Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı Tarafından Tanımlanan Bedava Site Rippers

Darcy Ripper internetteki en iyi ücretsiz site ripper araçlarından biridir. Anında tüm veya kısmi bir siteyi kopyalamanıza veya indirmenize izin verir. Daha sonra çevrimdışı tarama için web belgelerinizi sabit sürücüye kaydedebilirsiniz. Darcy Ripper'ın üç temel site kopyalama yapısı vardır: hiyerarşiler, webler ve diziler ve bu araç bir sitedeki verileri sıyırmak için kullanılır. Darcy Ripper, webmasterlar için ön seçimdir ve hiçbir zaman sitelerin her türlüsünü koparmaz. Bu programı düzenli olarak kullanabilirsiniz ve aynı anda birden çok site kopyalama görevi gerçekleştirebilirsiniz. İki tür öğrenme modu vardır: Gelişmiş Mod ve Sihirbaz Modu. Darcy Ripper'ın tıklama ve tıklama UI'sı, bir sitedeki tüm metni kapmak için ücretsiz sağlar ve tüm web içeriğini indirebilir ve TXT, Excel veya HTML formatında saklayabilirsiniz. 

Darcy Ripper'ın genel özellikleri:

Darcy Ripper ücretsiz bir site çevirici olarak yapılandırılabilir ve indirilen veya kopyalanan verilere ne olacağını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, işinizin hangi birden çok ana makineyi çalıştıracağını belirtebilirsiniz. Darcy Ripper etkileşimli bir grafik arayüze sahiptir ve verileri gerçek zamanlı olarak kopyalamanıza olanak tanır. Artı, hem HTTP hem de HTTPS dosyalarını destekler ve çalışmalarınızı kolaylaştırmak için bir proxy sunucusu ile birlikte gelir. Sunucu başına bağlantı sayısı ve bant genişliği sınırlaması, HTTP yanıt koduna bağlıdır.

Darcy Ripper'a ek olarak, HTTrack ve Cyotek WebCopy, iki interaktif ve ücretsiz site kopyalama aracıdır.

1. HTTrack:

HTTrack, ücretsiz bir site saklama hizmeti olarak kullanıcı dostu arayüzü ile tanınır ve web sitesinin tamamını indirip koparmayı kolaylaştırır. Sihirbaz moduyla başlayabilir ve istediğin kadar çok web sayfası kopyalayabilir. HTTrack ile kaliteden ödün vermeden metinleri, görüntüleri ve medya dosyalarını kolayca kopyalayabilirsiniz. Esas olarak dizinleri, sarı sayfaları, tartışma forumlarını ve dinamik web sayfalarını hedeflemek için kullanılır.

2. Cyotek WebCopy:

HTTrack'de olduğu gibi Cyotek WebCopy, kısmi veya tam web sitesini kopyalamanıza izin veren ücretsiz bir site sihirbaz aracıdır. Çevrimdışı okumak için sabit diskinize farklı web belgelerini indirebilirsiniz. Bu araç, öncelikle belirtilen web sayfalarını içeriğini kopyalamadan önce tarar ve hem internet hem de harici bağlantıları hedeflemek için otomatik yeniden biçimlendirme kullanır. Bu hizmeti gereksinimlerinize göre özelleştirebilir ve bir sitenin işletmeniz için yararlı olmayan bazı kısımlarını hariç tutabilirsiniz. Darcy Ripper, HTTrack ve Cyotek WebCopy kadar güçlüdür. Nispeten yeni bir site silmek hizmetidir, ancak çeşitli özelliklere sahiptir. Aslında, tüm bu ücretsiz site ripper araçlarının kendi artıları ve eksileri vardır ve en iyi seçeneği vermek zordur. Bununla birlikte, HTTrack oldukça uzun bir süre dolaşmaktadır ve web geliştiricileri, programcılar ve webmasterlar için ön seçimdir. Öte yandan, Darcy Ripper kesinlikle tüm işadamlarının kalbini kazanmak için biraz zaman alacak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport