Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kolay Web Özü Semalt İncelemesi: Veri Sıyırıcı Ve Diffbot Than İyi Mi?

Easy Web Extract, internette en şaşırtıcı, güçlü, ünlü ve en iyi görsel ekran kazıyıcılardan veya veri çıkarıcılardan biridir. Programcılar, işadamları ve webmasterlar için uygundur ve aynı anda birden fazla web kazıma görevi gerçekleştirmeye yardımcı olur. Easy Web Extract'in en önemli özelliklerinden birisi, istenen web içeriğini (metin, resim, HTML, video ve URL'ler gibi) koparmaya yardımcı olmasıdır. Ayrıca, mümkün kılmak için HTTP gönderme form seçeneği sayesinde veri dışa aktarma formatlarını özelleştirebilirsiniz.

Kolay Web Özü'nün Faydaları:

Easy Web Extract, Web2Mine tarafından tasarlanmıştır ve basit ama güçlü bir veri kazıma hizmetidir. Bu araç .NET teknolojisi kullanılarak yazılmıştır ve web sayfalarımıza VB, C ++ ve JS uygulamamızı sağlar. Ayrıca, kazınmış verileri CSV, Excel, XML, JSON, MS Access, MySQL, SQL Komut Dosyası ve HTML formatlarına verebilirsiniz. Easy Web Extract aynı zamanda çoklu veri kazıma görevlerini destekler ve zamandan ve enerjinizden tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu araç geliştiriciler ve veri analistleri için iyidir. Easy Web Extract geliştiricileri, bu aracın "Web İçeriği Çıkarıcı" nın bir klonu olduğunu iddia ediyor. Bu araçların her ikisinde de benzer seçenekler, özellikler ve arayüz var. Netten veri toplayabilir, ihtiyaçlarınıza göre kazıyabilir ve kazınmış bilgileri sadece birkaç tıklama ile sabit diskinize indirebilirler.

Easy Web Özü için iki alternatif:

  • Veri Kazıyıcı

Easy Web Extract gibi Data Scraper, HTML web sayfalarından bilgi çıkarmak için kullanılır. Bu araç verilerinizi Microsoft Excel elektronik tablolarına içe aktarabilir ve yalnızca birkaç tıklama ile okunabilir ve ölçeklenebilir sonuçlar elde edebilirsiniz. Şüphesiz Data Scraper, Easy Web Extract uygulamasına iyi bir alternatiftir. Bu araçların her ikisi de düzinelerce benzersiz özelliklere sahiptir. Veri Kazıyıcı ile, tablolardan, grafiklerden ve listelerden verileri kolayca çıkarabilir ve CSV, TSV, XLS ve XLSX dosyalarına (.xls .csv .xlsx .tsv) aktarabilirsiniz.

  • Diffbot

Data Scraper gibi Diffbot da Easy Web Extract uygulamasına iyi bir alternatiftir. Web içeriğinizi rahatça ve kısa sürede sıyırmak için etkileşimli bir makine öğrenme teknolojisi kullanır. Diffbot'un CSS Seçici, JQuery ve XPath'i veriyi tanımlamaya ve onu JSON dosyalarına dönüştürmeye yardımcı olur. Bu aracı, HTML web sayfalarını ve PDF dosyalarını hedeflemek için kullanabilirsiniz ve mümkün olduğunca çok site ve blogdan veri sıyırıp geçirebilirsiniz. Diffbot'un en belirgin özelliklerinden biri gizliliğinizi garanti altına alıyor ve kazınmış verilerinizi kimseyle paylaşmamasıdır.

Sonuç:

Tüm bu web kazıma yazılımı veya araçları, hizmet şartlarını kabul etmenizi gerektirir, ancak Diffbot herhangi bir kural veya eğitim olmadan çalışır. Easy Web Extract'in Diffbot ve Data Scraper'dan daha iyi olup olmadığını söylemek zordur; çünkü tüm bu hizmetlerin kendi artı ve eksileri vardır. Bununla birlikte, Easy Web Extract, kullanıcı dostu bir kontrol paneline sahiptir ve web içeriğinizi yüksek hızda sıyırır. Artı, bu araç farklı web sayfalarına gider ve JavaScript, Ajax, çerezler ve yeniden yönlendirme ile sitelerden veri çıkarır. Ne yazık ki, Easy Web Extract'in en son sürümü planlama işlevini desteklemez.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport