Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Payları 3 Google Web Sayfasını İndirmek İçin Chrome Uzantıları

Google Chrome Uzantıları, Google Chrome tarayıcısını değiştirmeye yardımcı olan tarayıcı tabanlı uzantılardır. HTML, CSS ve JavaScript gibi farklı web teknolojilerinde yazılmışlardır ve Chrome Web Mağazası'ndan indirilebilirler. Çok sayıda metin ve grafik içeren ve bir web sitesini Google Chrome'da PDF olarak kaydetmek isteyen bir siteyle karşılaşırsanız, birkaç uzantı seçebilirsiniz. Google Chrome, kaliteden ödün vermeden web sitelerini hızlı bir şekilde PDF olarak kaydetmemize izin verir.

Aşağıda, web sayfasını PDF olarak kolaylıkla kaydedebilen 3 ana Chrome uzantısı ele alınmış ve daha sonra bu PDF dosyasını gereksinimlerinize göre yeniden kullanabilirsiniz.

1. PDF olarak kaydet

Bu Chrome uzantısı, web sayfalarını tek bir tıklama ile PDF olarak indirmenize izin verir. Save As PDF, etkileşimli teknolojiyi kullanır ve HTML'yi rahatlıkla PDF'ye dönüştürebilir. Uzantı, aynı anda birden fazla web sitesi dönüştürme görevi gerçekleştirmek için kullanılabilir. PDF'leri özelleştirmek istiyorsanız, ücretli hesabına kaydolabilirsiniz. Kullanılabilen seçenekler sayfa boyutu, kenar boşlukları, sayfa yönelimleri, başlangıç görünümü ve şifre korumasıdır. Güvenlik nedenleriyle, aynı web sayfasının PDF'lerini oluşturamazsınız ve içeriği ağır web sitelerinden doğru bir şekilde indiremezsiniz. Bu nedenle, bu Chrome uzantısı yalnızca profesyonel olmayan kullanıcılar için iyi ve profesyoneller ve büyük ölçekli şirketler için uygun değildir.

2. FromDocToPDF

Artık bu Chrome uzantısıyla ücretsiz PDF dosyasına, MS Word dönüştürücü, Wikipedia sayfalarına ve sözlük görünümlerine anında erişmenin keyfini çıkarabilirsiniz. FromDocToPDF'nin en belirgin özelliklerinden biri, web sayfalarını yapılandırabilmeleri ve PDF dosyalarına rahatça dönüştürmeleridir. Daha sonra bu dosyaları sabit diskinize kaydedebilir ve istediğiniz zaman, her yerde çevrimdışı görüntüleyebilirsiniz. Hem küçük hem de büyük ölçekli şirketler, profesyoneller ve profesyonel olmayanlar, webmasterlar ve içerik yazarları için idealdir. PDF dosyalarınızı diğer formatlara da hızla dönüştürür ve web sitesini ücretsiz olarak birden çok dile tercüme edebilir.

3. Web2PDF

Bu Google Chrome uzantısıyla web sayfalarını Doc, TIFF, JPG ve PDF'ye ücretsiz dönüştürme mümkündür. Kuşkusuz, Web2PDF internetteki en iyi, en güçlü ve en popüler uzantılardan biridir. Bu hizmetin başlıca özelliklerinden biri, yalnızca Chrome'a değil diğer web tarayıcılarına uyumlu olmasıdır. Yüklemesi kolaydır ve kaliteden ödün vermeden herhangi bir web sitesini veya lekeyi PDF belgesine dönüştürebilirsiniz. Bazı web sitelerinin oturumlar (oturum açma) tarafından korunduğunu unutmayın. Bu durumda, bu Chrome uzantısı düzgün çalışmayabilir ve bir alternatif aramalısınız. Doğrudan bağlantıyı içerir ve dönüştürülen PDF dosyalarını Google Dokümanlar'da görüntülememizi sağlar. PDF dosyalarını istediğiniz zaman sabit sürücünüze indirebilirsiniz ve kullanımı ücretsiz bir eklentidir.

Tüm bu Google Chrome uzantıları, farklı web sayfalarını PDF dosyalarına ve Word belgelerine dönüştürmenize olanak tanır ve kullanımı kolaydır. Çok sayıda göreviniz varsa ve kaliteden ödün vermek istemiyorsanız, tüm bu Chrome uzantıları sizin için uygundur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport