Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - İçerik Kazıma İçin Daha İyi Neyin Var?

İçerik sıyırma, farklı sitelerden içeriğin çıkarılması ve yapılandırılmış, kullanımı kolay format. Octoparse ve Content Grabber gibi iyi bir içerik kazıma aracının değeri ihmal edilemez. Bu araçları, doğada dinamik olabilecek çok miktarda içeriği belirlemek ve toplamak için kullanabilirsiniz. Genellikle, internette bulunan veriler okunamıyor ve yapılandırılmamıştır. İyi bir içerik kazıma aracı, içerik veya verileri kendi sitelerimizde veya bloglarımızda kolayca kullanabilmemiz için yapısal, okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçime dönüştürmemize yardımcı olur.

Content Grabber vs Octoparse:

Verileri manuel olarak yakalamak ve kazıma yapmak saatler alıyor ve aynı anda birden fazla görev gerçekleştiremiyorsunuz. Bununla birlikte, hem Octoparse hem de Content Grabber, içerik kazıma sürecini otomatikleştirmenize ve verileri zamanın bir bölümünde yakalamanıza yardımcı olur.

Bu veri kazıma araçları, bir web tarayıcısında yaptığınız gibi farklı web siteleri ve bloglar ile etkileşim kurar. Web içeriğini bir tarayıcıda görüntülemenin yanı sıra, Octoparse ve Content Grabber, verileri ihtiyaçlarınıza göre yerel bir dosyaya veya bir veritabanına kaydeder.

İçerik kazıyıcı ajanları kolaylıkla yapılandırabilir ve İnternet'ten doğru içeriği topladığınızdan emin olmak için her aracı saat, haftalık veya aylık olarak planlayabilirsiniz. Neyse ki her ikisi de bu araçlar web'den veri toplar ve içeriği yapısal bir formda sunar.Otoparse, CSV, JSON, XML ve Excel tabloları gibi formatları desteklerken, Content Grabber ORACLE, MySQL, OLE DBE ve SQLSever'i destekler.

Onlar dinamik siteleri hedeflememizi sağlar ve içeriği AJAX özellikli web sitelerinden de kazıyabilir. Content Grabber, en iyi makine öğrenme teknolojisi ile bilinir ve Octoparse, işinizi kolaylaştırmak için en son teknolojiye sahiptir. Bu içerik kazıma araçları, interneti yapılandırılmış veri kaynağına sokar ve şirketler ve bireyler için farklı iş fırsatları yaratır.

İçerik Kapmak ve Octoparse Sizin İçin Ne Yapabilir?

Octoparse, ve Content Grabber'dan daha kolaydır. Bu araç oldukça uzun süredir etrafınızdadır ve dünya çapında çeşitli tatmin edici kullanıcılara sahiptir. Öte yandan, Content Grabber, dinamik siteleri hedeflemek ve Octoparse'in gelişmiş özelliklerinin birlikte bir araya getirildiği yüksek düzeyde çalışmak üzere tasarlanmış nispeten yeni bir araçtır. Octoparse'in daha iyi olup olmadığını veya Content Grabber'ı mı söylemek oldukça zor.

Bu araçların her ikisi de harika görsel kazıyıcılardır ve basit ve tıklanabilir bir kullanıcı arayüzüne sahiptirler. Kullanıcılar internete göz atın ve Octoparse ve Content Grabber'ı kullanarak yararlı içerikler toplamak için veri öğelerine tıklayın.

Web botları ve örümcekleri gibi Content Grabber ve Octoparse, web sayfalarınızı dizine eklemenizi ve sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmenizi kolaylaştırır. Dahası, bu araçların içeriği karmaşık ve dinamik web sayfalarından sıyrılmasını sağlayabilir ve işlevlerini anında ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bir bakışta, bu iki hizmet arasındaki ana fark fiyatlamaları gibi görünüyor. Octoparse paketleri iki temel türe ayrılır: Standard (89 $) ve Professional (189 $). İçerik Kapmak da 449 $ dan 2495 $ arasında değişen üç baskısında gelen ücretli bir hizmettir

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport