Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

PC'nize A Website Nasıl Yapılır - Semalt Expert

Tüm web sitelerinin tüm fotoğraflarını veya içeriğini kopyalamak ister misiniz? Sitelerle çevrimdışı çalışmak için pek çok neden vardır. Web yöneticileri ve içerik yöneticileri genellikle sosyal medya web siteleri yüzünden çevrimiçi olarak yorgun düşerler veya dikkatlerini dağılırlar. Bu gün, filtre ayarlarınıza uyan farklı dosyaları indirip çevrimdışı iken web içeriğini kullanmak mümkündür. Aşağıdaki araçlar bu konuda çalışmalarınızı kolaylaştırabilir.

1. Web Sitesi Ripper

Web sitesi Ripper sadece ripping fazla yapabilir: tüm web sitesini indirebilir ve kolayca web içeriğine göz atabilirsiniz, kırık URL düzeltebilirsiniz. Planlanmış indirmeleri kolayca kurabilir ve bu hizmetle otomatik olarak web sitesi kopyalarını düzenli olarak yapabilirsiniz. Şüphesiz, Website Ripper, favori sitenizi veya blog'unuzu kopyalamanın en iyi yollarından biridir. Özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün ücretsiz deneme sürümünü indirebilirsiniz.

2. WebWhacker 5

Web Ripper gibi, WebWhacker 5 de çevrimdışı tarama için tüm dahili ve harici bağlantıları düzeltmeye yardımcı olur. Sunucu teknolojisinden bağımsız olarak her tür site ile çalışır. Bu araçta ayrıca, favori web içeriğimizi düzenli olarak indirmenize izin veren dahili bir zamanlayıcı vardır. Dağıtımlar için çevrimdışı siteler veya web sayfaları USB'ye veya CD'ye yazılabilir. Üstelik kopuk web sitelerine Chrome, Internet Explorer veya Mozilla Firefox gibi sık kullanılan bir tarayıcıda göz atabilirsiniz.

3. SiteSucker

Sitesucker, bir siteyi otomatik olarak indirebilen ve içeriğini gereksinimlerinize göre değiştirebilen bir Mac programıdır. Bu araç öncelikle sayfaları, resimleri, PDF dosyalarını, stil sayfalarını ve diğer benzer öğeleri kopyalamak için kullanılır. Sadece arama kutusuna web sitesi URL'sini girmeniz yeterlidir ve SiteSucker hiçbir zaman indiremez veya koparır.

4. Website Ripper Fotokopi Makinesi

Bu çok amaçlı, yüksek hızlı İnternet aracı, çevrimdışı tarama için siteleri indirmemize veya sökmenizi sağlar; web içeriğini (resimler, filmler, MP3 dosyaları) ayıklayabilmenizi sağlar, belgeler, PDF'ler, Flash, ZIP ve programlar), İnternet'ten çok sayıda dosyayı kendi özgeçmiş desteği ile alır ve kırılmış tüm bağlantıları düzeltir. Kısacası, Website Ripper Fotokopi makinesi birden fazla işlevi yerine getirebilir ve bir siteyi uygun bir şekilde kopyalamanın en iyi ve en güvenilir yollarından biridir.

5. Website Downloader

Alınan dosyaları veya siteleri güncelleyebilen tek araç budur. Ayrıca Website Downloader'ı 10'u aşkın alma iş parçacıklarını başlatmak, kırık indirmeleri HTTPS, FTP ve HTTP bağlantılarından sürdürmek, parola korumalı web sitelerine erişmek, Web çerezlerini desteklemek ve komut dosyalarını analiz etmek için kullanabilirsiniz. Yapılandırılabilir ve hem profesyonel hem de profesyonel olmayan kişiler için uygundur. Bu aracı, farklı web sitelerini, grafik dosyalarını, ses ve video dosyalarını ve birkaç tıklamayla indirip çıkarmak için rahatça kullanabilirsiniz. Araç, çevrimdışı iken kolayca erişilebilmesi için dosyaları belirli bir klasöre yerleştirir. Bu aracı tam istediğinizi yapmak için özelleştirmek mümkündür ve yazılım, web aramasını filtrelemenize yardımcı olan filtre özelliğiyle en iyi bilinir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport