Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı En İyi Web Sitesi Görüntü Downloader Yazılımı Üzerine

İnternet'te sayısız web sitesi görüntüsü indiricisi ve uygulaması var, ancak çoğu başarısız istenen görevleri doğru bir şekilde yerine getirmek. Uygun bir web sitesi görüntüsü indiricisini seçmeye gelince, aracınızın Pinterest, Imgur, Flickr, Bing, Facebook, Instagram ve Tumblr fotoğrafları hedefleme yeteneğine sahip olduğundan emin olmalısınız.

Bazı araçlar basit sitelerden görüntüler indirebilirken, diğerleri dinamik web sayfalarını hedeflemek için kullanılır. İnternetteki en iyi ve en güçlü web sitesi görüntüleri indirme programı nedir? Burada bu konuda birkaç seçenek tartıştık.

1. Bulk Download Images

En iyi ve en ünlü web sitesi görüntüsü indiricisi yazılımlarından biridir. Toplu Yükleme Görüntüleri, web'den toplu fotoğrafları sıyırıp indirmenize olanak tanıyan basit, kullanımı kolay ve güçlü bir Chrome uzantısıdır. Tam olarak kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, bu uygulama tek tek veya diğer benzer uygulamalarla birlikte kullanılabilir. Küçük düzenlemeleri gerçekleştirmenin esnek bir yoludur ve indirdiğiniz fotoğrafların renklerini değiştirmenize yardımcı olur. Ayrıca resimleri türlerine, biçimlerine ve boyutlarına göre filtreleyebilirsiniz ve program resmi hem çevrimdışı hem de çevrimiçi görüntülemenizi sağlayacaktır. Şüphesiz, Bulk Download Images, webmasterlar, resim editörleri, içerik yazarları ve web sitesi tasarımcıları için doğru seçim. Grafik tasarımcıları, görüntülerin slayt gösterilerini oluşturmak ve ekran yakalama görevlerini gerçekleştirmek için bu uzantıyı da kullanabilirler.

2. Mihov Resim Downloader

Hem web geliştiricileri hem de grafik tasarımcıları için kapsamlı ve kullanışlı bir web sitesi görüntüleri indirme yazılımı. Mihov Picture Downloader, basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve uygulama, internette birden fazla fotoğrafı sıyırmak için kullanılabilir. Açıktır ve yapılandırmalar ve ayrıntılı prosedürler gerektirmez. Başlamak için web sitesi URL'sini girmeniz, istediğiniz resim formatını seçmeniz ve Sayfayı Yükle butonuna tıklamanız yeterlidir. Yazılım, fotoğrafları tarayacak ve resimleri kısmen veya tamamen indirmenizi kolaylaştıran bir dosya biçiminde görüntülenecektir. Program özellikle toplu iş modunda web sitesi fotoğrafları indirmek için tasarlanmıştır ve tek bir tıklama ile birden fazla web sayfalarını hedefleyebilirsiniz. Ayrıca, Ajax, JavaScript, şifreler, çerezler ve yönlendirme içeren web sitelerinden resimleri indirebilirsiniz.

3. Amor Fotoğraf Downloader

Amor Photo Downloader en iyi ve en yararlı web sitesi görüntüleri downloader programlarından biridir. Farklı web sayfalarındaki fotoğrafları rahatça kazmanıza olanak tanır. Amor Photo Downloader, görüntüleri organize bir biçimde sunmanızı kolaylaştıran bir ücretsiz yazılımdır. Fotoğraflar sabit diskinize yüklendikten sonra, onları sosyal medya sitelerinde paylaşmak veya anında kendi blogunuza yüklemek için Amor Photo Downloader'ı kullanabilirsiniz.

4. Pick ve Posta

Sizin için başka bir ücretsiz web sitesi görüntüleri indiricisidir. Pick ve Zip, Vine, Twitter ve Facebook'un farklı fotoğraf ve videolarını hedeflemenize olanak tanır. Görüntülerin indirilmesinin yanı sıra, araç onlar için yedekleme yapmak için kullanılır. Fotoğraf galerinizdeki arkadaşlarınızı da bu hizmetle etiketleyebilir ve zaman ve enerjiden tasarruf ederek aynı anda birden fazla görev gerçekleştirebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport