 

Google Scraper'ın en belirgin özelliklerinden biri, bir site için uygun anahtar kelimeleri aramaya yardımcı olmasıdır. Kısa bir süre önce bir işletme web sitesi geliştirdiyseniz ve uygun anahtar kelimeleri bulmak istiyorsanız, Google Kazıyıcı'yı seçmelisiniz. Bu araçla, hedef anahtar kelimeleri kolayca bulabilir ve sitenizin sıralamalarını iyileştirmek için bunları kullanabilirsiniz.

Diğer sıradan veri toplama araçlarının aksine, Google Kazıyıcı, bilgileri dinamik ve otomatik olarak toplamanızı kolaylaştırır. basit siteler.Bazı eBay ve Amazon'dan bilgi toplamak ve kazmak isterseniz, Google Scraper bu görevi gerçekleştirmenize izin verir. Bu hizmetle yüzlerce ila binlerce web sayfası hedeflenebilir. Her bir anahtar kelime için bir URL kopyalamak sıkıcı bir görevdir, özellikle de bir seferde sayısız arama sorusu ile uğraşmak zorunda olduğunuzda Google Kazıyıcı hem Google hem de Bing'e HTTP istekleri gönderebilir ve yanıtları rahat bir şekilde ayrıştırabilir ve ayrıca yapılandırılmamış verileri yapılandırılmış ve organize biçimde dönüştürmek için bu aracı kullanabilirsiniz. 


 3. SEO dostu bir araç: 

Google Scraper kullanıcı dostu arayüzü ile en iyi bilinir. Bu aracı düzenli olarak arama motorunu geliştirmek için kullanabilirsiniz diğer bir deyişle, Google Kazıyıcı'nın SEO-fri olduğunu söyleyebiliriz. anahtar kelimeleri bulmanızı ve web içeriğini sıyırmanızı kolaylaştıracak sonsuz bir araç. Bir seferde çok sayıda kazıma görevi üstlenebilir ve böylece enerji ve zaman tasarrufu yapabilirsiniz. Google Kazıyıcıyı kullanarak sitenizin popülerliğini kolayca artırabilirsiniz.

 4. Teknik olmayan kişiler için uygundur: 

Teknik olmayan birisiyseniz ve programlama ve kodlama becerisine sahip değilseniz, Google Kazıyıcı'yı kullanmaya devam edebilirsiniz Farklı web belgelerinden gelen veriler. Bu hizmetten faydalanabilmek için Python, C ++, Ruby, JavaScript veya başka bir programlama dili öğrenmeniz gerekmez. Bunun yerine Google Kazıyıcı, ham verileri okunabilir ve ölçeklenebilir hale dönüştürmenizi kolaylaştırır. Bu hizmetle sarı sayfaları, beyaz sayfaları, Amazon, Trivago, tartışma forumlarını, e-posta adreslerini, HTML belgelerini ve PDF dosyalarını kolayca hedefleyebilirsiniz ve kaliteden ödün vermeniz gerekmez. Veriler kazınca, Google Kazıyıcı daha sonraki kullanımlar için kendi veritabanında veya Google Drive'a kaydeder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport