Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Görüntüleri Chrome'da Dökme Nasıl Yapılır

Son on yılda internet içeriğin hazinesi haline gelmiştir. Akademikten alışverişe, her gün yeni içerik yükleniyor. Bu nedenle, bu tür materyallerin birincil kaynağı haline gelmiştir. Bu nedenle, projeler için resim indirmeye veya görüntü temelli kılavuzlara gereksinim duyduğunuzu düşünmek şaşırtıcı değildir. Her bir fotoğrafın manuel olarak indirilebilmesine rağmen, özellikle birden fazla resimle uğraşırken hantal olabilir. Böyle bir proje ile gitmek için tek yol, görüntüleri üçüncü parti bir uzantı veya yazılım kullanarak toplu olarak indirmek olacaktır.

Görüntü İndirme İster misiniz? 

1. Bir blog projeniz varsa ve çeşitli kılavuzların ekran görüntülerini kapmanız gerekiyorsa. Böyle bir durumda, birden fazla fotoğrafı indirmeniz ve tek tek kaydetmeniz gerekir; bu nedenle bu işlemi otomatik hale getirmek kullanışlı olacaktır

2. En sevdiğiniz görüntülerin yerel bir kopyasını tutmanız gerektiğinde, böyle bir durumda, en sevdiğiniz fotoğrafların tümünü tek tek gerektiğinde indirebilmek yerine kapmak çok daha mantıklı olacaktır. Bu, uzun vadede size zaman kazandıracaktır.

3. Eğer aralıklı bir internet bağlantınız varsa, yavaş bir ağda bir proje üzerinde çalışırken gecikmeyi önlemek için, gecikmeleri önlemek için üzerinde çalışmanız gereken tüm görüntüleri indirmeniz önerilir.

Görüntüleri çoklu olarak indirmenin iyi bilinen birkaç yolu vardır, en çok tarayıcı eklentileri olacaktır: devam edelim ve bir kısmına bakalım:

1. Image Downloader 

Bu, en iyi Chrome uzantılarından biridir Şu anda, 250000'den fazla kullanıcısı var ve gelişimi iyi desteklenmektedir, bu da diğer uzantılara kıyasla daha az hatayla karşılaşacağınız anlamına gelmektedir.Krom mağazasından ve başarılı kurulumda araç çubuğunuzda 'Image Downloader' simgesini göreceksiniz.Aşağıda açılan menüyü başlatmak için tıklayın.Bu, indirmek istediğiniz görüntüleri seçmenize ve hatta kaydetmek istediğiniz yerel klasörü belirlemenize izin verecektir

Belli bir web sitesinden tüm resimleri indirmek isterseniz, bunu otomatik olarak yapabilirsiniz, daha da iyisi simgeler gibi web sitesi öğelerinin indirilmesini önlemek için minimum piksel boyutlarını belirtebilmeniz dir.

2. Toplu Resim Yükle (ZIG)
İhtiyaçlarınızı karşılamayan görüntüleri indirmekten sıkıldıysanız, bu sizin için bir araçtır. Bu uzantı, karşıdan yüklemek istediğiniz dosya türünü, çözünürlüğü ve bağlantılı resimleri ve hatta görüntü boyutunu değiştirme olanağı sunar. Ve büyük bir projede çalışıyorsanız endişelenmeniz gerekmez: bu araç birden fazla sekmeden ve hatta birden çok Сhrome penceresinden resimleri indirebilir. Ayrıca favicon'da, CSS stil sayfalarında, Meta'da ve HTML5 tuvalinde resimleri yakalama gibi resim kurallarını da ayarlayabilirsiniz.

Araç aynı zamanda görüntüleri özel ihtiyaçlarınıza göre otomatik olarak yeniden adlandırma yeteneğine de sahiptir. Bunlar daha sonra, kolay erişim için iyi etiketli klasörler halinde yerel olarak kaydedilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport