Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - 2 İnteraktif Web Kazıyıcı

Bir API (uygulama programlama arabirimi), alt program protokolleri, araçları ve Web uygulamaları oluşturma ve veri kazıyıcılar için tanımlar. Aslında, farklı yazılım bileşenleri arasında açıkça tanımlanmış iletişim yöntemleri setidir. İyi bir API, farklı bilgisayar programları ve web kazıyıcılar geliştirmemizi kolaylaştırır ve gerekli tüm yapı taşlarını sağlar. API'ler çeşitli formlarda olup, veri yapıları, rutinler, nesne sınıfları, uzak hücreler veya değişkenler için özellikler içerir. POSIX, C ++ Standart Template Library, Java API ve Microsoft Windows API, API'lerin en ünlü formlarıdır.

Bir API'nin amacı:

Bir grafik kullanıcı arayüzünün farklı programları kullanmamızı kolaylaştırdığını biliyoruz. Bunun gibi, bir uygulama programlama arayüzü veya API, geliştiricilerin ve programcıların farklı teknolojileri kullanmalarını ve web uygulamaları ve veri kazıyıcıları oluşturmalarını kolaylaştırır. API'ler genellikle yazılım kitaplığıyla ilgilidir. Beklenen davranışı (spesifikasyon) tanımlar ve yazarlar ve kütüphane bu kural setinin gerçek bir uygulamasıdır. API'ler, bir web uygulaması ile bir işletim sistemi arasındaki arabirimi kolayca belirleyebilir. Örneğin, POSIX, POSIX uyumlu bir işletim sistemi için bir uygulama yazabilmenizi sağlayan ortak API setini belirleyebilir.

Sizin için iki adet web kazıyıcı:

Dexi.io ve FMiner, ünlü iki web kazıyıcıdır..Her ikisi de ayırıcı API'lerine sahiptir ve verileri çok sayıda siteden sıyırmak için kullanılır.

1. Dexi.io: 

Dexi otomatik bir veri zekası ortamı sağlıyor. İnternetteki en güçlü kağıt kazıyıcılardan biridir. Dexi ile, farklı web sayfalarından bilgi çıkarabilir, verilerinizin kalitesini izleyebilir, yapılandırılmamış verileri düzenlenmiş ve yapılandırılmış bir forma dönüştürebilir ve sitenizin arama motoru sıralamalarını artırabilirsiniz. Yazılım, hızlı bilgi analizleri sunar ve daha iyi iş performansı ve kararlar verir. Dexi'nin en belirgin özelliklerinden ikisi API'leri ve robot teknolojisi. Diğer olağan web kazıma araçlarının aksine, pozisyonunuzu rekabet karşısında doğrulayabilir ve çeşitli sitelerden anlamlı veriler sıyırabilir. Aynı anda birden fazla veri çıkarma görevi yapabilirsiniz ve zaman ve enerjinizden tasarruf edebilirsiniz. Dexi ham verileri otomatik olarak yakalar ve sadece birkaç tıklama ile okunabilir ve ölçeklenebilir bilgilere dönüştürür.

2. FMiner:

Dexi.io gibi FMiner de kendi API'lerine sahiptir. İnternetteki en iyi hasat ve veri kazıma araçlarından biridir. Fminer, Mac OS X, Linux, Windows ve benzeri diğer işletim sistemleriyle uyumludur. Tek tek kullanabilirsiniz veya işinizi kolaylaştırmak için diğer web kazıma araçları ile birlikte kullanabilirsiniz. En iyi kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Fminer, bir sonraki web kazıma projemizi bir esinti haline getirmek için sınıfının en iyi özelliklerini sezgisel görsel proje tasarımıyla birleştiriyor. AJAX, çerezler, JavaScript ve yönlendirmelerle siteleri işlemek için bu aracı kullanabilirsiniz. Fminer verileri rahatça kazıyacak ve size sadece birkaç tıklama ile okunabilir ve ölçeklenebilir bilgi sağlayacaktır. Bir çıktı dosyası biçimini seçebilir ve bir hedef web sayfasındaki veri çıkarma adımlarını izlerken FMiner'deki adımları kaydedebilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport