Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı A Web Sitesinden İçerik İndirme İşlemini Açıklıyor

Bloglar ve web siteleri ile çevrimdışı çalışmak için çeşitli nedenler vardır. Öğrenciler, araştırmacılar, gazeteciler, iş adamları, dijital pazarlamacılar ve programcılar, yararlı bilgiler içerdikleri için web'de saatlerce vakit harcıyor ve kısmi veya bütün web sitesini indiriyorlar. Daha sonra bu bilgileri kişisel bloglar veya araştırma projeleri için kullanıyorlar. Bir web sitesinden içerik indirmenin farklı yolları vardır, ancak en ünlü yöntemler aşağıda tartışılmıştır.

 1. SurfOffline: surfoffline.com 

SurfOffline, programcılar, geliştiriciler, webmasterlar, içerik küratörler, öğrenciler ve dijital pazarlamacılar için yeni bir araçtır. İçeriği farklı sitelerden düzenli olarak indirmeniz gerekiyorsa, premium sürümünü seçebilirsiniz. Alternatif olarak, ücretsiz 30 günlük deneme süresi SurfOffline'ın özelliklerini ve özelliklerini test etmek için yeterlidir. Bu, kısmen veya tamamen web sayfalarını yerel sabit disklerimize indirmemizi sağlayan hızlı, doğru ve kullanışlı bir yazılımdır. Siteniz indirildikten sonra SurfOffline'ı çevrimdışı bir tarayıcı olarak kullanabilirsiniz ve indirilen sayfaları buradan görüntüleyebilirsiniz.

 2. Web sitesi çıkarma cihazı: 

SurfOffline'dan hoşlanmıyorsanız Web sitesi eXtractor'ı tercih edebilirsiniz. İnternetteki en iyi araçlardan biridir ve saatlerce çevrimiçi harcamayı istemeyen herkes için uygundur. Sadece birkaç tıklama ile kısmi veya bütün web sitelerini indirebilirsiniz. Bu araç, kullanıcı dostu kontrol paneli olarak bilinir ve içeriği çevrimdışı görüntülemenizi sağlar. Ayrıca, site haritaları oluşturma seçeneği sunar ve yinelenen web içeriğinden kurtulmanıza yardımcı olur..Web sitesi eXtractor tüm web tarayıcıları, Windows 7 ve önceki Windows sürümleri ile uyumludur. Deneme sürümü internette mevcuttur ve anında indirilebilir ve etkinleştirilebilir.

 3. SiteSucker: 

Sitesucker, kaliteden ödün vermeden web içeriğini sabit diskinize otomatik olarak indirebilen başka bir yazılımdır. Bu Mac programı, farklı web sayfalarını, resimleri, PDF dosyalarını, stil sayfalarını ve diğer öğeleri kopyalar ve sadece birkaç tıklama ile onları sabit diskinize rahatça kaydeder. URL'yi girmeniz ve SiteSucker'ın tüm veya kısmi web içeriğini indirmesine izin vermeniz yeterlidir. Mac OS X 10.11 veya üstünü gerektirir ve Mac App Store'dan indirilebilir. Bu araç tüm Mac işletim sistemleriyle uyumludur.

 4. Grab-a-Site: 

Grab-a-Site, Blue Squirrel tarafından lisanslanmış güçlü bir web tarayıcısıdır. Web içeriğini kopyalar ve farklı programlama dillerini destekler. Grafik dosyalarını, animasyonlu dosyaları, videoları ve ses dosyalarını sabit sürücünüze indirmek için Grab-a-Site'yi kullanabilirsiniz. Ayrıca, yoğun olmayan saatlerde indirmeyi zamanlayabilirsiniz ve bu hizmet aynı anda dosyaları farklı sitelerden ele geçirir. Grab-a-Site, PHP, JR, Cold Fusion ve ASP'de yazılmış web sitelerini hedeflemek için kullanılabilir ve bunları statik HTML'ye dönüştürür.

 5. WebWhacker: 

Mavi Sincap başka bir etkileyici araç WebWhacker. Bu programın beşinci sürümü son zamanlarda başlatıldı ve şimdi çevrimdışı görünüm için tüm web sitesini kopyalamak veya indirmek için kullanılıyor. Web Whacker, Grab-a-Site gibi web sayfalarını da izler ve içeriğinizi günlük olarak günceller ve size mümkün olan en iyi sonucu verir. Bu aracı bir saat içinde tam web sayfalarını indirmek için özelleştirebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport