Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, Bir Blog'u Nasıl Kazıyacağımızı Anlatıyor

İnternetten verileri silmek ister misiniz? Güvenilir bir web tarayıcısı mı arıyorsunuz? Bir web tarayıcısı, bot veya örümcek olarak da bilinir, sistematik olarak web indeksleme amacıyla interneti tarar. Arama motorları, web içeriğini güncellemek ve web tarayıcılarının sağladığı bilgilere dayanarak siteleri sıralamak için farklı örümcekler, botlar ve tarayıcılar kullanmaktadır. Benzer şekilde, webmasterlar, arama motorlarının web sayfalarını sıralamalarını kolaylaştırmak için farklı botlar ve örümcekler kullanırlar.

Bu tarayıcılar günlük olarak milyonlarca web sitesinin ve blogun kaynaklarını tüketir ve endeksler. Web tarayıcılarının erişebilecekleri geniş bir sayfa koleksiyonuna sahip olmaları durumunda yükleme ve zamanlama konularıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Web sayfalarının sayısı son derece büyüktür ve en iyi botlar, örümcekler ve web tarayıcıları bile eksiksiz bir dizin oluşturma yeteneğine sahip değildir. Bununla birlikte, DeepCrawl, webmasterların ve arama motorlarının farklı web sayfalarını dizine eklemelerini kolaylaştırır.

DeepCrawl'e genel bir bakış:

DeepCrawl farklı köprüler ve HTML kodlarını doğrular. Verileri internetten sıyırmak ve bir seferinde farklı web sayfalarını taramak için kullanılır. Programlanabilir olarak daha ileri işleme için World Wide Web'den belirli bilgileri yakalamak istiyor musunuz? DeepCrawl ile, aynı anda birden fazla görev gerçekleştirebilir ve çok fazla zaman ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Bu araç, web sayfalarında gezinir, yararlı bilgileri çıkarır ve sitenizi uygun bir şekilde dizine eklemenize yardımcı olur.

Web sayfalarını dizine eklemek için DeepCrawl nasıl kullanılır?

 1. Adım: Alan yapısını anlayın: 

İlk adım DeepCrawl'i kurmaktır.Trawlamaya başlamadan önce, web sitenizin alan yapısını anlamanız iyi bir şey .Bu alandaki www / www olmayan veya http / https alanına gidin.

 Adım 2: Test taramasını çalıştırın: 

Siz siz de bir web sitesinin bir alt alan kullanıp kullanmadığınızı belirlemek zorundasınız. küçük web taramasıyla işleme başlayabilir ve web sitenizdeki olası sorunları arayabilir ve web sitesinin taranıp taranamayacağını da kontrol etmeniz gerekir.Bunun için, "Tarama Sınırını" düşük miktara ayarlamanız gerekir. İlk denetimin daha verimli ve doğru olmasını sağlayacak ve sonuçları elde etmek için saatlerce beklemek zorunda değilsiniz 401 gibi hata kodlarıyla dönen tüm URL'ler otomatik olarak reddedilir.

 Adım # 3: Tarama kısıtlamalarını ekleyin: 

Bir sonraki adımda, gereksiz sayfaları hariç tutarak taramanın boyutunu küçültebilirsiniz. Kısıtlamaları eklemek, n önemsiz veya faydasız olan URL'leri taramanızda zaman harcıyorsun. Bunun için, "Gelişmiş Ayarlar" da Parametreleri Kaldır düğmesini tıklamanız ve önemsiz olan URL'leri eklemeniz gerekir.DeepCrawl'ın "Robots Overwrite" özelliği, özel bir robots.txt dosyasıyla hariç tutulabilen ek URL'leri belirlememizi sağlar; yeni dosyaları canlı ortamlara doğru iten etkileri test ederiz.

Web sayfalarınızı hızlı bir hızda dizinlemek için "Sayfa Gruplama" özelliğini kullanabilirsiniz.

 Adım # 4: Sonuçlarınızı test edin: 

DeepCrawl tüm web sayfalarını dizine eklediğinde, bir sonraki adım değişiklikleri test etmek ve yapılandırmanızın doğru olduğundan emin olmak için buradan yapabilirsiniz daha derinlemesine taramayı çalıştırmadan önce "Tarama Sınırını" artırın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport