Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları Internet Üzerindeki En Önemli Telefon Numarası Sıyırıcıları

Daha fazla sosyal medya uzmanı ve dijital pazarlamacılar, potansiyel müşteriler. Avantaj sağlamak için bir e-posta kazıyıcı veya sıyırıcı olarak, bir sıyırıcıyı da kullanmalısınız. Bir telefon numarası sıyırıcı, yüzlerce ila binlerce telefon numarasını saniyeler içinde ayıklamamıza olanak tanıyan hızlı, çoklu okuma uygulamasıdır. Telefon numaralarını kazıyacağınız URL'lerin listesini yüklemeniz ve aracınızın Başlat düğmesine basarak görevini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir.

Aşağıda iki ayrı ve tanınmış telefon numarası kazıyıcı ele alınmıştır.

1. Web Data Extractor

Web Data Extractor sayesinde mümkün kılan hangi telefon numarası formatlarını kazıma yapmak istediğinizi özelleştirebilirsiniz. Bu araç, belirli şehirlere veya ülkelere ve cep telefonu formatlarına uyan kalıpları kullanmanıza olanak tanır. En iyi RegEx kalıp eşleme teknolojisi ile bilinir ve aynı anda yüzlerce ila binlerce web sitesinden telefon numaralarını ayıklamak için kullanılabilir..Telefon numaralarını ihtiyaçlarınıza göre de filtreleyebilir ve çıktıları sabit sürücünüze kaydedebilirsiniz. Belli lokasyonların veya ülkelerin telefon numaralarını almak istemiyorsanız, Web Veri Extractor ayarlarını yapmanız ve görevinizi kolayca yerine getirmeniz yeterlidir. Bu araç, yaygın olarak bir "bağlantı çıkarıcı yardımcı programı" olarak bilinir. Web Data Extractor, URL'lerin listesinde gezinir ve verileri sadece birkaç tıklama ile kendi veritabanına veya sabit diskinize kaydederek e-posta adreslerini ve telefon numaralarını saplar.

2. Outwit Hub

Web veri çıkarıcı gibi, Outwit Hub internette kapsamlı bir veri kazıyıcı ve telefon numarası çıkarıcıdır. Bu araç, web belgelerini, görüntüleri, bağlantıları, e-posta adreslerini, faksı ve telefon numaralarını kazıymak için kullanılabilir. Kazıyılan telefon numaralarını JSON veya CSV formatlarına verebilirsiniz. RSS beslemelerini Outwit Hub ile kolayca ayıklayabilir ve aynı anda birden fazla görev gerçekleştirebilirsiniz. Kazınmış telefon numaraları Excel ve SWL komut dosyalarına ve HTML'ye de ihraç edilebilirken görüntüler ve web içeriği doğrudan sabit diskinize veya Google Drive'a kaydedilir. Bu araç istenen anahtar kelimeleri kullanarak arama motorlarına sorgular, eşleşen URL'leri getirir, yinelenen URL'leri kaldırır ve telefon numaralarını veya faks numaralarını çıkarmak için web sitelerinde arama yapar.

Sonuç:

Küçük ve büyük boyutlu projeler için Web Data Extractor'ı, Outwit Hub hem küçük hem de orta ölçekli veri kazıma projeleri için iyi bir çözümdür. Bu araçların her ikisi de ayırıcı özelliklere sahiptir ve öncelikle dinamik web sitelerinin telefon numaralarını ve e-posta adreslerini kazılamak için kullanılır. Web Data Extractor'ın deneme sürümü, Format'ı Kaydetme özelliğini desteklemez; bu, telefon numaralarınızı düzgün bir şekilde kaydedemediğiniz anlamına gelir. Böylece, ücretli sürümünü seçebilir veya herhangi bir programlama becerisi veya teknik bilgiye gereksinim duymayan Outwit Hut'u deneyebilirsiniz. OutWit Hub, web geliştiricileri, programcılar ve kazıyıcılar için e-postalar, resimler, tablolar, listeler, çizelgeler ve telefon numaralarına kolaylık sağlayan çok amaçlı bir uygulamadır. Bu uygulamalar sadeliği ve kolaylığı ile etkilemekle birlikte, yüksek profilli telefon numarası kazıma görevleri için uygun değildir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport