Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha iyi satış olanakları bulmak için bir Amazon ürün araştırması nasıl yürütülebilir?

Amazon yeni başlayanların çoğu, Amazon'da satılacak doğru ürünlerin nasıl bulunacağı sorusuyla yüzleşirler. İlk iş geliştirme ve optimizasyon aşamasında bu sorunları çözmek, gelecek Amazon başarısı için gereklidir.

Web'de, Amazon'da nasıl satışa başlanacağına ilişkin bazı ipuçları sağlayan bir sürü kılavuz var. Bununla birlikte, satılacak en kârlı ürünleri almaya nereden başlayacağına dair ayrıntılı bilgi eksikliği var. Bu kısa kılavuzda Amazon'da satılacak, ancak çok rekabetçi olmayan, karlı bir ürün bulma adım adım bir kılavuz vereceğim.

E-ticaret işiniz için daha iyi ürün fikirleri bulmak için Amazon ürün araştırma nasıl yapılır?

Amazon platformunu dikkatlice araştırmaya ve doğru ürünü seçip doğru ürünleri bulmak için zaman ayırmak önemlidir. Bu paragrafta, Amazon küresel pazarda satılacak en iyi ürünü bulmanız için yapmanız gereken temel araştırma aşamalarını inceleyeceğim.

Amazon'da zaten iyi satan şeylerden iyi fikirler bulmak için Amazon'u inceleyin

Amazon'da iyi ürün fikirleri bulmanın en basit yolu, Amazon En Çok Satılanlar Listesine bakmaktır. Bu, her bir ürün kategorisindeki en çok satılan tüm ürünlerin toplandığı bir listedir. İşte şu anda Amazon'da iyi satan TOP-100 ürünleri hakkında fikir sahibi olabileceksiniz. Bu, bu ürünlerin satışa başlarsanız size büyük bir kâr getireceği anlamına gelir. Bununla birlikte, bu ürünlerin son derece rekabetçi görünebileceğini ve dikkatlerini çekmek için müşterilere en azından biraz farklı veya yeni bir şey sağlamanız gerektiğini unutmayın.

Amazon ürün araştırmalarının bir başka yararı, zaten Amazon'da satılan bir öğeyi bulabilmeniz ve daha sonra ürünü zaten üreten bir tedarikçi bulmanızdır. Dolayısıyla ihtiyacınız olan her şey etiketinizi veya ambalajınızı yaratmaktır. Amazon üzerinde araştırma yaparken, bazı özel kriterlere

uyduğunuzdan emin olun. Öncelikle, ürünün ağırlığına dikkat etmeniz gerekir. satacak İdeal varyant, birkaç liradan daha hafif olmayan küçük ve hafif bir üründür. Daha büyük ürünler, ürününüzün nakliye masrafında büyük fark yaratacaktır. Üstelik, basit olan, kolayca kırılmayacak veya komplikasyonları olan ürünleri almak mantıklı. Kırılgan bir ürün seçerseniz, geri ödemeler ve müşteri şikayetleri ile sonuçlanabilirsiniz.

Çok pahalı veya çok ucuz ürünleri seçmeyin. İdeal varyant, 10 dolardan fazla satabileceğiniz ve en az% 30 kar marjı elde edebileceğiniz bir üründür. Size rekabetçi bir fiyatlandırma politikası izlemenize ve müşterilerinize indirimler ve satışlar sunma imkanı sunar.

Ayrıca piyasada bir şekilde öne çıkabileceğiniz ürünleri almak çok önemlidir veya pazarda Amazon'da satmak için daha iyi bir ürün bulabilirsiniz.

E-ticaret satıcısı olarak, duygusal memnuniyeti getiren ürünleri almanız gerekir. Bu yüzden biraz ilgi duyacak veya tutkulu olacak ürünleri bulmak makul.

Son olarak, yeni ürün fikirleri ararken, genel iş resmi hakkında önceden düşünmelisiniz. Girmek istediğiniz pazarın ve nişin işinizin ihtiyaçlarını ve amaçlarını karşılayıp karşılamayacağını düşünmelisiniz.

Amazon'daki karlı piyasaları doğrulama

Amazon iş geliştirme için kârlı ürünler bulduğunuzda, yerleştirildikleri pazarın potansiyel olarak satması için değerli olup olmadığını belirlemelisiniz.

Belli pazarın kârlılığını belirlemek için AMZ Anahtar Kelime Aracı veya Jungle Scout gibi mevcut Amazon araştırma araçlarından birini uygulayabilirsiniz. Bu araçlar, ürünlerin satış verilerini size sağlayacak, böylece rakiplerin günlük olarak ne kadar satış yaptıklarını kontrol edebilirsiniz. Elde edilen analitik verileri araştırdığınızda, pazar rekabetini ve karlılığı analiz edebileceksiniz.

Ürünü Amazon'da satmaya başlamadan önce belirli pazardaki rekabet seviyesini analiz etmelisiniz. orada yarışabildiğinizden eminiz. Bu pazar çok rekabetçi ve çok sayıda ilgili teklif sunuyorsa, ürünlerinizi potansiyel müşterilerinize görünür kılmak için çok zaman ve çaba harcamalısınız.

Belirli pazarın rekabet seviyesini analiz etmek için incelemelere bakmanız ve sunulan ürünlerin kalitesi dikkat etmeniz gereken önemli bir bölümdür. F TOP yarışmacıların binlerce olumlu geribildirim ve iyi satış geçmişi var, o zaman sizinle yarışmak çok zor olacak. Bunun için, kaç tane incelemeye sahip olduklarını not etmek için tüm TOP rakip işletme profillerini araştırdığınızdan emin olun. Rakiplerinizde birkaç yüz incelemeniz varsa, bu pazar nişine hakim olmak oldukça kolay olacak.

Özel etiket potansiyeli olup olmadığını görmek için Alibaba e-ticaret platformunu kontrol edin

Ürün araştırmanızın son aşamasında bazı üreticilerin ve tedarikçiler zaten seçtiğiniz ürünü yapıyor. Bu ürünlerin özel etiketlenmesi için bir potansiyel olduğundan emin olmanız gerekir. İhtiyacınız olan her şey, bu ürünü yapan potansiyel tedarikçilerin ve üreticilerin listesini görmek için Alibaba arama kutusuna ürün adının ilk harfini yazmanızdır. Burada ürünün toptan değerini kontrol edebilir ve potansiyel olarak satabileceğiniz farklı ürün çeşitlerini görebilirsiniz.

Elde edilen veriler seçtiğiniz ürünlerin Amazon'da satılmaya uygun olduğunu doğrulayacaktır. Size daha iyi Amazon arama kararı verme konusundaki araştırmanızı bir araya getirmenizde size yardımcı olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport