Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Sizin İçin En İyi Görüntü Ripper Yazılımını öneriyor

Bu dijital çağda akıllı telefonlarımızla daha fazla fotoğraf çekmeye ve kişisel kameralar bir nedeni veya diğer. İnternet, site görüntü ripper yazılımının bir sürü özelliğine sahiptir ve bu araçlar her türlü, boyut ve istatistik resimlerini koparmak için kullanılır. Daha sonra bu fotoğrafları Instagram, Facebook ve Twitter'da veya özel bir blog'da kullanabilirsiniz. Doğru türdeki görüntü ripper yazılımını seçmek söz konusu olduğunda, hedef resimlerinizin sayısını veya kapsamını bilmek önemlidir. Burada bu konuda en iyi seçeneklerden bazılarını tartıştık.

1. NeoDownloader:

NeoDownloader profesyoneller ve profesyonel olmayan profesyoneller için mükemmel bir görüntü ripper aracıdır. Yazılım, kazınmış görüntüleri rahatça ve hızlı bir şekilde sağlar. Görüntüleri sabit diskinize indirebilir veya doğrudan sosyal medya profilinize veya kişisel web sitenize yükleyebilirsiniz. NeoDownloader, bir sitenin birden çok görüntüsünü kopyalayabilir ve ihtiyaçlarınıza göre indirme biçimini seçebilirsiniz. Artı, bu hizmet birden fazla galeri ile birlikte gelir ve fotoğrafları, MP3 dosyalarını ve videoları herhangi bir dinamik siteden sıyırmak için kullanılabilir. Toplu indirme yeteneklerinin yanısıra, bu hizmet bir medya oynatıcı ve işinizi kolaylaştırmak için bir ortam görüntüleyici ile birlikte gelir.

2. Ücretsiz Resimli İndirici

NeoDownloader gibi Bedava Resim Downloader internetten resimleri koparmak için kullanılır. Şüphesiz, en iyi site görüntü ripper yazılımlarından biridir ve fotoğrafları dinamik sitelerden ve sosyal medya web sitelerinden indirmek için kullanılır. En belirgin özelliklerinden biri Free Image Downloader'ın tüm işletim sistemleriyle uyumlu olması ve başlamak için hiçbir yapılandırmaya ihtiyaç duyulmamasıdır. Tek yapmanız gereken web sitenizin URL'sini belirtmek ve İndir düğmesine tıklayın. Bu araç birkaç saniye içinde fotoğrafları koparacak ve kaliteden ödün vermeden sabit diskinize indirecektir. Ayrıca Javascript, Ajax, çerezler ve yönlendirme içeren siteleri hedeflemek için kullanılır. Yazılım ile kolayca HTML sayfaları oluşturabilir ve indirdiğiniz resimlerinize farklı stiller ve temel renkler ekleyebilirsiniz. Verileri bir yerel dosya biçiminde saklar ve böylece birden fazla fotoğrafa erişmenizi kolaylaştırır.

3. Resim Ripper

Resim Ripper, bir web sitesinden fotoğrafları kopyalamak veya indirmek için mükemmel bir yoldur. Araç, içerik küratörleri ve web yöneticileri için tasarlandı ve herhangi bir galeri web sitesinde birden fazla fotoğraf ve videoyu kopyalamasına yardımcı oldu. Bu hizmetle barındırma web sitelerini, fotoğraf stok sitelerini, küçük resim galerisi web sitelerini ve haber yayın kanallarını hedefleyebilirsiniz. Özelleştirilebilir bir tarama motoru sunan ve işinizi kolaylaştıracak farklı seçeneklere sahip web tabanlı bir uygulamadır.

4. Aşırı Resim Bulma Aracı

Son olarak, en azından, Aşırı Resim Bulucu, birden fazla web sayfasını hedeflemek için kullanılabilen güçlü site görüntüsü kopyalama yazılımıdır. zaman. Bu araç bize istenen resimleri, video ve ses dosyalarını indirmemizi sağlar; aynı zamanda kaliteden ödün vermeden bir siteden metin ve HTML yazmak için kullanabilirsiniz. Programı gereksinimlerimize göre yapılandırabilir ve anahtar kelimelerimize dayanarak görüntüleri kopyalayabiliriz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport