Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Iotest, Golang And Go-programmeertaal

Golang, ook bekend als Go, is een programmeertaal die is gemaakt door Robert Griesemer , Ken Thompson en Rob Pike in 2009. Deze taal bezit verschillende CSP-achtige gelijktijdige programmeerfuncties en geheugenbeveiligingsfuncties. Go is vooral bekend vanwege de ingebouwde typen, zoals bytes, int64, float32, booleans en de tekenreeksen. Verder heeft het een ingebouwd testcommando (bekend als Iotest) dat een minimale maar unieke testervaring biedt.

In Golang zijn de bronbestanden georganiseerd in systeemmappen, pakketten genaamd, die code-herbruikbaarheid in de Go-toepassingen mogelijk maken. Hier hebben we de beste en belangrijkste Golang-pakketten besproken.

  • Kubernetes (containerorkestratie);
  • Getuigen (testen);
  • Ginkgo (testen);
  • Gomega (testen);
  • Logrus (logging);
  • AWS SDK (cloudtools);
  • Glog (logging);
  • Xobra (productiviteit);
  • XGocheck (testen);
  • Fouten (omgaan met fouten);

 1. Testify en Gocheck: 

Zowel Gocheck en Testify zijn eenvoudige maar krachtige Go-pakketten die worden geleverd met de Go-testfuncties van topklasse.

 2. Ginkgo en Gomega: 

Anders dan Iotest moet u Ginkgo kennen, een zwaar BDD-raamwerk. Aan de andere kant is Gomega de matcher-bibliotheek met functies die vergelijkbaar zijn met die van Ginkgo.

 3. Cobra: 

Het is een beroemd productiviteitspak voor de Golang-applicaties en Iotest. Met Cobra kun je goed georganiseerde Go-applicaties en eenvoudige web-scrapers schrijven, en deze applicaties en scrapers zijn eenvoudig te onderhouden. Cobra werd enkele maanden geleden geïntroduceerd, samen met Hugo en Viper. De experts van GitHub hebben Cobra gebruikt om een enorm scala aan data-extractors te bouwen.

 4. Logrus en fouten: 

Logrus en fouten zijn in de eerste plaats de logging-pakketten, die helpen bij het uitbreiden van het native logpakketgedrag en nuttige diensten bieden zoals opmaak en kleur codering. Logrus is veel beter dan Fouten en wordt gebruikt om verschillende extensies te bouwen. Maar het betekent niet dat fouten geen goed pakket is; Fouten zijn in feite een buitengewoon Go-pakket dat wordt gebruikt voor het afhandelen van zowel hoofd- als kleine fouten in Golang en beschikt over tal van functies.

 5. Glog: 

Het is voornamelijk een logboekpakket dat een paar maanden geleden door Google is gemaakt. Glog is een eenvoudig Golang-pakket dat wordt gebruikt om basis- en geavanceerde browserextensies te bouwen.

 6. AWS SDK en Xobra: 

Met zowel AWS SDK als Xobra kunt u de context van een fout (lijnnummers en bestanden) behouden en soortgelijke kenmerken hebben. Houd er rekening mee dat de pakketnamen altijd overeenkomen met de mappen waarin ze vallen.

 Conclusie: 

Go is een gecompileerde taal die breed wordt gebruikt bekend om zijn snelheid. Het is opgedragen aan code op machineniveau die rechtstreeks door de computers kan worden gelezen in plaats van telkens te worden geïnterpreteerd wanneer de toepassing wordt uitgevoerd, zoals JavaScript op een webpagina. Anders dan de Iotest, moet u meer te weten komen over de bovengenoemde Golang-pakketten die helpen bij het bouwen van verschillende browserextensies, basis data-extractors en webtoepassingen. Met deze Go-pakketten kunt u uitvoerbare binaries voor verschillende besturingssystemen en webbrowsers genereren met een eenvoudige opdrachtregel.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport