Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Web Veri Çıkarıcı Araç Üzerine Ayrıntılandırır

Vietspider Web Veri Extractor en iyi web kazıma ve veri çıkarma araçlarından biridir. internet. Özellikle farklı veri türlerinin toplu halde toplanması için tasarlanmıştır ve URL'leri, e-posta adreslerini, meta etiketlerini, meta açıklamalarını, faks ve telefon numaralarını ve diğer bilgileri toplamak için kullanılır. Vietspider Web Data Extractor'ın en belirgin özelliklerinden birisi, her türden web sitesinden ve blogdan veri ayıklama yeteneğidir. Vietspider Web Data Extractor güvenilir bir araçtır: 

Vietspider Web Data Extractor, belirli anahtar kelimeleri kullanarak çalışan ve çoklu okunan ve yüksek hızlı bir program olup, aşağıdakilerden bilgi ayıklayabilir:

Farklı web sayfaları, zaman ve enerjiden tasarruf sağlar. Farklı web sayfalarında gezinir ve sizin için yararlı içerikler veya URL'ler çıkarır. Vietspider Web Data Extractor'ın orijinal sayfalardaki harici bağlantıları kolayca izlemesine izin verebiliriz. Ayrıca, bu araç ihtiyacımız olan ve aslında tüm internette arama yapan URL yollarına derinlemesine erişebiliyor. Vietspider Web Data Extractor, anahtar kelimelerinizle ilgili verileri toplayan ve okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde yapılandıran üstün bir araçtır. İnternette nispeten yeni ama harika bir veri çıkarıcı. Vietspider Web Data Extractor, ortak görevleriniz için basit sihirbaz odaklı arayüzü ve gelişmiş işlevleri, özellikleri ve özellikleri, webmaster, programcı, geliştirici ve içerik küratörlerinin önceden seçilmesini sağlar.


Dikkate alınacak diğer iki seçenek:

1. Fivetran:

Fivetran, veriyi deponuza kopyalamanın en akıllı ve en iyi yoludur. Kullanımı kolaydır ve birçok veri çıkarma özelliği ile birlikte gelir. Bu araç hem özel blogları hem de dinamik siteleri hedeflemenize yardımcı olur ve programcılar ve programcılar için uygundur. Bakım gerektirmez ve Fivetran'ın konektörleri, herhangi bir uygulamadan veya veritabanından veri toplayarak tek bir merkezi konuma getirebilir; böylece, işletmeniz hakkındaki derin kavrayışların kilidini açabilirsiniz. Fivetran birkaç yıldır hizmet vermeye başladı ve hem küçük hem de büyük ölçekli şirketler için tasarlandı.

2. PromptCloud

Tıpkı Fivetran gibi, PromptCloud güçlü ve ünlü bir web kazıma ve veri çıkarma hizmetidir. En son teknoloji ile tanınır ve web'den istenen formatta anlamlı bilgiler çıkarır. Kısa kuyruklu ve uzun kuyruk anahtar kelimelerinize dayanarak farklı web sayfalarındaki verileri sıyırabilir ve PromptCloud web sayfalarınızı kolayca ve hızlı bir şekilde dizine eklemenize yardımcı olur.

Vietspider Web Data Extractor, PromptCloud ve Fivetran'dan daha mı iyi?

Vietspider Web Data Extractor'ın Fivetran ve PromptCloud'dan çok daha iyi olduğunu ve birçok özellik ve seçenek sunduğunu söylemek güvenlidir. Bu güçlü ve kullanımı kolay uygulama, belirli bilgileri otomatik olarak birden fazla web sayfasından çıkarmamıza yardımcı olur. Vietspider Web Data Extractor ile e-postalar, telefon ve faks numaraları ve meta etiketleri listelerini de alabilir ve bilgileri okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde depolayabilirsiniz. Bir dizi hassas ayar ve filtre, Vietspider Web Data Extractor'ı internette esnek ve kapsamlı bir veri çıkarma servisine dönüştürür, ancak PromptCloud ve Fivetran'ın birlikte gitmesi iyi olmadığı anlamına gelmez. Aslında, bu araçların tümü kullanıcılarına en iyi ve en güvenilir veri çıkarma özelliklerini sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport