Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listelemelerinin TOP'ına ulaşmanın etkili yolları nelerdir?

Kendi işyerinizde olun, Amazon'ı ek perakende platformu olarak kullanmak istiyorsanız veya Amazon'da envanterinizi satmaya başladıysanız, bunlar doğru yerde. Amazon, son bir yılda 73 milyar doların üzerinde gelir sağlayan geniş bir pazardır. Her satıcı potansiyel olarak bu platformda milyonlar kazanabilir. Büyülü bir tarifi yok, sadece sıkı çalışma ve güçlü irade.

Bu kısa yazıda, Amazon listelemelerinin TOP'ına nasıl ulaşabileceğinizle ilgili size etkili ipuçlarını paylaşacağım.

Her şeyden önce Amazon satışlarınızı artırmaya odaklanmaya başlamanızın sebebini anlatmak isterim.

Amazon satışlarında yoğunlaşmaya başlıca nedenler

Amazon, dünyanın dört bir yanındaki e-ticaret gücünü genişletmek için büyük miktarda para yatırıyor. Amazon daima herkesten bir adım önde. Dolayısıyla, ürünlerinizi bu pazar üzerinden perakende olarak satın alırsanız, marka bilinirliğini geliştirip şirketinizin gücünü artırabilirsiniz.

Amazon, müşterilere ait dairelerin kapılarına ürünleri aktarmaya yönelik yeni yenilikçi ortalama yolunu bulmuştur. Federal Aviation Administration, Amazon'un araştırma, test ve mürettebat eğitimi için dron kullanma talebini onayladı. Bu gerçek, Amazon'ın müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapan yenilikçi ve hızlı büyüyen bir e-ticaret platformu olduğunu göstermektedir.

Bir önceki paragrafa devam etmek için Amazon'un müşterileri için en iyi nakliye deneyimini sunduğunu belirtmeliyim. Alışveriş yapan kişiler Amazon'a inanma eğilimindedir çünkü eşyalarınızı gönderirken rahatsız olmazlar.

Amazon listelerinin başında olmak için kanıtlanmış yollar

Ürünlerinizi Amazon'da perakende satış yapmayı düşünüyorsanız veya şu anda bu e-ticaret sistemiyle satıyorsanız, aşağıdaki ipuçları artırmanıza yardımcı olacaktır satışlarınızı artırın ve arama sıralamayı iyileştirin. 

  • Arama motoru optimizasyonu ve dönüşümü için zorlayıcı bir başlık oluşturun

Uzun ve doldurulmuş başlık çoktur Amazon'da, tüm satıcılar "açıklayıcı" kelimesinin anlamını doğru bir şekilde anlayamıyorlardı. Başlıklarınızı açıklayıcı hale getirebilir, her şeyi bir cümlede yazabilirsiniz. Müşterilere listenizin ne olduğu hakkında müşterilere göstermek için hiçbir 500 sözcüğün kullanılmasına gerek yoktur. başlıklar okumak ve anlamak zordur.Ayrıca, anahtar kelime doldurma için hesabınızı yasakladı ve kilitli tutmak riskini çekiyorsunuz.ьBu nedenle anahtar kelime doldurma yerine, ürününüzün güçlü noktalarını mükemmel biçimde tanımlayan en alakalı arama terimlerini kullanabilirsiniz ürün listelemeniz için en alakalı arama terimleri, effic kullanabilirsiniz Semalt Amazon SEO veya AMZ Tracker gibi çevrimiçi araştırma yazılımlarını edinin. Ayrıca, otomatik tamamlama pop-out'unda açılan pencereyi görmek için Amazon'da anahtar kelimeleri manuel olarak arayabilirsiniz.

  • Mermilerinizi açıklayıcı hale getirin ve boşluklarla yüklemeyin

Çoğu Amazon satıcıları, mermilerin biraz mazur gösterdiklerinden, mermilerin listelerini iyi dönüştürülmüş halde bulmalarına yardımcı olun. Mermilerin başlığın altına yerleştirilmesi ve müşterilerin satın alma kararlarını vermeleri için mermileri tamamlamamaları büyük bir eksikliktir. Ayrıca, okunaklı ve kesin olmaları gerektiği için kurşunlarınıza çok fazla kelime yüklememelisiniz. İdeal merminin içinde alakalı bir anahtar kelime bulunur ve müşterilere belirli bir öğeyi kullanarak nasıl yararlanabileceklerini gösterir. Temel kural işleri mümkün olduğunca basit tutmaktır. Mermiler satışa yardımcı olmalı, bu nedenle girişinizi oluştururken müşterinizi aklınızda tutun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport