Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Tavsiyesi - Web Sayfalarını İndirmeye Yardımcı En Güçlü Araçlar

Geribildirim gönderdiğiniz müsait bir şey için Web'de arama yaptınız mı? bul onu? Oldukça sinir bozucu ve sorun, çevrimdışı kullanımlar için web sitesi sayfalarını indirmek için zaman ayırmadığınızda geliyor. Elbette, web içeriğini kopyalamak mümkündür ve WiFi'nizi tekrar tekrar bağlamanıza gerek kalmadan bu belirli sayfaları kontrol etmek için zaman ve enerjinizi bir ölçüde tasarruf edebilirsiniz.

Şans eseri, çevrimdışı okumak için web sitesi sayfalarını indirmeye yardım eden bazı etkileşimli araçlar ve yazılımlar var. Ayrıca, bu hizmetlerle snippet'leri, resimleri ve videoları kaydedebilirsiniz.

1. Cep:

Pocket, aynı zamanda Read It Later olarak da bilinir, ağdaki en iyi ve en güçlü araçlardan biridir. Dünyada yüzlerce ila binlerce aboneye sahiptir ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilinir. Pocket ile web sayfalarını rahatça indirebilir veya kaydedebilirsiniz. 300'den fazla uygulamayla bütünleştirilmiştir ve hem akıllı telefonunuz hem de PC'niz ile uyumludur. Artı, bu aracı Facebook ve Twitter postalarını indirmek için kullanabilir ve arkadaşlarınız ve aileniz ile özel Pocket app oluşturup paylaşabilirsiniz. Resmi Web sitesinde bir hesaba kaydolmanız ve Pocket kurmanız gerekecekti. Kurulum tamamlandıktan sonra, tarayıcınızda bu uygulamayı kullanmak için tıklanabilecek bir düğme görürsünüz.

2. Wayback Machine:

Pocket gibi Wayback Machine daha sonra okumak için web sitesi sayfalarını indirmek için mükemmel ve güvenilir bir araçtır. Bu hizmet İnternet Arşivi tarafından barındırılıyor ve geçmişte farklı web sayfalarının nasıl göründüğünü görmemizi sağlıyor. İstediğiniz sayıda web sayfasını indirmek veya kaydetmek için bu programı kullanabilirsiniz. Aynı web sayfasının birden fazla sürümünü oluşturmak için Wayback Machine'i de kullanabilirsiniz ve bilgisayarınızda farklı biçimlerde saklayabilirsiniz. Bu, çoktan gitmiş olan bir web sayfasından veri almak istiyorsan, Wayback Machine'in fotoğraflarını rahatça alması ihtimali var demektir.

3. Okunabilirlik:

Okunabilirlik, aynı anda farklı web sayfalarını kaydetmek için en iyi ve en güvenilir araçlardan biridir. Öncelikle bir siteden gereksiz dağınıklığı yok eder. En sevdiğiniz sayfalara çevrimdışı iken erişiyorsanız veya sitenin tamamını indirmek istiyorsanız, Okunabilirlik sizin için doğru bir uygulamadır. Herhangi bir reklam, flash içeriği ve rahatsız edici görüntüler gerektirmeden bir web sayfasını indirmek için kullanılabilir. Okunabilirlik kullanıcı dostu bir uygulamadır ve birçok özellik ve seçenek ile birlikte gelir. Bir seferde birden fazla siteyi hedeflemenizi sağlar ve enerjinizi azaltır.

4. Evernote:

Evernote web sitesi sayfalarını indirmek için en yaygın ve en yaygın kullanılan uygulamadır. Kaliteden ödün vermeden web içeriğini klibi ve kaydetmenize olanak tanır. Evernote'u profesyonel ve kişisel amaçlar için kullanabilirsiniz. Kullanımı kolaydır ve ücretsiz bir hesap için kaydolmanız gerekir. Sayfaları sessiz, videolar ve resimler olmadan kaydetmek isterseniz, Evernote işinizi kolaylaştıracaktır. PC'lere ve akıllı telefonlara ayrılmıştır ve tüm işletim sistemleriyle uyumludur.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport