Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Youtube Videolarını Kazıyan Farklı Yolları Sağlıyor

Birden fazla YouTube veya DailyMotion videosunu nasıl kazıyabilirim? Çeşitli webmasterlar, veri analistleri ve programcılar tarafından sorulan en önemli sorulardan biridir. İster YouTube videolarını çevrimdışı kullanım için kazıma yapmak veya olağanüstü bir YouTube remix oluşturmak istiyorsanız, güvenilir bir YouTube kazıyıcı seçmeniz gerekir. İnternette çeşitli seçenekler var, ancak en havalı YouTube kazıma yazılımı aşağıda belirtilmiştir.

1. SaveVid

SaveVid, kullanımı kolay bir YouTube kazıyıcıdır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu aracı doğrudan SaveVid.com'dan indirebilir ve birden fazla ses ve video dosyasını hedeflemek için kullanabilirsiniz. Kazmak istediğiniz bir YouTube videosunun URL'sini kopyalayıp yapıştırmanız ve İndir düğmesini tıklamanız yeterlidir. İndirme işlemi yapılırken, SaveVid çıktı dosyasının formatını seçmenizi ister. Bu uygulamayı diğer YouTube kazıma yazılımlarından daha iyi hale getiren birtakım seçenekler ve özellikler vardır. YouTube'a ek olarak, bu kazıyıcı ile DailyMotion, Break, Metacare, MySpace, Veoh, Facebook, Revver, Vimeo, Blip.tv, Funny Or Die ve Megavideo video dosyalarını kazıyabilirsiniz.

2. KeepVid

KeepVid gibi, KeepVid etkileşimli bir video kazıma hizmetidir..Bu araçların her ikisi de benzer özelliklere ve seçeneklere sahiptir ve YouTube videolarını yalnızca birkaç tıklama ile kolayca kazıyabilmenizi sağlar. YouTube URL'sini arama alanına kopyalayıp yapıştırmanız veya ekmeniz gerekir ve dosya biçimini ve kalitesini seçmeniz gerekir. Bu bilgiler eklendikten sonra, KeepVid anında YouTube videolarını indirir veya kazıyacak ve kaliteden ödün vermeyecektir.

3. Zamzar

Zamzar'ın yukarıdaki iki araçtan farklı çalıştığını söylemek güvenlidir. Video dosyalarını farklı dosya türlerine dönüştürme yeteneğine sahiptir ve YouTube ve DailyMotion dosyalarını sıyırmak için yaygın olarak kullanılır. URL'yi kopyalayıp verilen alana yapıştırmanız ve dosya biçimini seçmeniz yeterlidir. En iyi desteklenen dosya biçimleri MOV, MP4, WMV ve FLV'dir. İhtiyaçlarınıza göre bu formatlardan herhangi birini seçebilir ve çıktı almak istediğiniz yere e-posta kimliğinizi ekleyebilirsiniz. Son adımda Dönüştür düğmesini tıklamanız gerekir ve Zamzar, YouTube veya DailyMotion videosunuzu birkaç saniye içinde sıyırır. Kazıyılan dosya daha sonra kullanıcının e-posta adresine gönderilir ve anında indirilebilir.

4. YouTube için VideoDownloader (Bir Chrome Uzantısı)

VideoDownloader, Chrome kullanıcıları için mükemmel bir YouTube sıyırıcıdır. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir ve kurulumu kolaydır. Artı, bu eklenti tüm işletim sistemleriyle uyumludur. Sadece indirip kurmanız ve YouTube videonuzun URL'sini eklemeniz yeterlidir. Bir sonraki adımda, İndir düğmesini tıklatırsınız ve kazınmış video sabit diskinize kaydedilecektir.

5. VDownloader

Son olarak, en az değil, VDownlaoder tüm web tarayıcıları ile uyumlu ücretsiz bir servistir. En güçlü ve ünlü YouTube kazıyıcılarından biridir ve kazınmış içeriği, resimleri ve videoları Facebook, Vimeo, Veoh, YouTube, DailyMotion, Blip.tv ve MegaVideo'dan indirmenize izin verir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport