Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Google Görsellerini Kazıma Konusunda Ayrıntılandırıyor

Google'da resim aramak, masaüstünüzün resimlerini almak için en popüler yöntemdir proje için ilham için resimler vb. Ancak bazen hepsini incelemek ve her görüntüyü manuel indirmek çok zaman alıyor, bu nedenle süreci hızlandırmanız ve kolaylaştırmanız gerekiyor. Elbette, Google Image Downloader veya başka herhangi bir özel yazılımınız varsa, Google resimlerinin indirilmesi işleminin otomatikleştirilmesi pastanın bir parçası olabilir, ancak çoğu ücretsiz değildir. Size, Google görüntülerini senaryolarla kazımak için bazı rahat yollar göstereceğiz.

PHP Script

PHP, web kazıyıcı oluşturmak için oldukça kullanışlı bir programlama dilidir. Basit bir PHP betiği ile, Google'dan istediğiniz herhangi bir temada resim sıyırıp çıkartabilirsiniz. Kazıma talebini ve derinliğini ayarlayabilirsiniz. Tüm resimler istediğiniz klasöre indirilir.

Bu amaçla var olan çok sayıda PHP betiği var. Programlamaya aşina değilseniz ve kendi başınıza yaratamazsanız, internette sörf yapın ve en rahat olduğunuzu bulun.

Python Komut Dosyası

Google görüntüleri kazıma için basit bir çözüm Python komut dosyası kullanıyor.GitHub'da farklı hazır kullanımlı komut dosyaları bulabilir veya kendiniz yazabilirsiniz Python işini yaparken ustalıkla ve çok sayıda kendi web kazıyıcınızı oluşturmanıza yardımcı olacak kütüphaneler.

Python'daki çoğu kazıma betiği, urllib ve urllib2'yi kullanır.Bu modül, URL'lerle çalışmada yardımcı olan kendi işlevlerine ve sınıflarına sahiptir - temel ve özet kimlik doğrulama, yönlendirme, çerezler ve daha pek çok şey var.Genellikle, urllib'li betiklerin temelde BeautifulSoup kütüphanesini kullandıklarını ve bunun da temelde herhangi bir şeyi kazımak için en popüler araç olduğunu ve Google resimlerinin de bir istisna olmadığını söylediler.

Ancak, yapamayacağınız bir sürü bilgi var urllib ile uğraşın: Selenyum, web tarayıcı etkileşimini otomatikleştiren bir paket olan Python'u denediğinizde.Seleniumun kullanımı daima tarayıcıyla otomatik bir şekilde elle yapılan tüm işlemleri yapan bir botun oluşturulmasına geliyor. 

Diğer Seçenekler

Aslında Google resimlerini çizmenin birçok yolu vardır, bu nedenle bu makalede gösterilen seçenekler sadece örnektir. Bir senaryo yazmayı seçtiğiniz programlama dili veya yazılımı sadece bir zevk meselesidir. Google'ın resimlerini burada listelenenden (Scrapy, JSON vb.) Çok daha farklı Python kitaplıklarıyla sıyırmak mümkündür, bunu Java veya JavaScript ile de yapabilirsiniz. Yaratıcı olun ve kendi yolunuzu bulun!

Sonuç

Gördüğünüz gibi, Google resimlerini çizmek, Python veya PHP betiği kadar zor değildir. Artık yalnızca birkaç dakika içinde Google'dan ton resimler indirmeniz sorun değil.

GitHub'daki komut dosyalarından herhangi birisini kullanmakta özgürsün, ancak bazı resimlerin telif hakları kanunları altında olduğunu ve bunların sahibin izni olmaksızın kamuya açık veya ticari olarak kullanamadığını unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport