Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: A Web Sitesinden Arka Plan Resmi Çıkarma Nasıl Yapılır

Bir web sitesinin en çekici özelliklerinden biri arka plan görüntüsüdür. Bir web sayfasına geldiğinizde, arka plan resmi, fark ettiğiniz ilk şeylerden biridir. Bazen fantastik bir arka plan resmi olan bir web sitesinde karşılaşabilir ve onu kazmaya karar verebilirsiniz.

Maalesef çoğu organizasyon, arka plan resimleri de dahil olmak üzere sitelerinin içeriğini kazınarak veya indirerek korumaktadır. Yani, onları kopyalamak zor olabilir. Aşağıda, web sitelerinin arka plan görüntülerini indirmek için üç önemli seçenek bulunmaktadır:

  • İlk seçenek, arka plan resimlerinin deneyimli bir üçüncü taraf web kazıyıcı şirkete indirilmesi görevini dış kaynak olarak yapmaktır. Bununla birlikte, bu seçenek diğerlerinden biraz daha pahalıdır.
  • İkinci seçenek programcılar sizin için özel bir web kazıma aleti oluşturmak üzere kiralamaktır. Bu aynı zamanda size çok pahalıya mal olacak..Arka plan görüntülerini düzenli olarak sıyırmamak iyi bir fikir olmayabilir.
  • Üçüncü seçenek ya genel bir araçtan faydalanmak ya da görev için uygun bir teknik bulmaktır. Belli bir web sitesinden hızlı bir şekilde bir resim indirmek istiyorsanız, web sayfasının CSS dosyasının yolunu bulmanız gerekir. Ardından, görev için basit bir kod kümesi oluşturmanız gerekir. Bu seçenek oldukça etkili olsa da, biraz dezavantaja sahiptir. Bazı programlama bilgisi ve becerileri gerektirir.

Her ne kadar arka plan resimleri kazımak karmaşık bir görev gibi görünse de, bunun için basit bir çözüm var. Bazen görünüşte karmaşık bir görev çok basit bir çözüme sahiptir. Bazı web sitelerinden korunan arka plan görüntülerini indirmek için bir Firefox tarayıcısına ihtiyacınız vardır.

Firefox tarayıcısı ile arka plan görüntülerini nasıl indirebilirim?

  • Bundan sonra, resmin herhangi bir yerine sağ tıklayın
  • Seçeneklerden "View Page Info"
  • Şimdi, hedef web sayfası hakkında bazı önemli bilgiler farklı sekmelerde gösterilecektir
  • Medya sekmesini seçmelisiniz
  • web sitesinin arka planında mevcut olan açılır. Kalıp atmayı düşündüğünüz belirli arka plan görüntüsünü tıklamalısınız
  • Resmi tıkladığınızda, önizlemesi başka bir pencerede görünecektir
  • "Farklı Kaydet" düğmesini tıklayın ve kazınmış arka plan resmini kaydetmek istediğiniz yeri seçmeniz istenir. Birden fazla kullanım için yerel bilgisayara kaydetmek daha iyidir.

Sonuç

Görevi halledebilecek diğer sıyırma araçları var, ancak arka plan görüntülerini etkin bir şekilde sıyırıp çıkarmayacak kadar çok sayıda tarama aletini denemek zorundasınız. Bir şüphesiz, web sitesi sahipleri, herhangi bir robot veya yazılımın sitelerindeki verileri sıyırmasını zorlaştırmak için güvenlik özelliklerini yükseltmeye devam edecek, bu nedenle veri çıkarma bilgi ve araçlarınızı da yükseltmeye devam etmelisiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport