Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Tüm Web Sitesi İndirmek İçin Büyük Google Chrome Uzantılarını Sunuyor

Google Chrome'da internete göz attığımızda, istediğimiz bir web sayfasına rastlayabiliriz ileride başvurmak üzere kaydetmek için. Bazen bir web sitesi indirmek istiyoruz çünkü saatlerce çevrimiçi kalmanız mümkün değildir. Neyse ki Google Chrome, web sayfalarını birkaç basit adımda kaydetmemize izin veriyor. Çevrimdışı okumak için kısmen veya tamamen siteyi indirmenizi kolaylaştıran çok sayıda uzantı var. Bu Google Chrome uzantıları, çalışmalarımızı basitleştirir ve kullanımı kolaydır: 

  • PageArchiver

PageArchiver ile web sayfalarını çevrimdışı olarak arşivleyebilirsiniz okuma. En iyi ve en meşhur Google Chrome uzantılarından biridir; PageArchiver, kullanıcı dostu bir kontrol paneline ve işinizi kolaylaştırmak için birçok seçenek ve özelliklere sahiptir. Bu uzantı ile herhangi bir web sitesinden resim, metin ve videolar indirebilir ve aynı anda birden fazla web sayfasını hedefleyebilir. Chrome Web Mağazası'nda mevcuttur ve yalnızca tek bir tıklama ile indirilebilir. Dahası, bu uzantı HTML formunda arşiv içeren zip dosyalarını dışa aktarır veya aktarır. Web içeriğini gereksinimlerinize göre düzenleyebilir veya değiştirebilirsiniz, ancak tam olarak sabit sürücünüze indirildiğinden emin olabilirsiniz. Bazı anahtar kelimeler ekleyebilir, açıklamalar ekleyebilir veya çevrimdışıyken bir web sayfasının kalitesini artırabilirsiniz.

  • Stylebot

Aynı anda farklı web sayfalarını indirmek istiyorsanız bu Chrome uzantısını kullanabilirsiniz. Stylebot, bir sitenin görünümünü özel CSS ile değiştirmemize izin verir ve bu görevi gerçekleştirmek için internete bağlanmanıza gerek yoktur. Ayrıca, bir öğeyi seçip görünümünü değiştirerek işinizi büyütmek için daha profesyonel bir web sayfası oluşturabilirsiniz. Çevrimdışıyken bir web sayfasının yazı tiplerini, renklerini, kenar boşluklarını ve görünürlüğünü rahatça değiştirebilirsiniz. Artı, Stylebot ile manuel olarak CSS yazabilirsiniz.

Bazen çevrimdışı kullanımlar için bir video veya resim indirmek istiyoruz, ancak sıradan bir web uygulaması gerekli tüm özelliklere sahip değil.

  • Video indirici

Video Downloader özellikleri ve seçenekleri. Videoları bir web sitesinden çevrimdışı olarak indirmek istiyorsanız, Video Downloader'ın profesyonel sürümünü seçmelisiniz. Bu Google Chrome uzantısı, hem resimleri hem de videoları sabit diskinize indirmenizi kolaylaştırır. Video dosyasının URL'sini girmeniz ve Video Downloader'ın görevini yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Bu Chrome uzantısını, Vimeo, DailyMotion ve YouTube'un video ve ses dosyalarını hedeflemek için kullanabilirsiniz. Bu araç, herhangi bir kişisel veri toplamıyor ve göndermiyor ve internette tam koruma sağlıyor. 

Tüm bu Google Chrome uzantıları ücretsiz olarak edinilebilir ve Chrome Web Mağazası'ndan indirilebilir. Dinamik ve basit web sayfalarını bu muhteşem uzantılarla ve hedef görüntü ve videolarla indirebilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport