Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı: Ücretsiz Link Çıkarıcı Aracı

Veri çıkarma, şu anda iş dünyasını önde tuttuğu için en güçlü iş rekabet silahı haline geldi. rakipleri. Bununla birlikte, çoğu kuruluş büyük bir zorlukla karşı karşıyadır. Somut bir miktarda veri silmenin düzenli yapılması gerekiyor ancak elle yapılamıyor.

Veri Çıkarma ile Başlıca Zorluklar

Kuruluşlar özel oluşturulmuş bir veri çıkarma aracı, genel bir veri çıkarma aracı kullanma veya bir üçüncü taraf veri kazıyıcı şirket kiralama seçeneklerine sahiptir. Bir veri kazıma şirketi kiralama oldukça pahalı çünkü kullanıma göre ücretlendirildiğinizden ve verilerin düzenli olarak kazındığından emin olabilirsiniz. Aslında, bazı kuruluşlar verileri günlük olarak sıyırır.

Öte yandan, özel yapım araçların sipariş edilmesi de çok pahalı çünkü programcılar kiralamanız gerekecek. Özel bir veri sıyırma aleti geliştirdikten sonra, onlar da kazıma yapmak istediğiniz sitenin türüne göre düzenli olarak çimdiklemeniz gerekecek. Bunun dışında şirketler, içeriklerini kopyalamak zorlaştırmak için web sitelerine düzenli olarak farklı anti-kazıma yapıları koyuyorlar. Dolayısıyla programcılar, özel verilerinizi kazıma aracınızı değiştirmeye devam edecektir. Kısacası, programcılara veri çıkarma aracınızı geliştirmeleri için para ödeyeceksiniz ve sonra onları değiştirmeye siz ödemeye devam edeceksiniz. Dolayısıyla, özel üretilmiş bir alet kullanmak da çok pahalı.

En İyi Veri Kazıma Seçeneği

Şu anda, jenerik veri kazıma araçlarından faydalanmak en iyi seçenek gibi görünüyor, çok hesaplı.Aslında bunlardan bazıları bu makalede tanıtılan gibi tamamen özgür. Birçok kişi aslında jenerik veri kazıyıcı araçların etkili bir miktarının etkili olmadığını düşünüyorlar.Ne yazık ki bu pek doğru değil.Ne bir çoğu anlamıyor ki her veri kazıma aracı belirli veriler kazıma görevleri için tasarlanmıştır. 

Eğer bir veri çıkarma aracı size iyi bir çıktı vermezse, muhtemelen kullandığınız görev için tasarlanmamıştır. Veri çıkarma gereksinimi için tasarlanmış bir tane daha bulun: İşte Northcutt ücretsiz link çıkarıcı aracı Adından, bağlantıların çıkarılması için olduğunu anlamalısınız. Bağlantı çıkarımı dışında başka bir veri çıkarma görevinde kullanmaya karar verirseniz, ondan çok fazla şey beklemeyin.

Northcutt Bağlantı Çıkarıcı Aracına Giriş

Bu araç, Tarayıcı tabanlı olduğu için herhangi bir indirme ve yükleme. Tek yapmanız gereken siteyi ziyaret etmektir. Hedef sitenizin URL'sini girebileceğiniz bir alan var. URL'yi girdikten sonra, altındaki "Devam Et" düğmesini tıklamanız yeterlidir ve sonuçlarınızı 10 saniyeden daha kısa bir sürede alırsınız. Araç hedef web sitenizdeki tüm bağlantıları listeler.

Bağlantıların sağlanan listesi, arama motoru optimizasyonu (SEO) ve web analizi için kullanılabilir. Sizi etkileyecek olan şey aracın basitliği. Hatta çocuklar bunu kullanabilir. Bağlantıları döndürme hızı başka bir önemli özelliği belirtmektir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport