Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Google URL Kazıyıcı ve Sihirli URL Kazıyıcı Arasındaki Fark!

Bir URL kazıyıcı, içeriği internetten almak, bağlantıları bulmak veya URL'leri ve son teknoloji etkileşimli teknolojisi ile onları kazımak. Hem Magic URL Kazıyıcı hem de Google URL Kazıyıcı, metin ve bir dizi nesne ayrıştırmak için kullanılır. Tıpkı bir arama motoru gibi çalışır ve alakalı anahtar kelimeleri arayarak URL'leri bulurlar. Bir anahtar kelime koymanız ve URL'li sıyırıcınızın, ihtiyacınız olan içeriği alabilmesine izin vermeniz yeterlidir. Daha sonra içeriği veya URL'leri CSV veya JSON dosyalarından indirebilir ve çevrimdışı kullanabilirsiniz. Bir anahtar kelimeyi aradıktan sonra, Google URL Kazıyıcı ve Sihirli URL Kazıyıcı otomatik olarak istenen sonuçları vereceklerinden tekrar arama yapmanız gerekmez.

 1. Google URL Kazıyıcı: 

Google URL Kazıyıcı öncelikli olarak arama motoru sonuçlarını, RSS yayınlarını ve YouTube bağlantılarını kazıma yapmak için kullanılır. Kaliteden ödün vermeden bu araçla herhangi bir anahtar kelimeyi arayabilir ve kendi blog'unuzun veya sitenizin arama motoru sıralamalarını artırabilirsiniz. Çoğu kişinin istediği, işletmeleri veya sosyal medya hesaplarıyla ilgili URL'lerdir ve Google URL Kazıyıcı, bu bilgileri anında sağlar. İlgili URL'ler silindikten sonra kolayca sabit sürücünüze indirebilir, Google Drive'a veya Box.net'e kaydedebilir veya CSV ve JSON'a içe aktarabilirsiniz. Kuşkusuz, bu araç İnternet Pazarlamacılığı, PPV ve GBV Kampanyasını mümkün kılmak için hızlı ve etkin seçenekler sayesinde bir sonraki seviyeye çıkarmamıza yardımcı oluyor. Artı, Google URL Kazıyıcı, yalnızca birkaç tıklama ile hızlı ve doğru sonuçlar sağlayarak SEO araştırma ve pazar analizini hızlandırmanıza olanak tanır.

 2. Magic URL Kazıyıcı - Herkese Öne Çıkan Bir Araç: 

Google URL Kazıyıcı gibi, bu araç da sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirmeye yardımcı olur. 60 günlük deneme ile geliyor ve önümüzdeki iki ay boyunca kaybedecek bir şeyiniz yok. Rakiplerinizin sizi yarışmanın arkasına sokmasına izin vermeyin ve istenilen sonuçları anında ve doğru bir şekilde elde etmek için Magic URL Kazıyıcı kullanın. PPV analisti veya pazarlamacısıysanız ve SEO uzmanı veya web yöneticisi iseniz, URL'leri arama motorlarından manuel olarak kopyalayabilirsiniz. Bu çok zaman gerektiren bir iştir ve bu işlemi Magic URL Kazıyıcı ile hızlandırabilirsiniz. Bu araç, belirli URL'ler için SERPС'te iyi sıralanan URL'lerin listesini silmenizi sağlar. Listeyi mümkün olan en iyi sonuçları veren bir biçimde kolayca verebilirsiniz.

 Sonuç: 

Hem Google URL Kazıyıcı hem de Sihirli URL Kazıyıcı yerel Bing, Yahoo ve Google arama sonuçlarının kazınmasına izin verir. Kendi ayırt edici özelliklerine sahipler ve internet pazarlamacılarına yardımcı oluyorlar ve PPV uzmanları araştırmalarında daha kapsamlı hale geliyor. Artı, bu araçlar harika bir kullanıcı deneyimi, bilgiye hızlı erişim, yer imi ile birlikte gelir ve içerik küratörler için de uygundur. Bu iki güçlü servisi kullanarak herhangi bir PPV kampanyası çalıştırabilirsiniz ve kalite konusunda endişelenmeniz gerekmez. Tamamen uygulandıktan sonra, bu araçların her ikisi de çarpıcı ve güvenilir sonuçlar vaat eder ve arama motoru sıralamalarını artırmanıza yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport