Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Web Kazıma Aletlerinin Test Sonuçlarını Sağlıyor

Her kullanıcı, web kazıma aletlerini kullanmak istediğinde iki seçeneğe bakar. Ya rafine edilmiş bir web kazıyıcı veya özel bir kazıyıcı kullanıyorlar. Özel bir sıyırıcı daha iyi bir seçenek olsa da, yüksek maliyeti yüzünden bir sürü insan utangaçtır. Araç, işinize ve tercihlerinize uyacak şekilde geliştirilmelidir, bu nedenle çok fazla çalışma gerektirir. Öte yandan, raflara açık olan web kazıyıcılar, genel web kazıma görevleri için tasarlandıkları için çok kapsamlıdır. Genellikle bazı web kazıma projelerinde daha iyi olur ve başkalarına çaput işler yaparlar. Doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için, bazı web kazıyıcılar kapsamlı ağ kazıma testlerine tabi tutuldu ve sonuçlar aşağıda gösterildi.

Test Kriterleri

Web kazıyıcılar aşağıdaki ortak veri çıkarma görevleri üzerinde test edilmiştir. Tablolarla ilgili raporları, metin listelerini ve oturum açma formlarını kazıyabilmeleri için test edildi. Buna ek olarak, web kazıyıcılar, AJAX üzerine kurulmuş dinamik web sayfalarından veri çıkarma yetenekleri üzerinde de test edildi. Bu genellikle birçok web kazıyıcı için en zor görevlerden biridir. Captcha'yı işleme yeteneği de test edildi. Son olarak, blok düzenini işleme yeteneği üzerinde test edildi.

Test sonuçları

Sonuçlar, Content Grabber'ın tüm test edilen alanlarda mükemmel performans gösterdiği için en iyisi olduğunu göstermiştir Dolayısıyla en yüksek ortalama puanı kazanmıştır Ayrıca tüm web kazıma araçlarının giriş formlarını kazıyabildiğini ve Ayrıca AJAX ile oluşturulan web sayfalarından veri kazıyorsa, bu iki nedenden dolayı bir web kazıyıcıya ihtiyacınız varsa bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz Her iki alanda da çok başarılıydı.

Content Grabber'ın yanında in performansı Visual Web Ripper, Content Grabber'ın yanı sıra tüm alanlarda iyi performans gösterdi, bu nedenle ortalama 4.5 puan almıştı Sonraki web aracı Helyum Kazıyıcı, performansı neredeyse Visual Web Ripper Helyum Kazıyıcı ile ilgili tek sorun, ha'daki düşük performansıdır ndling blok düzeni.

Test sonuçlarına göre, web kazıma araçları sırayla gerçekleştirildi: İçerik Kapmak, Görsel Web Ripper, Helyum Kazıyıcı, Ekran Kazıyıcı, OutWit Hub, Mozenda, WebSundew Çıkarıcı, Web İçeri Çıkarıcı ve Kolay Web Çıkarıcı en kötü performansı ortaya çıkardı.

Sonuç

Yukarıda analiz edilen test sonuçlarını göz önünde bulundurarak, Content Grabber tüm test kategorilerinde 5 puan aldı. Yani, açıkçası en iyisi. Siz de denemek gerekebilir. Maalesef, iki farklı web kazıyıcı çeşitli sebeplerden dolayı testten çekildi. Web Data Extractor ve WebHarvy geliştiricileri ürünlerini testten çekti.

Teste katılmamakla birlikte, her ikisinde de birkaç şey öğrendi. WebHarvy, Web Data Extractor sadece e-postalar, URL'ler, vb. Toplaması için iyi biçimlendirilmiş sayfalandırılmış listelerden verileri silmek için tasarlanmıştır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport