Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert, StartUrl Parametresi ve SAP URL Parametresi Arasındaki Farkları Açıklıyor

URL'nin insanlar için okunması ne kadar kolay olursa, arama motorları için o kadar iyi. Erişilebilirlik her zaman SEO'nın önemli bir parçası olmuştur, ancak arama motorları, kullanıcıların ilgisini çeken şeyleri belirlemek için gelişmiş kullanıcı ve kullanım veri sinyallerinden yararlandığında, bugünün hiçbir zaman ötesine geçmemişti.

Bir URL parametresi, URL'lerde dinamik olarak ayarlanan hem parametreleri hem de sayfaları yakalamanıza ve kullanmanıza olanak tanır. URL parametreleri, değerlerinin bir sayfanın URL'sinde dinamik olarak ayarlandığı parametrelerdir ve veri kaynaklarına ve şablonlarına kolayca erişebilirsiniz. Bu parametreler, web sayfalarını inanılmaz derecede dinamik hale getirir ve sonsuz sayıda görüntülemeyi güçlendirmelerini sağlar. URL parametreleri genellikle veri kaynaklarını filtrelemek ve web içeriği getirmeye yardım etmek için kullanılır. Bunlar Yönetici bölümünde bulunur ve bir sayfa düzenleyicisi kullanır (Blueprint> Sayfa> Yeni veya Blueprint> Sayfa> {Sayfa Başlığı}). İstediğiniz sonuçları elde etmek için "URL Parametreleri" alanına istediğiniz sayıda URL parametresini girebilirsiniz. Bir web sayfası bağlamında, bu parametreler kullanılabilir kalır ve sıradan bir web kazıyıcı olarak kullanılabilir. Bir sisteme çekildiğinde URL parametresi dezenfekte edilir.

StartURL Parametresi ve SAP URL Parametresi ile, web sitenizin URL'sini daha profesyonel ve çekici hale getirmeniz, sitenize daha fazla ziyaretçi çekmeniz ve arama motoru sıralamalarını iyileştirmeniz mümkündür. parametrelerin kendi ayırt edici özellikleri vardır ve profesyonel SEO'lara uygundur. 

1. İlk etkileyici seçenek - StartURL Parametresi:

StartURL parametresi ile kolayca işlevsellik ekleyebilirsiniz kimlik doğrulama sağlayıcısına gönderebilir ve doğru sonuçlar için birden çok istek gönderebilirsiniz. Ayrıca, kullanıcılarınızı belirli bir siteye giriş yapmalarını, üçüncü taraf web sitelerinden özel izin almalarını ve kimlik doğrulamasını yaptıktan sonra belirli konumlara gitmesini sağlamak için bu parametreyi de kullanabilirsiniz. Net üzerindeki en iyi ve en güvenilir URL parametrelerinden biridir ve mükemmel kullanıcı deneyimi sunar. Şu an itibariyle StartURL parametresi dört farklı sürümde mevcuttur: Performans, Kurumsal, Geliştirici ve Sınırsız Sürüm.

Kimliği doğrulanmış kullanıcıları belirli bir yere yönlendirmek için URL'yi bu parametre ile belirtmeniz gerekir. StartURL parametresi kullanıcı deneyimini geliştirir: kimlik doğrulama işlemi tamamlanmazsa, olmadan olmadan kullanıcılarınız ana sayfaya (portal veya standart uygulama için) veya varsayılan bir sitenin sayfasına yönlendirilebilir.

2. İkinci etkileşimli hizmet - SAP URL Parametresi:

Web Dynpro ABAP uygulamalarına ve URL parametrelerine ek olarak SAP, daha iyi kullanıcı deneyimi için farklı URL parametreleri sunar. SAP URL Parametresi'nin en yeni sürümü, ön uç teknolojisiyle birlikte gelmiş ve aynı anda farklı URL'leri hedeflemek için kullanılabilir. Bu parametrenin en belirgin özelliklerinden biri, kimlik doğrulama işlemi tamamlanır tamamlanmaz kullanıcılarınızı belirli bir konuma göndermeye yardımcı olmasıdır. Bu, kullanıcılarınızın başka bir web sayfasına yönlendirilmediği ve SAP URL parametresi, sitenizin tüm ziyaretçilerine olağanüstü bir deneyim sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport