Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: All-In Scraper ve Diğer Veri Çıkarıcıları - Kodlamadan Önce İhtiyacınız Olabilecek Herhangi Bir Bilgi Alın

Web sürtünme araçları, basit ve orta düzeyde veri çıkarma gereksinimlerinden yararlanabilir. World Wide Web, kalite ve veri boyutu bakımından büyümeye başladığından işadamları ve veri meraklıları, verileri netten çıkarmak için en iyi araçları aradı. Günümüzde çeşitli DIY web kazıma yazılımı işletmeler için önerilmektedir ve bazıları programcılar ve geliştiriciler için uygundur. Programlama becerileri veya teknik bilgiye sahip değilseniz ve kodlamadan bilgi edinmek istiyorsanız, All-In Kazıyıcı'yı seçmelisiniz. All-In Scraper'a genel bakış:

Octoparse, Spinn3r, ParseHub, Dexi.io ve Import.io'nun aksine, All-In Scraper nispeten yeni bir web veya veri kazıma aracıdır. Hem basit hem de dinamik web sitelerinden hızlı bir araştırma projesi için veri isterseniz All-In Scraper sizin için doğru seçenektir.

Düşünmeyi bırakamayacağınız bir WSO veya SEO yazılımı satın aldınız mı? All-In Scraper, birçok özellik ve seçeneğe sahip olan bu yazılım parçasıdır. En belirgin özelliklerinden biri, fiyat değerinde olan Proxy Handling özelliğidir. Bu özelliği etkinleştirebilir ve arama sorgularınız için kaç kez proxy kullanabileceğinizi seçebilirsiniz. All-In Kazıyıcı proxy denetleyicisi kusursuz çalışır ve captcha özellikli proxy hizmetlerini kullanabilirsiniz. Bu aracın diğer bir ayırt edici özelliği, herhangi bir şeyi kodlamayı engelleyen 'Gerçek Rekabet' metriğidir. Bu seçeneği etkinleştirdikten sonra karmaşık kodlar eklemenize gerek yoktur ve verileriniz otomatik olarak kazıma yapılacaktır.

Diğer aletleri de deneyin:

All-In Scraper'ı seçmeden önce, Spinn3r, Octoparse ve Dexi.io gibi bazı ünlü araçlarını denemenizi öneririz.

Spinn3r vs All-In Kazıyıcı:

Spinn3r, kısmen veya tamamen web sitesinin, haber yayınlarının, sosyal medya sitelerinin ve RSS yayınlarının kazıması için mükemmel bir seçimdir. Dizin oluşturma ve web tarama çalışmalarının% 85'inden fazlasını yöneten kapsamlı bir firehose API kullanır. Şüphesiz, bu araç çok sayıda seçenek sunar ve ayıklanan verileri okunaklı ve ölçeklenebilir bir formatta kaydeder. Yine de, All-In Kazıyıcı Spinn3r'den çok daha iyi çünkü sürekli interneti tarıyor ve sizin için yararlı veriler elde ediyor. Bu araçların her ikisinde de, ham bilgiyle aramaları gerçekleştirmemizi sağlayan özellikler içeren bir yönetici konsolu var.

Octoparse-All-In Kazıyıcı:

Öte yandan, Octoparse en iyi nokta-ve-tıkla kullanıcı arayüzü ile tanınan görsel web kazıma hizmetidir. Tablolar, çizelgeler ve listeler arasında dolaşmanızı ve çıkartmanızı sağlar. Ve All-In Kazıyıcı, ziyaret ve hedef sitelerden veri ayıklarken insan insan taklit eder. Bu araçların her ikisi de bulut üzerinde ve kendi yerel makinenizde ekstraksiyon yapabilir. Kazınmış içeriği CSV, Excel, HTML ve TXT formatlarına aktarmak için bunları kolayca kullanabilirsiniz.

Dexi.io-All-In Kazıyıcı:

Dexi.io, internette en ünlü internet kazıma uygulamalardan biridir. All-In Scraper'ın aksine, indirmeyi gerektirmeyen tarayıcı tabanlı bir araçtır. Web tarayıcılarını ayarlamanıza yardımcı olabilir ve verileri gerçek zamanlı olarak alır. Bununla birlikte, All-In Scraper, kazınmış içeriği Google Drive'da ve Box.net'de kaydetmenizi veya CSV veya JSON dosyalarını dışa aktarmanızı sağlar. Bu araçların her ikisi de farklı vekil sunucularını kullanarak web kazıma görevlerini desteklemektedir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport