Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi: Yasadışı Sayfa Veya Veri Çıkarma - Kendinizi Nasıl Savunacaksınız

Sayfa çıkarma, bir dosyanın seçilen sayfalarını farklı formlarda, ve veri çıkarma, birden çok web sitesinden ve bloglardan veri çıkarma sürecidir. Hemen hemen tüm organizasyonlar, web sayfalarını dış saldırılara karşı korumaya odaklanır, ancak her zaman daha da yıkıcı olan tehditleri görmezden gelirler: veri hırsızlığı. Birisi web içeriğinizi çaldığında olur ve mümkün olduğunca kısa sürede sayfayı veya veri çıkarımını devre dışı bırakmalısınız. Aksi takdirde, şans sitenizin sıralamasında arama motorları tarafından düşürülecek veya kalıcı veya geçici olarak cezalandırılmış veya yasaklanacaktır.

Hackerlar, onları aşağıya çekmek ve çok dikkat çekmek için farklı web sayfalarına saldırırlar. Ve şirketiniz sadece sıradan güvenlik önlemlerine odaklanıyorsa acı çekmeniz gerekebilir. Bu güvenlik önlemleri dışında, sayfa çıkarmayı devre dışı bırakabilir ve sitenizin zarar görmesini önleyebilirsiniz. Burada işinizi kolaylaştıracak bazı ipuçlarını paylaştık.

İpucu # 1 - En Az Ayrıcalık İlkelerini Uygulayın ve Yazıdaki Politikaları Yerine Getirin

Bunlar, sayfayı veya sayfayı devre dışı bırakmanıza yardımcı olabilecek, iki farklı güçlü felsefedir. veri çıkarma. İlk felsefe uyarınca en az ayrıcalık ilkelerini uygulamalısınız. Web sayfalarınızı güvenilir bir IP adresinden sitenize gelmediği sürece herkes tarafından erişilebilir hale getirilmemeniz gerektiği anlamına gelir. İkincisi, bazı kurallar ve yönetmelikler koymalı ve herkesin bu kuralları izlediğinden emin olmalısın. Bir şirket temsilcisi olarak, politikaları ve şartları yazılı olarak bildirmelisiniz ve şirketinizin her üyesi bu koşulları herhangi bir maliyetle karşılamalıdır.

İpucu # 2 - Kısıtlayıcı İzinleri Ve Erişimi Ayarlayın

Bazen, bilgisayar korsanlarının içeriğinizi çalmasını önlemek için çerezleri, yönlendirmeleri, JavaScript'i ve AJAX'ı sitenizde etkinleştirmeniz önemlidir. Sitenizin sıralamasını iyileştirmek için kısıtlayıcı izinleri de ayarlayabilir ve şüpheli kullanıcılara erişimi sınırlayabilirsiniz. Yüklenebilen ve web sayfası çıkarmayı devre dışı bırakmaya yardımcı olan farklı WordPress eklentileri bulunmaktadır. WordPress hesabınızın Eklentiler alanına gidin ve bu eklentileri arayın.

İpucu # 3 - Şifreleme kullanın

Spam göndericilerinin sizin için bir karmaşa yaratmasını ve şüpheli kişilerin web sayfalarınızı kazımasını önlemek istiyorsanız, veya Şifreleme Dosya Sistemini uygulayın. Bu şifreleme, Windows 2000 ve benzeri diğer işletim sistemleri tarafından desteklenir. Şüpheli kullanıcıların web sitenizi açmalarını önlemeye yardımcı olur ve hiçbir şekilde sitenizdeki verileri ayıklayamazlar.

Windows XP / 2003 ve sonrası ile, şifreli klasörler iş ortaklarınızla paylaşılabilir ve bir şifreleme iletişim kutusu aracılığıyla sitenize erişmek için onlara özel izin atayabilirsiniz.

İpucu # 4 - Çıkarılabilir Ortamın Kullanımını Sınırla:

Aklınızda bulundurmanız gereken en önemli şeylerden biri, çıkarılabilir medyanın kullanımını, görüntüler, video dosyaları ve ses dosyaları gibi. Artı, diğer bilgisayar sistemlerinden kendi cihazınıza veri aktarmak için nadiren bir başparmak sürücüsü veya USB kullanmanız gerekir. Gizler, yüksek kapasiteli SD, CF ve diğer flash bellek kartlarına bağımlı olmamalısınız çünkü bunlar sitenizin verilerini alabilir ve sayfa çıkarma işlemini hızlandırabilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport