Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden Web Kazıma Projeleri için Bulut Kazıyıcıya ihtiyacınız var? - Semalt Cevap


Cloud scraper, Cloudflare'nin anti-DDoS sayfalarını atlamak için kullanılan bir Node.js kitaplığıdır. Günümüzde blogcular ve web yöneticileri, pazarlama kararları vermek için doğru ve temiz verilere güveniyor. Burası bulut kazıyıcı içeri giriyor. Bulut kazıyıcı ile, hem JavaScript yükleme sitelerini hem de Cloudflare tarafından korunan web sayfalarını kolaylıkla kazıyabilirsiniz.

Cloud Scraper'ı neden seçmelisiniz?

Bir e-ticaret web sitesi sahibi olarak, rakiplerinizin ilerlemesini izlemeniz gerekir. Diğer web sitelerinden veri çıkarmaya ve yerel makinenizi kullanarak veri analizini yürütmeye veya kapsamlı web kazıma hizmetleri için profesyoneller kiralamaya karar verebilirsiniz. Web veri çıkarma, Cloud Scraper ile daha rahat hale geldi.

Yakın geçmişte, pazarlamacılar dinamik web sitelerinden muazzam miktarda veri ayıklarken teknik bir zorlukla karşılaştı. Sunucunuz RAID'ler veya VirtualBox, Xen ve VMware gibi sanallaştırma ortamları da dahil olmak üzere donanım içerdiğinde bile bu yazılımla çalışabilirsiniz.

Cloudflare'nin anti-DDoS sayfasını atlamak

Bulut web kazıyıcı, oluşturulan site haritanızı kullanarak verileri statik ve dinamik web sitelerinden verimli bir şekilde çıkarır. Planınızı oluşturmak (site haritası) için Chrome Cloud Scraper uzantısını kullanın ve diğer web kazıma görevlerini yapmasına izin verin. Gerekli araçlar olmadan, bulut göçü oldukça hantal bir görev olabilir.

Sunucu geçişlerini güvenilir, hızlı, ucuz ve basit bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyorsanız, Cloud Scraper göz önüne alınması gereken yazılımdır. Araç, esas olarak bulut taşıma görevleri için üretilmiş, basit ve güvenilir bir çoğaltma çözümü sağlayarak çalışır. Yaklaşan projeleriniz için Cloud Web Kazıyıcıyı niye düşünmeniz gerektiğinin ana nedenleri şunlardır:

  • Veri yedekleme - Cloudscraper, kazınmış verileriniz için güvenilir bir yedekleme çözümü olarak kullanılabilir. Bu yazılımla, çökmeler sonucunda sabit sürücünüzü yedeklemek için bir geliştirici ordusu kiralamanız gerekmez.
  • Gizlilik - Çevrimiçi pazarlama söz konusu olduğunda, gizlilik gerekli bir ön şarttır. Pazarlama stratejiniz saldırganların eline geçer ve milyonlarca dolar kaybedersiniz. Bulut kazıyıcı, sunucu verilerinizi doğrudan üçüncü taraflar içermeksizin buluta yükler. Verileriniz, güvenli bir bağlantı kullanılarak güvenli bir şekilde bulutlara aktarılır.
  • Ağdan haberdar - Bulut Kazıyıcı hem statik hem de kapsamlı ağlar için çalışır. Yazılım, Azure Sanal Ağları, EC2 genel bulutu ve hibrid bulutu destekliyor. Cloudflare korumasının açık olup olmadığından emin değil misiniz? Rahatlayın. Bu yazılım, hedef verileri ayıklayan, hataları çözer, verileri gönderir ve sayfanın gövdesini müşterilere döndüren mantığı kapsüller.

Bulut Web Kazıyıcı kullanırken tutarlı sonuçlar elde etmek için oturum başına zorluğu çözmek, reCaptcha'yı kontrol etmek ve hızlı yönlendirmelerle web sayfalarını desteklemek için çerezleri desteklemeyi düşünün. Cloudflare'yi kullanırken göz önünde bulundurulması gereken basit anti-bot sayfaları.

  • ReCaptcha ile Sayfa;
  • Orijinal web sitesine yönlendirme yapan sayfa;
  • Sayfa hatalı;
  • Güvenilir JavaScript ve meydan okuma ile HTML sayfası;

Cloud Scraper, gelen web kazıma projeleri için en iyi çözümdür. Bu yazılım pazarlamacılar tarafından sunucuları bulutlara geçirmek için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Şans eseri, kodlama bilgisi yoksa paniğe kapılmanız gerekmez. Cloud Web Kazıyıcıyı makinenize yükleyin ve yazılımın bulut taşıma projelerinizi otomatik hale getirmesine izin verin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport