Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi - Büyük Verileri Ayrıştırmak İçin En İyi Uygulamalar

Ayrıştırma, bir dizi sembolü bilgisayar ortamında dil veya veri yapıları. Terim, bilgisayar bilimi ve dilbiliminin farklı dallarında farklı anlamlara sahiptir. Örneğin, geleneksel cümle ayrıştırma, bir kelimenin veya cümlenin tam anlamlarını anlama yöntemidir. Öte yandan, web sitesi ayrıştırma, bir web sayfasının tüm cümlelerini veya verilerini, dizelerini, bileşenlerini ve sözcüklerini ayrıştırma işlemidir.

Bir siteyi veya blog'u ayrıştırmak için en iyi uygulamalar listesini inceleyelim.

1. Email2DB

En iyi web sitesi ayrıştırma araçlarından biridir. Email2DB öncelikle e-posta adreslerinden veri çıkarmak için tasarlanmış bir veri madenciliği yardımcı programıdır. Ardından, kendi web sitenizi güncellemek için ayıklanmış veya ayrıştırılmış verileri kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın çok sayıda özelliği var, ancak en seçkin özellik, aynı anda birden çok web sayfasını ayrıştırma becerisidir. Email2DB'yi telefon numaralarını, faks numaralarını ve e-posta mesajlarını almak için de kullanabilirsiniz. Eylemleri ve tetikleyicileri belirtmemizi sağlar. Kısacası, Email2DB, her tür siteden verileri sıyırmak için kullanılır ve ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunur..Onun 30 günlük ücretsiz deneme sürümü anında indirilebilir ve 100 web sayfasına ayrıştırmak için kullanılabilir. Bununla birlikte, ücretli sürüm size yaklaşık 500 $ mal olacak.

2. Günlük Ayrıştırıcı

İnternetteki en iyi web sitesi ayrıştırma yazılımlarından biridir. Log Ayrıştırıcı, Windows kullanıcıları için uygun ücretsiz komut satırı yardımcı programıdır. Günlük dosyaları, XML dosyaları ve CSV dosyaları gibi farklı dosya türlerine karşı sorgular gerçekleştirebilmemizi sağlar. Bu uygulamayı Windows Etkinlik Günlüğü ve Active Directory gibi farklı veri kaynaklarını ayrıştırmak için de kullanabilirsiniz. Log Ayrıştırıcı, herhangi bir diğer site çözümleme programından çok daha iyi, esnek, daha iyi hizmet sunmakta ve anında herhangi bir bilgisayar cihazından indirilebilmektedir. Mükemmel kullanıcı deneyimi sağlar ve karmaşık komut satırlarıyla çalışmanıza gerek yoktur.

3. Log Parser QL

Log Parser gibi Log Parser QL, HTML, CSV dosyalarının ve ayrılmış dosyaların diğer türlerinin ayrıştırılmasına yardımcı olan ücretsiz yardımcı programı veya web uygulamasıdır. Dosyanızı LogQL'de açtığınızda, uygulama alanlarının açıklamasını anında görüntüleyecek ve doğru ve güvenilir sonuçlar sağlayacaktır. Alan bilinir hale geldiğinde, bu dosyadan veri çıkarmak için Açıklamaları Seç opsiyonunu kolayca kullanabilirsiniz. HTML ve CSV dosyalarını kolayca hedefleyebilir ve bunları ayrı ayrı ayrıştırabilirsiniz. Bu uygulamayı kullanmak için bilgisayar sisteminize Java yüklemeniz gerekir.

4. Veri Ayrıştırma

Veri Ayrıştırmanın ücretsiz sürümü hem programcılar hem de programcılar için uygundur. Farklı web sayfalarını ayrıştırmak ve verileri analiz etmek için Java tabanlı bir uygulamadır. Çok esnektir ve bir çok seçenek ve özellik sunar. Veri Ayrıştırma, web içeriğini ayrıştırmak için etkileşimli bir betik dili kullanır. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve sadece birkaç tıklama ile internette indirilebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport