Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da satabileceğiniz faydalı ürünlerin fikirleri nasıl elde edilir?

Amazon'da kâr getirecek ancak nereden başlamayacağınız ürünler arıyorsanız bu rehber sizin için kullanışlı gelecektir. Çoğu satıcı, Amazon'da kar elde etmeyi hayal eder, ancak nereden başlayacaklarını bilmiyorlar. Hangi ürünlerin önemli bir kazanç sağlayabileceğine dair bir fikriniz yoksa, Amazon'da satışa başlamak zor olabilir. Eşyalarınızı toplayabileceğiniz pek çok niş, kategori ve alt kategori vardır. Böyle geniş bir tercih çoğu satıcının sinirli olmasını sağlar. Ne yazık ki, Amazon çok rekabetçi bir pazardır. Yeterince büyük bir pazarda bir ürün satmazsanız, o zaman büyük bir zaman ve para kaybı olarak sona eriyor. Çok rekabetçi pazardaki nişlerden kaçınmak önemlidir; çünkü buradaki TOP pozisyonuna neredeyse imkansızdır.

Yani, Amazon pazarında satılacak doğru ürünleri seçmek, muhtemelen iş geliştirme kampanyanızın ilk aşamasında yapılması gereken en önemli husustur. Bu yön, Amazon'taki satış başarınızı veya başarınızı belirleyecektir. Bu nedenle, Amazon e-ticaret işiniz için ürün toplamanın ciddi bir yaklaşımının olması zorunludur. Bu yazıda, işinizi müreffeh kılmak için Amazon'da doğru ürünlerin nasıl edinileceği konusunda size yararlı ipuçlarını paylaşacağım.

Amazon pazarında satılacak en iyi ürünleri nasıl öğrenirsiniz

Amazon'da iyi satan ürünleri araştırın

En kolay ve en Amazon'da onları satacak iyi ürünleri bulmak için kanıtlanmış yol, Amazon En Çok Satanlar Listesi'ne bakmaktır. Amazon'da zaten neyin iyi satıldığını bulmak için tüm kategorileri kontrol etmelisiniz. Onların satışlarına dayalı en popüler ürünleri arıyorsanız, hangi ürünlerin Amazon üzerinde kâr getirebileceğine dair bir fikir edinebilirsiniz. Açıkçası, Amazon TOP 100 listesinde bulduğunuz aynı ürünleri toplamak değil. İlgili ürünleri satmayı deneyebilir veya bu ürünlerin kombinasyonlarını yapabilirsiniz.

Ancak, bir uygulama gösterdiği gibi Amazon'da para kazanmanın en iyi yolu özel etiketleme yöntemidir. İhtiyacınız olan her şey zaten Amazon'da satılan bir ürün bulmak ve daha sonra toplu olarak bu tür ürünler sağlayabilecek bir tedarikçi bulmaktır. Yeni bir şey icat etmenize gerek yok. Etiketine tokat atıp para kazanıyorsun. Müşterilere en azından orijinal üründen biraz daha iyi bir şey sağlayabilir ve pazarlamanızda daha iyi bir iş çıkarırsanız, büyük olasılıkla ürünler için özel etiketleme konusunda bir servet kazanacaksınız. Bu, Amazon En Çok Satanlar Listesi'nde iyi satış fikirlerinden birini seçip bunları pazarlama kampanyanıza entegre etmek akıllı bir fikirdir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport