Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Bir Chrome Web Mağazası Nedir?

Chrome Web Mağazası, Google'ın web uygulamaları için çevrimiçi mağazası olup ilk önce Mayıs ayında piyasaya sürüldü 2010 by Vic Gundotra. Tarayıcı temaları, uzantıları ve uygulamaları içeren, hepsi CSS, HTML, Google Apps Komut Dosyası ve JavaScript ile yazılmış bir sürü seçeneğe sahiptir. Mağaza şu anda hem ücretsiz hem de ücretli uygulamaları barındırıyor ve Chrome uzantılarını, web tarayıcınızın sağ köşesindeki menü simgesine basarak, "Diğer araçlar" seçeneğini belirleyip "Uzantılar" düğmesine tıklayarak kolayca yönetebilirsiniz. En ünlü Google Chrome uzantıları aşağıda tartışılmıştır.

1. LastPass - Ücretsiz Şifre Yöneticisi:

LastPass'a Chrome Web Mağazası'ndan erişilebilir ve ağdaki en iyi uzantılardan biridir. Bazen, birden fazla e-posta adresinin veya web sitesinin şifresini hatırlamak oldukça zordur. Artı, karmaşık ve benzersiz olan parolaları beyin fırtınası yapmak zor. LastPass ile birden çok benzersiz ve gelişmiş şifre oluşturabilir ve hepsini hatırlamak zorunda kalmazsınız. Sitenize her giriş yaptığınızda, bu uzantı otomatik olarak parolayı girecek ve zaman ve enerjinizden tasarruf sağlayacaktır. Hizmet, giriş bilgilerini hatırlamak isteyip istemediğimizi soruyor.

2. StayFocused:

Bazı işler bilgisayar ekranlarının önünde gün boyunca oturmayı gerektirir; bu süre zarfında, özellikle Twitter ve Facebook gibi sosyal medyalar dikkatinizin dağılmasına yol açar ve bazen de Ünlü haberler ve makaleler, ancak StayFocused tüm bu dikkat dağıtıcı şeyleri önlemek için mümkün kılar. Bu Google Chrome uzantısı, dikkat dağıtıcı pencereleri ve sosyal medya hesaplarını otomatik olarak kapatır ve işinize değil başka bir şey üzerinde odaklanmasına izin vermez. belirli sitelerde belirli saati 10 dakika varsayılan bir seçenek olarak ayarlamanıza izin verir.

3. Google Dictionary:

Google Sözlük'e Chrome Web Mağazası'ndan erişilebilir.Bazen, Tanıdık olmayan bazı kelimelerin anlamlarını bulmak için Google'a ya da Google'a yönelecek zaman bulamıyorum.Google Sözlük uzantısı ile bazı zor kelimelerin anlamlarını veya tanımlarını bulmak mümkündür.Anlamlar her zaman vurgulanır ve çıkmak Bu web tarayıcılarında bu uzantıyı etkinleştirmek kolay. Tarayıcının URL alanında görünen Sözlük seçeneğini tıklamanız ve istediğiniz kelimelerin anlamlarını veya tanımlarını istediğiniz gibi bulmanız gerekir.

4. Sidenotes:

Sidenotes, Chrome Web Mağazası'nda da mevcuttur ve en ünlü ve şaşırtıcı Google Chrome uzantılarından biridir. Uygulamalar ve pencereler arasında geçiş yapmadan not almak için harika bir yoldur. Daha sonra bu notları Dropbox veya Google Drive'a kaydedebilir ve çevrimdışı kullanımlar için sabit diskinize indirebilirsiniz.

5. SpeakIt:

SpeakIt, konuşma metinden konuşma teknolojisi ile en iyi bilinen temiz ve popüler bir Google Chrome uzantısıdır. Bu uzantı ile ekrandaki metni birden çok dilde kolayca okuyabilir ve aynı anda farklı görevleri yerine getirebilirsiniz. SpeakIt, metni okumayı kolaylaştırır ve neredeyse tüm web tarayıcılarıyla uyumludur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport