Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yeni başlayanlar için Satıcı danışman danışmanlığı ile Amazon'da bir iş başlatmamda bana yardımcı olabilir misiniz?

İlk işinizi Amazon'da başlatmaya gelince, resmi destek kaynağından Satıcı danışman danışmanlığı almak, e-ticaret alanında tamamen sıfır deneyim sahibi olan her acemi için iyi bir başlangıç noktası olabilir. Gerçekten kalabalık çevrimiçi pazarda kendi damla nakliye mağazanızı nerede kurmaya başlayacağınız hakkında hiçbir fikriniz olmazsa, Amazon Satıcı danışmanından iyi bir tavsiye parçasıdır. Endişelenmenize gerek yok, aşağıda, dünyanın en popüler e-ticaret pazarında karlı çevrimiçi ticaretin temellerini kapsayan Satıcı danışmanı ipuçları ve püf noktaları ile Amazon'da iyi satış yapmaya hazırlanmanız için ilk adımların ve pratik tavsiyelerin kısa bir seti geliyor. Sonuç olarak, aşağıdaki basit fikirlerin ve pratik önerilerin, her biri zorlu her aşamada girişimci hırslarınıza rehberlik etmenize yardımcı olacağını umuyoruz ve her biri Amazon'daki tam teşekküllü e-ticaret işletmenizi ortaya koyuyor. Satıcı danışman yardımınız aşağıda geliyor; bu nedenle, kendi iş planınızı hazırlamak için gerekli temel beyin fırtınası fikirlerinden başlayarak, Amazon'daki günden itibaren iyi satan başarılı büyük bir tüccar olarak kendinizi geliştirmeye ve keşfetmeye başlamayı düşünelim.


Satış Danışmanı ile Amazon'da İşletme Açma Yeni Başlayanlar için Tavsiye

Herşeyden önce, koşu yolunu göz ardı ederek, muhtemelen her başarılı ticari gayretle yüzleşelim Bir iş veya endüstriye özgü özellikler, büyük bir fikir üretmekle başlar. Demek istediğim, her birimiz inkâr edilemeyecek kadarıyla kendi iç yeteneklerini, bunları nasıl keşfedeceğimizi ve gerçek hayattaki durumlardan en iyi şekilde yararlanmanın yolunu bilen bir kişi olduğunu kimseye söylemez miyiz? Cidden, en iyi bilen sizsiniz. Ve bu, endüstride kendini tamamen yeni hissedenler için, işe yarayan esnek bir iş planı hazırlamak için doğru beyin fırtınası fikirlerini almanın muhtemelen Amazon Satıcı danışmanının verebileceği en önemli tavsiyedir demektir.

Yani, her şey, sadece bir veya iki zorunlu sonuca kadar daraltılacak geniş bir beyin fırtınası iş fikirleri listesi hazırlamakla başlar. Basitçe söylemek gerekirse, her yeni başlayan satıcı için nihai bir zorluk, kendilerini farklılaştırmanın yollarını bulmaktır; böylece, işletmelerinin, piyasadaki ilk günden başlamak üzere, gerçekten ciddi bir rekabette başarılı bir şekilde kalma şansları olacaktır. Ve şu ki, rakiplerinizin geri kalanı tarafından yapılamayacak bir şeyi dünyaya verebilmeniz için aslında makul ölçüde kârlı bir ticari projeyi çalıştırabilirsiniz. Bu nedenle, Amazon Satıcı danışmanının çoğunun, tek bir zorunluluk kazandıran konseptin ana hatlarını çizmek için gereken tüm yönetilebilir iş yükünüzü birlikte çekmesi gereken bir iş planı üzerinde çalışmaya başlamanızı öneririz.

Fikirler Beyin fırtınası Yapın - Kendinize aşağıdaki Soruları Sorun Edin

  • İşletmenizin nihai amaçlarını açıkça belirtebilir misiniz?
  • Potansiyel müşterilerinizin ana hedef kitlelerini ne kadar belirginleştirebilir veya alıcıları işinize bitirirsiniz? Güçlü müşteri tutma ve sadakatini elde etmek için planlanan yol nedir? 
  • Tüm işletme finansmanını tam olarak ele almanız mümkün mü, yoksa başlangıç periyodunu takiben en erken aşamalardan ne kadar yatırıma ihtiyaç duyacaksınız?
  • damla nakliye mağazası kaynağına (Amazon satıcı danışmanından ipucu: ürün envanterlerini tedarik etmek ve muhafaza etmek, her e-ticaret satıcılarının hepsini yerine yerleştirmelerinin tartışmasız en önemli şeyleri - her şeyden önce).
  • Size hangi ürün teslimat şeması uyguluyorsunuz? başa çıkacak mısın Kendiniz tarafından gönderilen her şeye sahip olduğunuz düşünüldüğünde, öğeler nihai tüketicilere hangi fiyatla gönderilecek?
  • Bir işletmeyi çalıştırdıktan sonra günden güne müşteri geribildirimi sağlamaya yönelik sağlam bir planın var mı?
  • Örneğin, TBM reklamları için ücretli bir kampanya yürütmek suretiyle, Amazon'da listelediğiniz ürünlerin reklamını yapmak için eksiksiz bir eylem planınızın yanı sıra daha da tanıtımınız var mı?
  • E-ticaret işinizi uzun vadede büyütmeye devam etmek için genel geliştirme modeliniz nedir?

Sonraki 

Gerçekleştireceğiniz iş planı, ilk düşünce için Amazon Satıcı danışmanı tarafından önerilen bu soruların tümünü başarıyla geçti ise, kalan zamanınızı başlıca hususların geri kalanına bırakma zamanı geldi. Yani, iyi yapılmış kapsamlı bir iş planına sahip olduğunuzda, bir sonraki adımınız yakın gelecekte karşılaşacağınız tüm olası şirket engellerini bulmaktır. Dolayısıyla, iş planlamasının önceki aşamalarında onlara göz ardı olabileceğiniz göz önüne alındığında, en yüksek ihtimalle kesin dikkatinizi beklemek isteyecektir.

Mali Durumunuzu Çift Kontrol Edin

Maliyetlerinizi net bir şekilde değerlendirmek için yeterince dikkatinizi çektiğinizden emin olun. Evet, zahmetsiz gibi görünebilir, ancak unutmayın - işiniz paraya ihtiyaç duyar ve başlangıç masrafları yine de, örn. Potansiyel olarak kazanan hibe araştırması, makul bir işletme kredisi için başvurma veya bir çift - Kendi mali durumunuzu kontrol edin (eğer bütün bu masrafları yalnız başına uygulayacak kadar yönetilebilir buluyorsanız).

Anahat Yasal İş Yapısı

Şirketinizin kayıt altına alınmasından önce bile işletme türünüzün açıkça belirtilmesi önerilir. Aynı zamanda, ticari yapınızın vergilerinizi verme şeklinizi belirlediği göz önüne alındığında, Limited Liability Corporation (LLC) yasal yapıyı belirlemenin en popüler yollarından biridir, özellikle küçük bir işletmeyi başlatma söz konusu olduğunda.

Kendi Takımınızı Oluşturun (İsteğe bağlı)

Sonunda, iş başlatmadan önce düşünmeniz gereken bir başka şey var - büyük olasılıkla bir takıma ihtiyaç duyacaksınız. Elbette, her şey, çevrimiçi işinizin beklenen kapasitesine göre, sizin için mevcut bütçe fonlarına ve yönetilecek toplam kaynak yüküne bağlı olacaktır. Bununla birlikte, kendinizi tek kişilik bir ordu olarak görmüyorsanız, işinize yardımcı olması için üçüncü taraf bir satıcıya yardım etmeniz veya akıllı bir yönetici seçmeniz, Amazon'da yeni oluşturulan işiniz için bilge bir çözüm haline gelebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport