Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Chrome Eğitimleri: Web Tarayıcınızı Efendin

Google Chrome, dünyanın en ünlü ve en ünlü web tarayıcılarından biridir. Google Chrome, dünyanın en ünlü ve en ünlü web tarayıcılarından biridir. Farklı web sayfalarına göz atmanıza izin verir ve sayısal yaşamınızı ve internet tarama deneyiminizi düzene sokan çok sayıda gizli kesmekle yüklenir. Omnibar'dan herhangi bir sorun olmadan Pinterest'te resimleri paylaşmamıza izin verilen uzantılara e-posta göndermemizi sağlayan basit hilelerden yola çıkarak, Google Chrome, çalışmalarımızı kolaylaştıracak tüm seçenekleri ve özellikleri barındırıyor. Burada, web tarayıcınızı hızlı ve kolay bir şekilde yönetmek için bazı ipuçları paylaştık.

 1. Google Chrome'da oturum açın ve kendi profilinizi yapın: 

Süper görünebilir, ancak oturum açmamız gerekir. Günde bir kez Chrome tarayıcısı. Bunu yapmamız geçmiş, yer imleri, şifreler ve diğer ayarlar gibi şeyleri kaydetmemizi ve senkronize etmemizi sağlayacaktır. Ayrıca gereksinimlerimize göre Google Hesabımızda her şeyi değiştirebiliriz.

Hem kişisel hem de mesleki amaçlı birden fazla Google hesabınız varsa, profilinizi orijinal adınız, fotoğrafınız ve e-posta kimliğinizle oluşturmalısınız. Bu, dünyaya varlığınızı bildirir ve çalışmalarınızı kolaylaştıracaktır.

 2. Geçmişi silin ve göz atın: 

Chrome'un ziyaret ettiğimiz veya indirdiğimiz şeyleri kaydetmesini istemediğimiz zamanlar var. İnternetteki gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlamak istiyorsanız şimdi geçmişini silmenizi ve

 3. Temel klavye komutlarını öğrenin: 

Bir sürü anahtar kelime komutu var Ctrl + T, Ctrl + W, Ctrl + ÜstKrktr + T, Ctrl + L, Ctrl + Tab ve Ctrl + ÜstKrktr + Sekme gibi metin komutlarını kullanabilmenizi sağlar Kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için bu komutların tümünü öğrenmeniz gerekir. arkadaşlarınıza bilgisayar sisteminizi veya dizüstü bilgisayarınızı kullanmaları için Ayarlar alanına ve Bir Kişi Ekle gitmeniz gerekir Meslektaşlarınızın cihazınıza her yerden ve her an erişmesine izin verebilirsiniz.

 4. Görev Yöneticisi'ni ve Otomatik Doldurma Ayarları 

Oturumu yavaşlatan şeyleri bulmak için Chrome Görev Yöneticisi seçeneğini kullanabiliriz.Ayrıca Otomatik Doldurma Ayarlarını kullanarak kullanıcı adınızı ve p assword. Bilgisayar sistemimizin kredi kartı ayrıntılarına veya PayPal şifrelerine otomatik olarak girmesini engelleyecektir. Bunun için, Chrome Ayarları'na gidip Otomatik Doldurma Ayarlarını Yönet'i tıklamanız gerekir.

 5. Seçeneklerin tadını çıkarın 

Google Chrome'un en belirgin özelliklerinden biri, çeşitli özelliklerinden ve seçeneklerinden. Örneğin, "Pin Sekmesi" özelliğini kullanabilirsiniz. Bu seçenekle sekmelerinizin yerlerini ayarlayabilir ve en önemli sekmeleri sol tarafta tutabilirsiniz. Ayrıca, en önemli sekmeleri kilitleyebilir ve simge boyutlarını azaltabilir veya gereksinimlerinize göre sıkıştırabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport