Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt'tan Go Scraper'a Genel Bir Bakış

Go, aynı zamanda Golang olarak da bilinir, Ken Thompson, Robert Google'da Griesemer ve Rob Pike. Dil, güçlü web kazıyıcıları ve veri çıkarıcıları oluşturmak veya oluşturmak için yaygın olarak kullanılmaktadır. Golang, sınırlı yapısal yazım, CSP tarzı eşzamanlı özellikler, bellek güvenliği özellikleri ve çöp toplama özelliği ile C ve Algol geleneklerinde derlenmiş ve statik olarak yazılmış dildir. Google, çeşitli ücretsiz ve açık kaynak dil araçlarını ve küresel müşterileri için bir derleyici geliştirmiştir.

Golang Or Go'un İki Temel Uygulaması:

Bu programlama dili, ilk kez Kasım 2009'da ilan edildi ve Google ve diğer benzer firmalar tarafından farklı üretim sistemlerinde kullanıldı. Golang'ın iki temel uygulaması Go Compiler veya GC ve GCCGO veya GCC frontendidir. Go derleyici, esas olarak OS X, BSD, Unix ve Linux gibi platformları hedeflerken, GCC ön uçının self-hosting bir sürümü vardır. Her ikisi de ayırıcı özelliklerine sahipler ve farklı veri çıkarıcıları geliştirmeye yardımcı oluyorlar.

Golang Sözdizimi:

Go'un sözdizimi C'den gelen değişiklikleri içerir ve kodların kısa ve okunabilir olmasını amaçlar. Go'un birleştirilmiş başlatma veya beyan operatörü, programlayıcıların bir web kazıyıcıya kolayca yazmasını sağlar. Golang yapı parametrelerini ada göre başlatmak ve dilimleri ve haritaları başlatmak için gerçek deyimleri ekliyor.

Farklı Dil Araçları:

Golang, Go Build, Go Testi, Go Fmt, Go Get, Go Vet, Go Run, Godoc, Gorename ve Go Generate gibi çeşitli dil araçlarından oluşur. Git yapımı, bir web sitesinin bilgileri ile Golang ikililerinin oluşturulmasına yardımcı olur. Go Testi Farklı birimleri ve mikrokaynakları test etmeye yardımcı olur ve Go Fmt, biçimlendirme kodu için faydalıdır. Go Get Go, uzaktaki paketleri almaya veya kurmaya yardımcı olur Go Vet, bir koddaki hataları düzeltmeye yardımcı olan statik analizördür, Go Run yürütme kodudur ve Godoc belgeleri görüntülemek için kullanılır ve HTTP yoluyla hizmet eder. Gorename, değişkenleri ve işlevleri yeniden adlandırmak için kullanılır ve Go Generate, kod üreticisini çağırmanın standart yoludur.

Golang için En İyi Ve En Basit Web Kazıyıcı Nedir?

GitHub, çalışma şeklimizden esinlenmiş geliştirme platformudur. Şüphesiz, bu Golang için en basit ve en ünlü web kazıyıcıdır. Açık kaynaktan işletmelere kadar, kodları barındırabilir veya gözden geçirebilir, projelerinizi yönetebilir ve bu hizmetle farklı yazılımlar oluşturabilirsiniz. Ayrıca, Web kazıma sürecini GitHub ve sezgisel API'leri ile kolayca özelleştirebilirsiniz. Bu araç, tüm web tarayıcıları ve işletim sistemleri ile uyumludur ve hem basit hem de dinamik web sitelerini sıyırmak için kullanılır.

Haber yayınlarından ve seyahat kapılarından verileri sıyırmak ister misiniz? Web içeriğini elle silmeyle ilgili sorunlarınız var mı? Öyleyse, GitHub sizin için doğru seçenektir. Bu şaşırtıcı Go web kazıyıcı, her tür site ve özel blogdan bilgi toplamanıza yardımcı olur. Artı, aynı anda birden fazla web çıkarma görevini üstlenip çok zaman kazandırabilirsiniz. Yeterli programlama beceriniz yoksa bile, işinizi rahatça yapmak için GitHub'ı kullanabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport