Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Web Veri Madenciliği Yazılımı

Veri madenciliği araçları ve yazılım yardımcı programcıları ve şirketleri, ortak kalıpları ve bağıntıları göstermekte olup, bu veri madenciliği araçları ve yazılım yardımcı programcıları ve şirketleriBüyük bir veri hacmi ve verileri harekete geçirilebilir bilgiye dönüştürür. Parayı bir veri madenciliği yazılımına yatırmadan önce düşünülmesi gereken bir çok faktör var. İşinizi yeni başlattıysanız veya serbest çalışıyorsanız, ücretli web kazıyıcıları ve veri madenciliği programlarını tercih etmeyebilirsiniz. Ancak bir kuruluşa sahipseniz veya bir sürü projeyi elinde bulunduran profesyonel bir programcıysanız, ücretli veya özelleştirilebilir araçlar ilginizi çekebilir.

Burada ücretsiz olarak gelen ve hem küçük hem de büyük ölçekli şirketlere uygun en iyi veri madenciliği araçlarını tartıştık.

1. Mozenda Veri Madenciliği Yazılımı

Mozenda, net üzerinde en iyi ve en etkileşimli web kazıma ve veri madenciliği servislerinden biridir. En son veri madenciliği yazılımı çeşitli uzmanlar tarafından tavsiye edilmiştir. İş zekası ve performans yönetimini tek bir pakette birleştirerek, internetten veri toplamaya yardımcı olur ve tercih edilen bir biçimde doğru ve özgün sonuçlar verir. Şaşırtıcı bir şekilde, Mozenda'nın veri madenciliği aracı hem içerik küratörleri hem de web yöneticileri için iyidir. Son teknolojiyi kullanıyor ve yararlanabilmek için farklı seçenekler ve özellikler barındırıyor..Sitenizin performansını artırmak ve arama motoru sıralamalarını iyileştirmek için bu programı düzenli olarak kullanabilirsiniz.

2. Sisense

Tıpkı Mozenda gibi Sisense de, herhangi bir boyuta sahip şirketler ve endüstrilere veri setlerini farklı kaynaklardan eşleştirmelerine izin verir. Artı, daha fazla olası satış oluşturmak için internet üzerinde ve departmanlar arasında paylaşılabilecek zengin raporların depoları oluşturulmasına yardımcı olur. Kısaca Sisense, en iyi ve en etkileşimli veri madenciliği yazılımlarından veya araçlarından biridir. Hem ücretsiz hem de ücretli sürümlerde geliyor ve Sisense'in hizmetleri, özellikleri ve seçenekleri hakkında fikir sahibi olmak için ücretsiz deneme planını deneyebilirsiniz. Sadece ücretsiz deneme sürümüne kaydolun ve birkaç tıklama ile verilerinizi kazın.

3. Oracle Veri Madenciliği

Oracle şirketinin Advanced Analytics Database temsilcisidir ve verileri düzenli aralıklarla çıkarmak için kullanılır. Tek tek veya diğer verilerle kazıma yazılımı ile birlikte çalışır. Oracle Data Mining programının en belirgin özelliklerinden biri dinamik siteleri, PDF dosyalarını ve HTML sayfalarını hedeflemek için kullanılabilir olmasıdır. Verilerinizi kazımak için ücretsiz sürümünü seçebilir ve premium sürüme bir ücret ödemeden önce kalitesini kontrol edebilirsiniz. Bir geliştirici, istihbarat kalıplarının ve öngörülerin vahiy ve dağıtımını otomatikleştirmek için öngörüsünü uygulamaya entegre edebilir.

4. RapidMiner

Oracle Veri Madenciliği yazılımı gibi, RapidMiner de metin veya veri madenciliği ve makine öğrenmeye ayrılmış entegre bir ortamdır. Ağ üzerinde en çok oy alan web kazıyıcı veya veri madenciliği servislerinden biridir. RapidMiner farklı seçenekler sunar ve suite üç ana modülden oluşur: RapidMiner Studio, RapidMiner Sunucu ve RapidMiner Radoop. Bu modüllerden herhangi birini seçebilir ve verilerinizi gereksinimlerinize göre seçebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport