Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon FBA sıralamalarını nasıl artırabilirim?

Amazon'da kâr elde etmek ve satmak istiyorsanız, ancak başlama biçiminize karşı sinirli hissetmek istiyorsanız bu kısa mesaj kullanışlı gelecektir. Bu makalede, Amazon FBA programı aracılığıyla envanteri nasıl satacağınız konusunda size adım adım bir rehber vereceğim.

Bu makale FBA programı aracılığıyla satışa ayrılmış olsa da, Amazon'da satabilir ve öğeleri kendiniz gönderebilirsiniz. Bununla birlikte, Amazon başlayanlar için iş geliştirme sürecinin ilk aşamasında kendilerini güvende hissetmek için yerine getirme hizmetlerini kullanmaları daha iyi.

Amazon'da satış yapmak, kendi patronunuz olma ve ilk milyonunuzu yükseltme şansınız olabilir. Üstelik Amazon ile, karlı ve ölçeklenebilir bir işletmeye dönüştürebileceğiniz değerli bir varlık inşa edebileceksiniz.

Bu nedenle, envanterinizi Amazon'da görünür hale getirmek ve daha fazla satış kazanmak için bu kılavuzu takip etmenizi öneririm. O halde benimle içeri girelim.

Amazon FBA programı nedir ve Amazon FBA sıralamalarını nasıl artırabilirim?

Şimdiye kadar Amazon'da ürün satın aldıysanız Amazon Prime programının iki günlük ücretsiz gönderim sağladığını bilmelisiniz. Kullanıcıların Amazon'u seçmesinin ana nedenlerinden biridir. Kullanışlı ve kaliteli ve hızlı hizmetler sunmaktadır.

Ancak, müşterilerinize ücretsiz ve hızlı gönderim hizmeti sunabileceğinizi düşünün. Satışlarınızı nasıl etkileyebilir ve Amazon FBA sıralamasını nasıl geliştirebilir? Amazon FBA hizmetlerini uyguladığınızda, öğelerinizi bir Amazon deponuza doğrudan gönderebilirsiniz ve diğerlerini sizin için (müşteri desteği, teslimat, sevkıyat vb.) Ilgilenirler. Yani, Amazon'a istediğiniz öğelerin bir özürünü teslim ederseniz perakende olarak, Amazon paketi toplayacak ve bu ürünlerin her birinin satıldıkları gibi size gönderilmesini sağlayacaktır. İhtiyacınız olan her şey ilk çabayı göstermektir ve sonra tüm rutin işler Amazon tarafından idare edilecek iken iş geliştirme üzerine yoğunlaşırsınız.

Bir sonraki paragrafta, size Amazon memnun etme servislerini kullanarak envanterin nasıl perakende satış yapacağını açıklayacağım.

FBA yeni başlayanlar için satış

Amazon satış hesabı oluşturma

Amazon'da satış yapmaya başlamak için FBA Satıcı hesabınızı oluşturmanız gerekir. Burada tek bir satıcı olarak satış yapmak isteyip istemediğinizi veya profesyonel bir Amazon hesabı oluşturup oluşturmadığınızı seçmeniz ve ürünlerinizi toplu olarak satmanız gerekir. Her şeyden ötürü ayda 40 öğeden fazla perakende satış yapacaksanız Profesyonel hesabı uygulamak mantıklıdır. Damla nakliye ile ilgileniyorsanız, tek tek satıcı hesabı sizin için yeterli olacaktır.

Uygun bir hesap türü seçtikten sonra, geçerli e-posta adresinizi kullanarak bir Amazon hesabına giriş yapmanız veya oluşturmanız gerekecektir. Dahası, bir şarj yöntemi, satıcı bilgisi ve doğrulama tanımlamanız gerekir.

Bundan sonra, kimliğinizi mesaj veya arama yoluyla doğrulamanız gerekecek. Şimdi, hesabınız hazır ve satmaya hemen başlayabilirsiniz.

Bu aşamada ihtiyacınız olan tek şey satmak istediğiniz öğeleri listelemektir. İlk aşamada, size gelecekte bir fayda sağlayacak ürünleri piyasaya sürmeniz esastır. Bu ürün fikirleri, kendi deneyiminizden başlayarak ve Amazon aramayla biten herhangi bir yerden gelebilir. En iyi şey, ürün fikirleri listesi oluşturmak ve bu listeyi daraltmak için alaka düzeyi ve satış hacmi ile ilgili her bir maddeyi kontrol etmektir. Üstelik, halihazırda iyi bir satış derecesine sahip ürünleri araştırıp, aynı ürünün hafif bir tadilat veya yenilik fikriyle satıldığını doğrulayabilirsiniz. Onlara bir Alış Kutusu kazanmayacağınız için çok rekabetçi ürünler satmaktan kaçının. Web üzerinde, Amazon ürün araştırmanızla size yardımcı olacak çok sayıda ücretsiz ve ücretli araç bulunmaktadır. Araştırmanızı manuel olarak yapacaksanız, arama hacmini ve her bir ürün için rekabet seviyesini belirlemek için önce rakip ve talep analizi gerçekleştirmelisiniz.

Öğelerinizi Amazon'da listeleyin

Satış hesabınızı tamamladıktan sonra, perakende satış yapmak istediğiniz şeyleri listelemeniz gerekir. İlk ürününüzü eklemek için "Envanter" bölümüne gidip "Ürün ekle" düğmesini tıklamanız gerekir. Burada, ürününüzün adını veya barkodunu kullanarak ürününüzü aramalısınız. Ürününüzü yaratmanız gerekmediğinde, ürettiğiniz eşyaları satarken yalnızca durum geçerlidir.

Bundan sonra, bazı önemli ürün detayları ve özellikleri eklemeniz gerekecek. Girmeniz gereken ana şey şunlardır: - öğenin fiyatı, öğenizin hangi koşulda olduğunu ve Amazon'un öğeyi göndereceğini isteyip istemediğinizi veya kendiniz yaratmak istediğinizi seçin.

Fiyatlandırma politikasından bahsedecek olursak, iş geliştirme başlangıcında envanterinizi pazardaki en düşük fiyattan biraz daha düşük fiyatlandırmanız gerektiğini belirtmek isterim.

Ürün koşulları ne olursa olsun, potansiyel müşterilerinize tam, dürüst ve açıklayıcı bilgileri vermelisiniz. Ayrıca, teklif ederseniz ve ek açıklama yaparsanız satış yapma olasılığınız o kadar yüksek olur. Envanterinizi daha iyi bir durumda satmanızı tavsiye etmiyorum. Olumsuz geri bildirimler, uygunluk, sıralama düşüşü ve diğerleri gibi olumsuz sonuçlara neden olacağı için Amazon sistemi ve müşterilerinizi oynamaya çalışmayın.

Ve son olarak, Amazon'un sizin için müşteri hizmetleri sunması ve sunması için Amazon gerçekleştirme hizmetlerini seçtiğinizden emin olmalısınız. Aslında kararınızı onaylamak için tıklamanız gereken "FBA seçeneğini kullanmak istiyorum" düğmesini tıklar.

Öğelerinizi Amazon öğelerine göre yerine getirme yolları

Bu aşamada, öğelerinizi FBA öğelerine dönüştürmeniz gerekecek. Bunu yapmak için, "envanter" bölümüne gidip "Envanter Yönetimi" seçeneğini seçmeniz gerekecek. Burada "İşlemler" açılır menüsünü bulmanız ve "Amazon tarafından Gerçekleşmiş Olarak Değiştir" işlevini seçmeniz gerekir. Burada, iki Amazon seçeneği arasında seçim yapmanız gerekir - "FBA Etiket Hizmeti" ve "Karma Stok".

Yeni envanter perakende satış yapacaksanız, size "Karma Stok" işlevini kullanmanızı öneririm. Bu özelliğe göre Amazon, ürünlerinizi diğer satıcıların eşleştirme birimleriyle birleştirecek. Bu durumda, müşterileriniz envanterinizi satın alırsa, farklı satıcılardan gelen eşleme veya ilgili birimlerle, ancak müşteriye yakın bir depoda sunulacaktır.

Amazon "FBA Etiket Hizmeti" işlevi sizin için daha da faydalı görünebilir. Bu işleve göre Amazon, öğelerinize bir etiket koyacak, yerine kendiniz yapmayacaksınız. Bir taraftan, Amazon'unuzu güvenilir bir satıcı olarak gören kullanıcıları cezbeden envanterinizi Amazon etiketi ile satıyorsunuz. Başka bir elden çıkartmalarınızı yazdırmayı ve ürünlerinizi etiketlemeyi düşünebilirsiniz. Kalabalığın öne çıkmasına ve markanızın bilinirliğini geliştirmenize yardımcı olur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport