Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: İnternet'teki Herhangi Bir Videoyu Bedelsiz Yüklemek İçin Ücretsiz Yollar

Bu günlerde, herkes web'den video riplemek ve görüntüleri ve YouTube'u paylaşmak istiyor arkadaşlarınızla dosya. Google Video, Ara, Veoh, DailyMotion, MetaCafe ve YouTube gibi bir çok video paylaşım sitesi var. İster iPod'da bir film seyretmek isterseniz de bir video dosyasını kopyalamak istiyorsanız, aşağıdaki araçlar işinizi bir ölçüde rahatlatacaktır.

1. ClipNabber

ClipNabber nispeten yeni ama harika bir hizmettir. Kaliteden ödün vermeksizin Metacafe, YouTube ve DailyMotion'den videolar indirmemizi sağlar. Sadece video dosyasının URL'sini kopyalayıp yapıştırmanız ve ClipNabber'in görevi yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Bu araç, video dosyasını internetten koparacak ve birkaç saniye içinde doğrudan sabit diskinize kaydedilecektir. ClipNabber'ı iPod, iPhone veya bilgisayar sisteminizde rahatça kullanabilirsiniz. Bu hizmetle hemen hemen her tür medya dosyasını hedefleyebilirsiniz ve ClipNabber, çevrimdışı iken YouTube videolarınızı oynatmanıza yardımcı olan güçlü bir FLV oynatıcı olarak çalışır. Hızlı ve kullanımı kolay bir hizmettir.

2. Zamzar

Zamzar, başka bir ücretsiz video indiricisi ve dönüştürücüsüdür. Bu programla, videoları kolayca World Wide Web'den ripleştirebilir ve bunları MPEG, MP4, 3GP, AVI ve MOV formlarında indirebilirsiniz. Bu muhteşem araç ile görüntüleri, sesleri, videoları ve web dokümanlarını kolayca hedefleyebilirsiniz. URL'yi kopyalayıp yapıştırmanız ve videonuzun kırpılmasını veya birkaç tıklamayla indirilmesini sağlamanız yeterlidir.

3. VideoDownloader

VideoDownloaded öncelikle iFilm, Blip.tv ve MySpace gibi sosyal medya web siteleri gibi herhangi bir dosyadan herhangi bir video URL'sini yapıştırmamızı sağlayan bir Firefox eklentisidir. En çok kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve YouTube videolarını çok sayıda riplemek için kullanılabilir. Daha sonra bu videoları oynatabilir, en sevdiğiniz şarkıların tadını çıkarabilir veya kaliteden ödün vermeden çevrimdışı iken ilginç bir film izleyebilirsiniz.

4. Vixy

Vixy.net internetteki en ilginç servislerden biridir. Ağır video veya ses dosyalarını indirmek istiyorsanız ve zamanınız yetersizse, Vixy sizin için doğru seçenektir. Sadece istenilen video dosyalarını indirmekle kalmaz aynı zamanda AVI, MP4, MOV, 3GP ve MP3'e dönüştürür. Vixy.net'i, sosyal medya sitelerinden ve dinamik web sayfalarından görüntü ve videolar çıkarmak için de kullanabilirsiniz. Özellikleri çoğu Zamzar'ınkine benzer.

5. Orbit Downloader

Orbit Downloader, müzik dosyalarını, medya akışını ve videoları web'den kopyalamanın kolay bir yoludur. Bu hizmeti, YouTube, MySpace, Rapidshare ve Pandora'yı hedeflemek için kullanabilirsiniz. İnternetteki en güçlü ve ünlü araçlardan biridir. İndirme hızı, çoklu kaynak teknolojisine dayanıyor. Orbit Downloader, bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza bir video indirirken yaklaşık 3MB bellek ve% 3 CPU kullanıyor.

6. VDowlowloader

VDownloader, tüm işletim sistemleriyle uyumlu, kullanımı kolay, ücretsiz bir video indirme aracıdır. En kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve videoları MKV, AVI, MP4, 3GP, MPG, VCD, DVD, SVCD, FLV ve MP3 biçiminde (yalnızca ses) kaydedebilmektedir. Bu, bir iPod, PSP, iPhone, Nokia veya başka bir mobil cihazda video dosyalarınızın dışa aktarılmasına yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport