Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Güzel Çorba Kullanan Web Sitelerinden Tüm Görüntüleri Ayıkla

Web'den hem metnin hem de resimlerin alınmasının önemi günlük bir görev yürütme haline gelmektedir Çoğu web kazıyıcı için. Sezgisel yaklaşımlar ve teknikler, web kazıyıcılara yardımcı olmak için öne sürülmüş ve çevrimiçi pazarlamacılar, yararlı bilgileri web'ten kullanılabilir formatlarda alıyor.

Güzel Çorba

Farklı web sayfaları ve web siteleri çeşitli biçimlerde içerikler görüntüler ve bu sayede tüm görüntüleri aynı anda sitelerden çıkarma hantal bir iş haline gelir. Güzel Çorbanın geldiği yer budur. Teknik bilgi eksikliği nedeniyle, bazı e-ticaret web sitelerinin sahipleri Uygulama Programlama Arabirimi (API) sağlamaz.

Güzel Çorba ile bir web sitesinden, bir API kullanarak alınamayan resimleri çıkarabilirsiniz. Hem XML hem de HTML dokümanlarını ayrıştırmak için kullanılan Güzel Çorba, hem resim hem de  içerik sıyırma  projeleri için çokça önerilir. Güzel Çorba kütüphanesi daha sonra HTML web sayfalarından yararlı verileri almak için kullanılacak bir ayrıştırma ağacı oluşturur.

Güzel Çorbanın Pratikte Kullanımı

Güzel Çorba, kullanılan inanılmaz araçlardan biridir bir web sayfasından görüntüler çıkartmak için kullanılıyor. Sitelerdeki görüntülerin çıkarılmasının yanı sıra, Güzel Çorba, statik ve dinamik web sitelerindeki listeleri, paragrafları ve tabloları kaldırmak için yaygın olarak kullanılmaktadır.Bu Python kütüphanesi şu amaçlarla da geliştirilmektedir:

  • Hedef web sayfasında bulunan tüm resim URL'lerini çıkartın
  • Bir web sayfasından tüm resimlerin alınması

Şu anda bs4 olarak çalışan Güzel Çorba kütüphanesi, temel alınan HTML ayrıştırıcıyı Python'da Web süpürgelerinin HTML'den resim çıkarma konusunda daha kolay çalışması.

Güzel çorba kullanarak bir web sitesinden görüntüleri çıkarma

  • Sistem paketleyicisini kullanarak makinenize Güzel Çorba kütüphanesi kurun;
  • Web sayfanızı ayrıştırılacak Beautiful Soup yapıcısına geçirin. Web sayfasını açık bir dosya tanıtıcısı veya bir dizgide geçirebileceğinizi unutmayın;
  • Web sayfası Unicode'a ve HTML varlıkları Unicode karakterlere dönüştürülecek;
  • Hedef web sayfası daha sonra bir ayrıştırıcı kullanarak hedef web sayfasını ayrıştırır. BS4, bir XML çözümleyici kullanması talimatı verilmedikçe bir HTML çözümleyici kullandığını unutmayın.

Diğer kütüphanelerin aksine, Güzel Çorba en sevdiğiniz ayrıştırıcıyı kullanmanıza ve bir web sitesindeki tüm görüntüleri çıkarmanıza olanak tanır. Bu Python kütüphanesi ile yapmanız gereken tek şey, bir komut dosyasını çalıştırmak ve belirli bir web sayfasındaki tüm görüntülerin çıkartılmasını sağlamak. Ayrıca, Web Çöp özellikleri'ni karşılamak için Güzel Çorba ayrıştırma ağacında arama yapabilir, gezinebilir ve değiştirebilirsiniz.

Web içeriğini tasarlamak ve görüntüleri ve kullanışlı verileri ayıklamak için kullanılan yapıları kolayca kullanabilirsiniz. Güzel Çorba ile, web kazıma ABC kadar kolay hale geldi. Bir web sitesinden resim çıkarmak için makinenize bu Python kitaplığını yüklemeniz yeterlidir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport