Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Tamamen yeni olduğum için Amazon'taki en üst sıralara hızlıca ulaşabilir miyim?

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, istisnasız olarak tüm iddialı insanlar için başarılı bir e-ticaret işletmesi yürütmek çok daha kolay hale geldi. Dahası, bugün her aktif satıcı belirli bir ürün kategorisinde Amazon'da üst sıralarda yer almak için iyi bir şansa sahiptir. Ve şu anda çevrimiçi olarak tüm işle veya yalnızca iddialı bir yeni üye olan büyük bir perakendecisin, gerçekte hala tamamen yeni olan Amazon'taki en üst seviyelere ulaşmak mümkündür. Ve söylemeye gerek yok, özellikle de küçük bir kapasiteye sahip bir damla nakliye mağazası işletmek söz konusu olduğunda, çevrimiçi işe kaymayı düşünmek için pek çok iyi neden var. Kabul edelim - e-ticaret satışı şimdiye kadar dünyanın en iyi iş fikirleri arasında yer aldığı için tanınmış durumda. Aşağıda, hızlı bir şekilde tereddüt ya da gecikme olmaksızın kendi e-ticaret işletmenizi başlatmanın başlıca avantajları boyunca size rehberlik edeceğim - bunun nedeni, şu anda ülkenizdeki / bölgenizdeki Amazon'da ya da uluslararası düzeyde çevrimiçi olan perakendecilere bu kadar erişilebilir olmamış olmasıdır. Yani, burada gerçekten para kazandıran akıllı bir Amazon satıcısı olmanın birkaç önemli yararı var.

Kendi Yolda Amazon Üzerine Ulaşın

Amazon'da üst sıralara erişmek hiç zor değil, Sektörde sıfır deneyimim var. Her şeyden önce, Amazon çevrimiçi pazarı ile küçük bir işletmenin en önemli avantajları arasında, evinizin güzel konforundan (ya da bunun için en uygun olan diğer alanlardan) sadece her zaman çalışmaktan özgür olduğunuzdur. Bu şekilde, müşteri toplantıları, sıkıcı rutin, işin şu anda ihtiyaç duyduğu yerde fiziksel olarak bulunması için saatler harcamanız gibi her zamanki gibi sıkıcı çalışma konularında can sıkıcı masraflar ve zaman kaybetmeyebilirsiniz. Her şeye sahip olmaktan fayda sağlar. çevrimiçi kurulumunuzla yapılır ve işinizi mümkün olan en esnek şekilde yönetin - eski eski tuğla-harç ticaretiyle gelen ve neredeyse her yerde ve istediğiniz zaman istediğiniz tüm sorunları ortadan kaldırın.

E-ticaret ticaretinin diğer yararlarından biri olan düşük yatırım, muhtemelen çok dar bir bütçeyle (veya neredeyse hiç sıfır başlangıç masrafıyla) küçük bir işletmeyi başlatmanın en güçlü nedeni olabilir. Cidden, dikkat etmeniz gereken şey dışında hiçbir şey hakkında endişelenmeniz gerekmez - çünkü bütün dükkanı kurmanın herhangi bir güçlüğü yoktur ya da satmaya başlamak için yaygın olarak ihtiyaç duyulan tek bir showroom bile kiralamak için para harcarsınız. Üstelik, tüm işi ölçeklendirecek şekilde geliştirmek için her akıllı ve çalışkan satıcı Amazon'da en iyilerden biri olmak için hala mümkündür - ek alanı genişletme ihtiyacınızı ortadan kaldırmak veya günden günümüze hızla büyüyen çabanızı karşılamak. Sonuçta, modern e-ticaret işletmesinin, yüksek ölçeklenebilirlik, daha geniş müşteri hizmetleri, kendi karar verme sürecinizin tamamen kontrol edilebilir bir işlemi, ayrıca genel satışlar ve net kazançlarınız için kapıyı açık tuttuğunu aklınızda tutun düzenli olarak ölçülmüş ve iyi planlanmış.

Sadece Kontrol Edilebilir, Öngörülebilir ve Neredeyse Sınırsız İş Fırsatları Var

Cidden, Amazon'taki en üst noktalara doğru iş seyahatinizi kolaylıkla öngörülebilir ve kontrol edilebilir bir süreçte çevirmek kolaydır.

Modern e-ticaret perakendecileri için tasarlanmış çok çeşitli izleme araçları ve yazılım planlayıcıları ile, sizin için belirlenen ana alışveriş trendlerinden başlayarak, her zaman birkaç şeyden önce, her şeyi gerçekten bilge ve kapsamlı iş planlaması ile yerine getirebilirsiniz. herhangi bir piyasa dalgalanmalarına ve hatta en yaygın kullanıcı tercihleri veya satın alma niyetlerinde neredeyse öngörülebilir değişikliklere hızlıca yanıt vermek için çok avantajlı bir özelliktir. Nihayet, sınır ötesi sınırlarınıza tam anlamıyla sahip olmadığınız göz önüne alındığında, bir gün, bir gün, gelişen ticari girişiminizi, birkaç ülke, coğrafi bölge veya hatta uluslararası kapasite satışının sonraki seviyedeki kuruluşu olma yolunda görebilirsiniz. alıcıların gerçek coğrafi konumunu ve nihai gönderim hedefini gözardı ederek, her potansiyel müşteriye hitap eden, küresel bir kapsama alanında tamamen tahmin edilebilir net kazançlar sunarak. Bütün bunlar söyleniyor, belki kendinizi Amazon satıcısı olarak tanımlamayı düşünmenin zamanı geldi ve hemen iş geliştirme yolunu hemen harekete geçirmeye başlıyor musunuz?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport