Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Google Web İndirimi İçin 3 Serbest Uzantı - Semalt İnceleme

Uzatma, web tarayıcınıza ekstra özellikler katan küçük bir uygulamadır. Şaşırtıcı bir şekilde, Google Chrome Web Mağazası'nda web sayfalarını ücretsiz indirmeye yardımcı olan düzinelerce uzantıya sahiptir. Google web indirmesini bu etkileşimli uzantılarla yönetebilirsiniz. Tamamen indirildikten ve etkinleştirildiğinde, URL alanının yanında bu uzantının küçük bir simgesi görürsünüz. Google web indirmesi için ücretsiz ve kapsamlı bir uzantı istiyor musunuz? Web sitelerinden içeriğin, resimlerin ve videoların indirilmesinin kolay olmadığını söyleyen ve bu görevi sıradan araçlar ve hizmetler ile gerçekleştiremezsiniz. Ancak, bazı Google Chrome uzantıları işlemi birkaç tıklama ile basitleştirebilir.

1. PageArchiver

PageArchiver, Google web indirmeyi ücretsiz olarak hedeflemenizi sağlar ve internette etkileşimli bir uzantıdır. 80'den fazla dilde sanal klavye, tam IME'ler ve 25'den fazla farklı komut dosyası için doğrudan sesli çevirme ve 30'un üzerinde dilde el yazısı girişi sağlar. Çevrimdışı okumak için web sayfalarını kolayca arşivleyebilirsiniz ve PageArchiver, dosyaları indirdiğiniz HTML'lere aktarır, böylece indirilen web sayfalarını düzenlemenizi kolaylaştırır. WYSIWYG düzenleyicisiyle web belgelerinize notlar ekleyebilir, etiketler ekleyebilir, arşivleri derecelendirebilir ve Google arama sonuçlarını ücretsiz filtreleyebilirsiniz.

2. SingleFile

Ücretsiz Google web sayfalarını indirmek ister misiniz? Bir Google web indiricisi mi arıyorsunuz? SingleFile, web sayfalarını tek bir HTML dosyasına arşivler ve PageArchiver'a bir alternatiftir. Google web indirmesi için en iyi uygulamalardan biridir ve kurulumu kolaydır. Web sayfasını belirtmeniz ve tam indirilene kadar beklemeniz gerekir. Tüm öğelerin doğru yüklendiğinden emin olmak için, dinamik belge öğelerinin üzerine gelmek iyi bir fikir. Bir sonraki adımda, web tarayıcınızdaki SingleFile simgesini tıklamanız ve İndir düğmesini tıklamanız gerekir. Kaliteden ödün vermeden kısmen veya bütün web sitesini işlemek için bu uygulamayı düzenli olarak kullanabilirsiniz. SingleFile, web yöneticileri ve içerik küratörleri için ön seçimdir ve Google web sayfalarını indirmesini kolaylaştırır. Tamamen etkinleştirildikten sonra, dinamik siteleri hedeflemek için ihtiyaç duyduğunuz sekmelere anında erişebilirsiniz.

3. Web Kazıyıcı

Bir Google web downloader mı arıyorsunuz? Web kazıyıcı, çalışmalarınızı gerçekleştirmenize yardımcı olan etkileşimli ve güçlü bir web uzantısıdır. İnternetteki en iyi ve en kullanışlı veri toplama servislerinden biridir. Web kazıyıcı ile, Google web indirmesini mümkün kılmak için kolayca bir plan (site haritası) oluşturabilirsiniz. Ayrıca web sitenizin nasıl geçileceğini ve nelerin çıkarılacağına da karar verebilirsiniz. Site haritaları ile bu araç web sayfalarınızda gereksinimlerinize göre kolayca gezinecek ve kaliteden ödün vermeksizin veri ayıklayacaktır. Kazıma sonucu elde edilen veriler JSON ve CSV dosyalarına aktarılabilir. Çoklu veri seçim türlerini destekler ve Kimono Labs ve Import.io'ya iyi bir alternatiftir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport