Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert: Simetrik GÇ Tablolarına HTML Tablolarını Dönüştürmek İçin Bir Kılavuz

Kısaca IOT olarak yazılan bir girdi-çıktı tablosu, satın alım satım ilişkisini tanımlamaktadır bir ekonomik sistem içinde tüketicilerin ve üreticilerin. İktisatta, girdi-çıktı modeli, bölgesel veya ulusal ekonominin çeşitli kollarının karşılıklı bağımlılıklarını temsil eden niceliksel bir ekonomik tekniktir. Wassily Leontief, girdi-çıktı tablolarını ve girdi-çıktı modelini geliştiren ve endüstri çıktılarının alım ve satımları (son ve orta) arasındaki akışları gösteren üretilen ilk kişidir. Ayrıca, ürün çıktılarının satışlarını ve alımlarını resmetti ve ekonomiye katkılarından ötürü Ekonomi dalında Nobel Ödülü aldı.

GÇ (girdi-çıktı) tablolarının veritabanı, istihdam istatistikleri, enerji tüketimi, kirlilik verileri ve Araştırma ve Geliştirme harcama verileri gibi diğer veri kaynaklarının mekanizmalarını yansıtıyor.

Eğer bir HTML tablosunu IO (giriş-çıkış) tablosuna dönüştürmek istiyorsanız, İki temel varsayıma dikkat edin. Birinci varsayım "teknoloji varsayımı" ve ikinci varsayım "sabit satış yapısının varsayımı" dur. Teknoloji varsayımı ya Model A (ürün teknolojisi varsayımları) ya da Model B (endüstri teknolojisi varsayımları) tarafından üretilen ürün-ürün IOT'ini üretebilir. Model A, tüm ürünlerin üretildikleri endüstrilere bakılmaksızın kendi başına üretildiğini varsaymaktadır..Ve Model B, ürün karışımları, doğa ve fiyatlar ne olursa olsun, her endüstrinin ürün üretme yollarına sahip olduğunu varsayar.

HTML tablosunun IO (giriş-çıkış) tablosuna matematiksel dönüşümü, Eurostat (Avrupa Birliği) Tedarik El Kitabı'nda tanımlanan bir modele dayanmaktadır. Aşağıdaki basit adımlarla yapılır:

Adım 1: İlk adım, tedarikin incelenip sonuçlandırılmasını ve matrisin kullanılmasını içerir.

Adım 2: İkinci adımda dikdörtgen tablolar veya HTML tabloları kare tablolara dönüştürülür.

3. Adım: Üçüncü aşamada, alıcıların fiyatlarındaki kareli HTML tablosu basit bir fiyatla SUT'ye dönüştürülür.

Adım 4: Burada, kare SUT'nin basit bir fiyattan simetrik IO (giriş-çıkış) tablosuna dönüşümü, analitik matrisler olsun olmasın.

IO (Giriş-Çıktı) Tablolarının Ölçülmesi:

Giriş-çıkış tablolarının matematiği oldukça açık ve kapsamlı, ancak veri gereksinimleri çok büyük. Bunun nedeni, tüm ekonomik faaliyetlerin gelir ve harcamalarının nihai sonuçlara dahil olmasıdır. Bu nedenle, tüm endüstriler veya işletmeler gerekli bilgileri toplayamazlar ve verilerin kalitesi bir endüstriden diğerine değişir. Çeşitli ülkeler, kurallar ve düzenlemeler belirledi ve GÇ (girdi-çıktı) hesaplarını aylık, üç aylık veya yıllık olarak tahmin etmek için teknikler geliştirdi ve sonuçlar doğru ve güvenilirdi. IO (giriş-çıkış) tablolarıyla, internetten veri toplamak ve düzenlemek kolaydır ve çizelgelere dönüştürmek için farklı araçlar kullanılır. Bununla birlikte, her aletin işleyişi ve özellikleri diğerlerinden farklıdır. Böyle bir araç aynı zamanda ekonomik olarak ilgili sanayi kümelerini tanımlamak için de kullanılır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport