Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ürünlerimi Amazon detay sayfasında çok fazla zaman ve emek ödemeden listeye nasıl alırım?

Bazı nedenlerden dolayı, çok fazla çevrimiçi satıcı yeni başlayanlar genellikle belirli bir e-ticaret platformunda listelenen ürünlerini edinmek için ne getirdiğinde hayal kırıklığına uğradılar ve oradaki ürün hedefi için tam olarak hedeflenmiş ürün arama yöntemini optimize etme yoluna gitti. Aslında, ürününüzü listelemekle ilgili tüm çalışma öğeleri nihayet canlı yayınlamadan önce tüm iş başlangıç aşamaları olmalıdır. Özellikle Amazon ayrıntılar sayfasına gelince, bu basit kuralın bir istisnası değildir. Demek istediğim, her şeyi yerine getirmek o kadar da zor değildir ya da en azından her şeyi, daha basit bir şekilde bütün görevin yerine getirmesinden fayda sağlayacak şekilde kapıyı açık bırakıyor demektir. Tabii ki, bu asla gerçek bir pasta parçası olmayacak, ancak Amazon bir ayrıntı sayfasını kurmanın yolu, özellikle burada yeni iseniz, ilk görünenden çok daha kolay hale gelebilir. Yani, bir kere, tüm belgelerle ve Amazon'da satacağınız ürünlerle birlikte, satışa sunduğunuz öğelere çevrimiçi aramada yeterli seviyede pozlama vermek için ayrıntı sayfası oluşturarak - Aslında sadece bir saat meselesidir (hatta birkaç dakika demeye cesaret ederim).

Tabii ki, en yakın rakipler üzerine derinlemesine pazarlama araştırması, bunun için harcanan saati alabilir, en başarılı bulguları en başarılılarla gördüğünden emin olmak için rakip satıcıları, neyin iyi gözükmediğini açıkça ortaya koyan ortada ortadan kaldırılmalı ya da hiç dikkate alınmadan bırakılmalıdır. Ancak Amazon detay sayfanızı tamamlamanın birkaç kolay yolu var - bu çok yıldırıcı, zaman alan ve bazen gerçekten emek yoğun olan çalışmalara ihtiyaç duymazsanız size ne diyeceksem?

Amazon Ürünlerini Nasıl Listeleyebilirsiniz - Hızla ve Kolaylıkla

Bir şey, ürünlerinizi listeleme sürecini açmak, onlarla sahip olduğunuz tüm Amazon ayrıntı sayfasını optimize etmek oldukça kolaydır ve kendinize daha fazla alışveriş yapan kişi soruları için çevrimiçi arama yapmanızın (veya her bir öğe kategorisiyle yakından alakalı anahtar kelime terimlerinin kullanılması) genel olarak neredeyse zahmetsizce yapılmasını sağlarsınız. Basitçe söylemek gerekirse, Amazon şablon benzeri yöntemlerden başlayarak (onlarla uğraşırken halihazırda yarı işi bitmiş haldeyken), gerçekten belirgin olan eylemler planlarından başlayarak, Amazon ayrıntı sayfanızla her şeyi elde etmenin çok basit ve hızlı yolları vardır. sorunsuz bir şekilde uygulanır. Söyleniyor, sonuçta şu noktaya dikkat edelim - Amazon ayrıntı sayfanızın gerçek satışlarınızı etkili bir şekilde daha hızlı ve daha iyi sürdürebilmenize yardımcı olmak için kullanabileceğiniz dört özellikli yöntem var. Bu nedenle, Size Özel Liste özel bir planı denemekle sonuçlandırmak için halihazırda Mevcut Liste, Tarama-To-List yöntemini ve bir "Olması Beklenen" Çok Listeleme "Özelliğini nasıl kullanacağınızı gösterenle başlayacağım Şablonlar - hepsi gerçekten çok kalabalık çevrimiçi pazarda farklı ürünler yığınları satan pek çok satıcı tarafından - aşırı miktarda yapılacak şeylerle boğulmadan veya çok fazla yatırım yapmak için bir zorunlulukla karşı karşıyayalnız - kanıtlanmış bir sonuca ulaştı değerli zaman, itiraf etmeliyim.

Varlıkların Listesi Var

Cidden, mevcut bir Amazon ayrıntı sayfasını kullanmayı öneren fikir - sadece yeni oluşturulan yeni sayfanızla eşleşmesini sağlamak biri o kadar da kötü değil. Dahası, farklı Amazon pazarları genelde pek çok farklı ürün kategorisini ve ayrı satıcının sayısız sayısız kitlesinin satışa sunduğu ayrı öğeleri içeriyor olmasıdır. Olduğu söyleniyor, aynı ürünün muhtemelen sadece bir kez değil de görüntülenebileceği belli oluyor. Bu nedenle, eğer verilen her öge sürekli olarak aramada tekrar tekrar görüntülenmeye devam edebilir. Böyle korkunç bir karmaşanın ortadan kaldırılması için Amazon'un A9 algoritması kullanışlı bir ürün eşleme seçeneği sunar. Bu özellik, her satıcıya kendi Amazon ayrıntı sayfasını zaten orada bulunan başka herhangi biriyle kontrol etmesine yardım etmek içindir. Her şey basittir - eşleştiğinizde Amazon, bundan sonra o ürünün detay sayfasında görüntülenmesi için fiyatlandırma, sevkıyat şekli, fiyatlandırma vb. Gibi kendi ortak teklif ayrıntılarınızı eklemenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle, piyasada ilk kez listelenen yepyeni bir öğe elde etmeyeceğiniz göz önüne alındığinde (aksi takdirde, yalnızca yine de yeni bir ürün ayrıntısı sayfası yaratmaktan başka şeye sahip değilsiniz), her zaman Geçmişte satıcılar tarafından listelenen aynı ürünü sunan mevcut fırsatlar. Yani, bir kez Amazon Satıcı Merkezi'ndeyseniz, eşleşen ürünleri filtrelemeye başlamanız için bir liste seçeneği bulunur. Bu şekilde tek ihtiyacınız olan şey, kendi Satıcı Hesabı'nı kullanarak kontrol etmektir. Ardından, basit bir adım adım prosedürü uygulayın - ki bu sadece birkaç tıklama meselesi - ve işiniz bittiğinde, her şey kendi Amazon ayrıntı sayfanızla yerinde duruyor ve sonra bunun üzerine fazla zaman harcamıyorsunuz herşey.

Tarama-Liste Yöntemi

Amazon detay sayfasının en iyi şekilde yapılmasının bir başka yolu, ücretsiz bir Satıcı Uygulaması indirmektir. Bunu yaptığınızda, uygulama kendisi, kendi ürünlerinizdeki barkodları (örneğin, UPC, EAN veya ISBN) taramanıza yalnızca varsayılan olarak her verilen öğenin çoğunda erişmenize izin verebilir. Bu şekilde, burada ihtiyacınız olan tek şey, daha doğru olmak için sağ üst köşede bulunan, Amazon Satıcı Uygulamanın ana ekranında yaygın olarak bulunan "Tarama" düğmesine basmaktır. Sonuç olarak (elbette, barkodun satıldığı belirli bir Amazon pazarında zaten mevcut olması durumunda), öğenizi halihazırdaki Amazon ayrıntı sayfasına hızlı bir şekilde eşleştirebilirsiniz - yalnızca istediğiniz her şeyi ilişkilendirebilirsiniz. orada sadece bu amaç için taradığınız bir barkodla listelemek. Bu şekilde, sizin için yapılması gereken son şey, kendi özel teklif ayrıntılarınızı ekleyeceksiniz. Neredeyse her şeyin neredeyse tamamen kendi kendine açıklayıcı olduğu göz önüne alındığında, görevle hiç zorlanmayacaksınız. Bir kez daha, Listeye Tara Yöntemini kullanmanız gereken tek şey, Amazon Satış Sahibinin yüklenmesidir - ya Google Play Market veya iOS App Store'dan. Bu kadar!

Amazon'da birden fazla ürün listelemek isterseniz, bu amaca yönelik olarak "Olası bir" Çok Listeleme "özelliğini (ayrıca" Hazırlayan Listeler "aracı olarak da bilinir) ana sayfasını Amazon Satıcı Merkezinde Hesabı). Kendi Satıcı Hesabı'na gitmeniz yeterlidir, daha sonra "Listelerinizi Hazırlayın" düğmesini tıklayarak mevcut özelliklere göz atın. Bunu yapmak için, "Ürün Sayfası Ekle" düğmesini tıklatarak, ilgili Amazon ayrıntı sayfasına dayanan ürünlerinin ürün listelemelerini oluşturmak için gereken son işlemleri üstlenmesine izin verin. Bu şekilde, ihtiyacınız olan tek şey şu dört basit adımla onunla birlikte her şeyi elde etmektir. İşte bu noktaya ne yapılması gerektiği - gerekli ürün dosyasını yüklemekle başlamak ve daha sonra doğru kategorileri doğrulamak için emin olun. İşlem tamamlandıktan sonra, o öğeyle sahip olduğunuz tüm ürün bilgilerini eşleştirmeye devam etmeli ve sonunda kendi ürün listelemelerinizi oluşturmayı tamamlamaya devam etmelisiniz.

Özel envanter Şablonları

Amazon detay sayfasındaki önceki yöntemle olduğu gibi, Özel Envanter Şablonlarının şeması zaten parçaya özel olarak bahis oynamaktadır. Envanter bilgilerine zaten dahil olan en yaygın ürün bilgisini kullanarak Amazon tarafından bir araya getirilen veri modelleri. Basitçe söylemek gerekirse, özel şablonları kullanmanın mevcut yolu, yalnızca minimum bir dizi nitelikle doldurulması için Excel'de veya Google E-Tablolar'da bir e-tablo oluşturmanıza izin verebilir. Ve şey, çevrimiçi satıcı olarak uğraşmakta olduğunuz benzeri çok sayıdaki ayrı öğeleri listelemek için oluşturulan belirli bir Amazon ürün ayrıntı sayfasını (veya sayılarını) almanız için özgürdür - tek seferde. Sonuçta, yine de, bazılarınız için zahmetsiz gibi görünebilir, yine de bir kez daha karşı karşıya kalalım - bu özel envanter şablonları, tam anlamıyla, ürünleri listelemek ve Amazon ürününü doldurmak için bir tek elden çözüm haline gelebilir ayrıntı sayfası ve daha da yararlı olabilir - en azından özellikle bu satıcılar için, kimin satışa çıkması gereken çok sayıda çok farklı öğe ile uğraştığını.

Basitçe söylemek gerekirse, Amazon satışına başlamak üzeresiniz her ürün için her bir şablonlu desenlendirme kullanabilirsiniz. Elbette seçenek yalnızca ayakta kalan topluluk üyeleri için geçerlidir. Dolayısıyla, geçmişte Satıcının Hesabına kayıt yaptırmış her etkin satıcı, bu işi sonunda tüm işi büyütmek için hızlı listeleme özelliğini kullanabilir ve neredeyse aydınlatma hızında.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport