Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Sınırlı bir bütçeyle Amazon satış sıralamasını nasıl artırabilir ve sonuçları hızlı ister?

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Amazon'da oldukça mütevazı bir miktarda satan vasat tüccarların payı, asgari zaman zaman sıkı bütçe harcamaları ile sınırlı olabilir. Orada küçük bir e-ticaret işi yapan herkesin, hızlı sıralama ilerlemesi, gelir yaratma potansiyelinde ölçülebilir iyileşme ve çok fazla para atmadan Amazon satış derecesini nasıl artıracağını bilmesinin gerektiği hiç de şaşırtıcı değildir. Söyleniyor, bundan sonra size en azından şu an için, sadece küçük bir bütçeyle, ya da hiç ekstra para yardımı olmadan, Amazon satış derecenizi nasıl artıracağınızı göstereceğim. Ve burada sadece ikisi, ancak muhtemelen en iyi uygulamalardır. Bu nedenle, bunları sizin için basit eylemlerim planları altında sınıflandırdım; bu da, tüm küçük işletme sahipleri tarafından kullanılmak üzere basit ipuçlarını ve hızlı önerileri bir araya getiriyor; en azından, Amazon satışlarını, çok fazla almadan nasıl Amazon satışlarını yükseltebileceklerini bilmeleri gerekenler. emek yoğun veya zaman alan eylemler. Aşağıda, Amazon satışları ve rütbe artışı - Online Arama için Ürün Sayfası Optimizasyonu'nun yanı sıra Özel Fırsatlarla Ürün Promosyonları'nın bu kanıtlanmış iki şemasını hızla geçeceğiz. Nihayet o iki kişiye daha ayrıntılı bir şekilde bakalım.

Bütçedeki Amazon Satış Sıralamasını Artırma

Çevrimiçi Arama için Ürün Sayfası Optimizasyonu

Bu, hayırseverlik gibi görünebilir, ancak ihtiyaç duydukları şeyi arayan müşterilerin çoğu, doldurulması üzerine ürün anahtar kelime sorgusu ile alakalı olan mevcut mevcut fırsatların en iyileriyle birlikte sağlanacak Amazon'un çevrimiçi arama çubuğunu (aksi takdirde Amazon'da ürün arama bölümü) kullanıyorlar (aksi takdirde müşteri arama terimi istek). Bu nedenle, Amazon satışlarını neredeyse hiç zaman kaybetmeden gösteren diğer çözümler arasında, ürün sayfası SEO muhtemelen en etkili henüz çok sıklıkla hafife alınmış biri demektir. Ve şey, Amazon SEO hakkında her şeyin oldukça basit olmasıdır - satış bilgilerinizin SERP'lerin ilgili listesinde daha belirgin bir şekilde yer bulması için ürün içeriğinizi ana içerik bölümleriyle hızla geliştirebilirsiniz. Nasıl çalışır? İhtiyacınız olan şey, Amazon'un ürün sayfasında listelediğiniz ürüne benzer, istenen bir ürün arayan canlı bir alışveriş yapan kullanıcı gibi düşünmektir. İyi düşünün ve daha derin müşteri odaklı anahtar kelime araştırmaları yürütmek için biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin - ürün sayfanızda, aslında birçok potansiyel alıcı tarafından kullanılan en çok aranan veya yalnızca birkaç potansiyel olarak kazanan ürün sözcüklerinden bazıları eksik görünüyorsa ne olur? şimdiye kadar?

Bu görevde size yardımcı olmak ve değerli zamanınızı - bir arada - kaydetmek için - Kelime Müfettişi çevrimiçi aracı gibi Amazon satıcıları için tasarlanmış anahtar kelime araştırma çözümlerini kullanmanızı öneririm. Tüccar Anahtar Kelimeleri. Ayrıca, içerik optimizasyon kampanyalarında birçok uzman SEO tarafından yıllardır kullanılmakta olan Google arama motoru tarafından eski bir Anahtar Kelime Planlayıcı araç setini de kontrol edebilirsiniz. Bununla birlikte, ürün odaklı anahtar kelime araştırmanızdan en iyi şekilde yararlanmak için ürün sayfanızın her büyük bölümü için tam olarak ne yaptığınızı anlamak için Ürün Başlığı, Ürün Tanımı, Liste Madde İşaretleri, Ürün Görselleri ve Arka Panel Anahtar Kelime Bölümünü içerir. Basitçe söylemek gerekirse, ana bölümleri tarafından özel olarak hazırlanmış beş farklı şema ile ürün sayfası SEO'nun farklı araçlarını kullanarak Amazon satışlarını nasıl artırabileceğinizi anlamak için daha derin adım adım talimatlara göz atmanız gerekecek.

Ürün Promosyonları ve Özel Fırsatlar

Aktif alışveriş yapan kişiler sıklıkla sadece ölçülebilir bir fiyat bulmak için göz attığında oldukça yaygın olan durumdur. daha avantajlı fırsatlar (örneğin, avantajlı nakliye koşulları, sipariş edilen ürüne ekstra ücretsiz gelen ürünler, vb.) veya sıcak promosyon tekliflerinin pazardaki en ucuz fırsatlarla nihai satın alma kararını almasını beklemeye devam etmek Amazon'da satılık bazı iyi talep edilen öğelere sahip olmak için akıllıca olan vasat bir çevrimiçi girişimci bakış açısıyla, bu tür özel ürün promosyonları gerçek bir kurtuluş haline gelebilir En azından hızlı satış artırma ve tamamen ölçülebilir olma konusunda belirli bir ürün kategorisinde lider Amazon satıcısı olarak sizin için sıralama ilerleme - en çok satan fırsatların Amazon'un en tatlı yerinde gösterilmesi (yani doğrudan Satın Alma Kutusu'nda doğrudan beliren olma) yoluyla. ürün promosyonlarını yiyiyor veya en azından sattığınız tek bir ürün için bazı özel satış fırsatlarını deniyor musunuz? Sonuçta, bu sizin için de oldukça iyi çalışabilir. Ve bu tür eylemler, küçük işletme sahiplerinin düşünebileceği kadar pahalı değildir. 


Kendi avantajlarınız için özel fırsatlar kullanarak Amazon satışlarını nasıl artıracağınız aşağıda açıklanmıştır: İhtiyacınız olan şey, ürünlerinizin aktif alışveriş yapan kişiler için daha cazip hale getirilmesinin yolunu seçmektir (yalnızca İngilizce), hemen Amazon Satıcı Merkez hesabınızdan. Tek tek öğeler için standart indirimler, özelleştirilmiş hak talebi kodları, en popüler fırsatlar gibi uygun promosyon fırsatlarını, örneğin sıkı bir zaman çerçevesi ile her dakika dolacak şekilde sınırlandırılmış uygun ürünlerle alışmak için zaman ayırın. (Amazon Yıldırım Fırsatları olarak anılacaktır) ve Amazon Satıcı Merkezi'nde sizin için kişisel olarak özel olarak hazırlanmış promosyon yolları. Nihayet, Amazon pazarında kendisinin de bulunduğu bu tür fırsatlar için başvurmakla, şu anda tam olarak hedefi belirsiz alıcıların kitlenizin kapsamını büyük ölçüde artırabilirsiniz; bu şu an için halen gelişme göstermiyor. Böylelikle, ürün listenizi kesinlikle satışa değer bir şey haline getirmek, birkaç dakika olmasa bile yalnızca birkaç saat içinde tamamen kurulması için tamamen erişilebilir bir görev haline gelir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport